Sow'a Trabzon dersi!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Daha önce Lille formasıyla Trabzon deplasmanına çıkan Senegalli yıldızı uyaran Kocaman ve yardımcıları, 'O günü unut çünkü Trabzon-F.Bahçe maçlarının atmosferi başka olur' dediler.
Follow @Maraton_com_tr

F.Bahçe'de, zorlu Trabzonspor karşılaşması için geri sayım başlarken, teknik heyet tamamıyla Moussa Sow'a odaklanmış durumda...

Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları, özellikle büyük maçlarda gösterdiği performansla takımın en önemli golcüsü olan Senegalli forveti, pazar günkü mücadeleye özel olarak hazırlıyor. Sow ile ikili görüşmeler yaparak motive etmeye çalışan Sarı Lacivertli antrenörlerin en çok üzerinde durdukları konu ise, Trabzonspor-F.Bahçe maçlarındaki yüksek gerilim...

Bu süreçte, Sarı Lacivertli antrenörler ile Moussa Sow arasında ilginç diyalogların yaşandığı öğrenildi.

SEZONUN EN ZORLU MAÇI
- Bu sezon en zor maçımızı pazar günü Trabzonspor'la oynayacağız?
- SOW: Neden? Ben daha önce Lille forması giyerken Trabzon'da maç oynadım, hatta gol de attım. Ne ben, ne de takım arkadaşlarım hiçbir sıkıntı yaşamamıştık. Şimdi niye problem olsun ki?
- O maçı tamamen unut. Çünkü bu maçta her şey başka olacak. Her yönüyle benzersiz bir atmosferde oynayacaksın. Trabzon-F.Bahçe maçlarında tansiyon her zaman çok yüksek olmuştur. Şike iddiaları yüzünden bu maçın gerilimi daha da yüksek olacak. Belki de hayatında görmediğin kadar ateşli ve tutkulu bir taraftar grubuna karşı oynayacaksın. Ayrıca, unutma ki, Trabzon'da bizim taraftarımız olmayacak. Sadece sen değil takımdaki tüm futbolcular kendilerini çok çetin bir mücadelenin beklediğini bilmelisiniz.

BJK VE GS'YE GOL ATMIŞTI
F.Bahçe'nİn devre arasında Lille takımından transfer ettiği Moussa Sow, forma giydiği 8 lig maçında, 1'er tanesi Beşiktaş ve G.Saray'a olmak üzere toplam 5 gol kaydetti. Senegalli futbolcu, gol atmadaki becerisinin yanı sıra, yüksek mücadele gücü ve yardımlaşmayı sevmesiyle Sarı Lacivertli ekibin en önemli hücum silahı oldu. Moussa Sow'lu Lille, 27 Eylül 2011'de Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Trabzonspor'a konuk olmuş, Senegalli futbolcunun bir gol kaydettiği maç, 1-1 bitmişti.

Kocaman Kararsızlık
F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Bursaspor maçında forma vermediği Emre ve Gökhan'ı Trabzon'da oynatıp oynatmama konusunda hala kararsız olduğu öğrenildi. Bursa maçında bu iki oyuncunun yerine görev verdiği Orhan ve Selçuk'tan memnun kalan Kocaman, kararını bugün verecek.

Fener'e asla zarar vermeyiz
TRABZONLU Gençler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Trabzon-F.Bahçe maçı öncesinde, 'Herkes bilmelidir ki, tek bir güvenlik önlemi alınmasa dahi bizler F.Bahçe takımına zarar vermeyi düşünmeyiz. Bizden sportmenliğe aykırı davranmamızı bekleyenler hüsrana uğrayacak'' dedi.

Maraton.com.tr

Belki de hayatında görmediğin kadar ateşli ve tutkulu bir taraftar grubuna karşı oynayacaksın.

bunu söylediklerini sanmıyorum :)

hayatında görmedigi herşeyi orada görecek bence :)

Geri