Sow İstanbul'da!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Sarı-Lacivertliler'in Fransa'nın Lille takımından transfer ettiği Moussa Sow, İstanbul'a geldi. 26 yaşındaki Senagalli golcü yaptığı ilk açıklamada; "Taraftarların burda olduğunu görmek mutluluk verici. Buraya gelmeden önce Dia ve Niang ile de konuştum. Bana Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu anlattılar. Onlardan taraftarın coşkusunu ve stattaki atmosferi de duyunca Fenerbahçe'de karar kıldım" dedi.

http://www.fanatik.com.tr/Sow-Istanbulda_3_Detail_34_251246.htm

Güle Gül'e geldi .................... :)

Moussa Sow Sağlık Kontrolünden Geçti

Yeni golcü transferimiz Moussa Sow Universal Hastaneler Grubu’na bağlı Universal Çamlıca Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Kaynak

“İlk Maçımı Sabırsızlıkla Bekliyorum”

Fenerbahçe Futbol Takımımızın yeni transferi Moussa Sow, kendisini 4.5 yıllığına Fenerbahçeli yapan imzayı atmasının ardından stadımızı gezdi. Kulübümüzdeki imza töreninin ardından Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Fenerbahçe Müzesi, Fenerium Mağazamız, Fenerbahçe Radyosu ve FBTV’yi, 1907 tribününü ve kulüp bünyesindeki birimleri gezen oyuncumuzun stadımız ve tesislerimiz ile ilgili ilk yorumu "Tek kelimeyle Muhteşem" oldu.
Sow Lille’in tesislerinin ardından Fenerbahçe’nin bambaşka bir dünya olduğunu dile getirdi. Sow, "Niang ve Dia’nın Fenerbahçe hakkında anlattıklarının dışında gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe tek kelimeyle muhteşem. Oynayacağım ilk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak

Geri