SOUTH PARK fanları buraya......

likeAsoul

New member
Reaction score
0
Büyümekte olan dört çocuğun, Cartman, Stan, Kyle ve Kenny’nin gözünden dünyadaki politik, sosyal ve güncel olayların ironik bir şekilde ele alındığı dizi, yetişkinler için hazırlanmış içeriğinden anlatımına ‘kendine has’ benzersiz bir yapım.
Tam anlamıyla büyüklere çizgi dizi.... Yaratıcıları Matt Stone ve Trey Parker ında dedigi gibi her zaman gülemeyebilirsiniz ama her an şaşıracagınız kesin. Tüm yorumlarınızı bekliorum.Herhangi bi bolumdekı herhengı bi komık kısmı bile anlatabilirsiniz.... :cool:

ben Paris Hilton nu tiye aldıkları bölümü çok beğenmiştim, ahaha :)

çizgi filmin amacı sizce sadece yetişkinleri güldürmek ve şaşırtmak mı

bence çizgi film bize gerçekleri bağıra bağıra söylüyor ama sanırım çok az kişi gerçeklerin farkına varıyor

bu durumuda konuya almışlar

bir bölümünde dünyayı uzaylıları eğlendiren bir realite showa benzetmişlerdi

ve uzaylılar artık dünya realite showunun reyting kaybettiği için yayından kaldırmayı istiyorlardı

o dört çocuk uzaya gidip dünyanın yayına devam etmesini sağladı

ve konunun bugün kü dünya düşüncesi ile uyuşan tek tarafı

gerçekler açıklandığında

insanların

"televizyona çıktım ünlü oldum"

diye sağ sola koşmalarıydı

anlayan anlayacağını dünyanın ne halde olduğunu anladı

anlamayansa ağlanacak haline güldü

by ajan sana katılıorum zaten acılıs mesajında belırtmedim diye senın gibi dusunmuyorum zannetme
bi bolumdede (I'm a little bit country-701) amerikanın savas karsıtlıgı durumunu taa kurulusuna donerek elestiriodu. benjamin franklının mecliste 'biz bi ülke kuralm hem savasa gireim hemde savası protesto edelım,boylece hem guclu dewletler tarafından işgaş edilmeyiz hemde dunya tüm ülkeden diil sadece baskandan nefret eder' yorumu ile bu gune kadar gordugum en iyi abd elestirisini yapmıstı.... :eek:

Geri