soundmax driver yardım

defender

New member
Reaction score
0
arkadaşlar windows xpyi kurdum ve daha önceleri de yaptığım gibi driverları anakart cdsinden yükledim ama ses kartının driverını bir türlü yükleyemedim.
yükleme tamamlandıktan sonra: the audio driver files do not support your computer hardware. Note:if you uninstalled audio software without restarting your pc, restart now, then run this setup again. Diyor.

Motherboard Product Name P5LD2-SE
ses kartı da Soundmax adi1986a

anakartın ıntel chıpset desktop board olması lazım :]] cok buyuk ıhtımalle.
sımdı yapıcagın şu.
www.intel.com.tr gırıyosun. anakart modelını secıp drıverını yukluyosun
ıyı forumlar

pc diz ustumu yok sa mas ustumu sole ona gore eger diz ustu ise modem ses aygıtının cakısmasına kasdar yolu var :s sistem ozellik lerin hepsi +pc diz ustumu masaustumu

ha bide aklıma gelmisken bide windows guncellemesi gere ke bilir kb888111w2ksp( .) 1 2 3 güncelleme sorunun giderebililr

arkadaşlar; driver ları yükledim olmadı kendi cd si var o hiç olmuyor hemen modeli söyleyeyim bu arada masa üstü pc
hata şu THE AUDİO DRİVER FİLES DO NOT SUPPORT YOUR COMPUTER HARDWARE
NOTE:İF YOU UNİSTALLED AUDİO SOFTWARE WİTHOUT RESTARTİNG YOUR PC RESTART NOW , THEN RUN THİS SETUP AGAİN diyor bazen zaten çalışıyor diyor halbuki ne çalışan var ne bişey en az 30 kez anakartı sildim kurdum ses yok bilgisayarda
soundmaxadı1986a kurtarın beni bu dertten lütfen :)

http://www.d-a-l.com/help/showthread.php?t=35226&highlight=soundMAX+ADI1986A+sound+driver+problem şu sitede aynı sorun yazılmış ancak ingilizcem olmadığı için çözemiyorum ki
kb888111w2ksp nin yanında 5-10 tane daha güncelleme yaptım valla yine olmadı
ana kartın kendi orjinal cd si ordan da yüklenmiyor lütfen bi yardım

benimde bi sorum var merak ettiğim bişey.şuan da ses driveri olarak soundmax var.asus anakartın cdsinde bu vardı bunu kullanıyorum ama realtek hd audio daha güzel gibi gördüm ben.istersem realtek yükleyebilir miyim ??

anakarat onu tanımaz erdennar

arkadaşlar bi el atın şu konuya lütfen nasıl çözerim bu sorunu ne yapayım xp sahte ondan olabilirmi eksik bileşenler varsa nasıl yükleyebilirim acaba

bu adresteki tüm driver ları da kurdum olmadı

Asusun Kendi sitesi ve kendi guncel driverlari :]
artik dicek bişey bulamıyorum.
zannedersem ses kartında sorun var.yada windows guncellemelrinde
tavsiyem,temız bır format cekıp,spleri kurup,hıcbırsey yuklemeden donanım driverlarını yuklemen

http://www.d-a-l.com/help/showthread.php?t=35226&highlight=soundMAX+ADI1986A+sound+driver+problem şu sitede aynı sorun yazılmış ancak ingilizcem olmadığı için çözemiyorum ki
kb888111w2ksp nin yanında 5-10 tane daha güncelleme yaptım valla yine olmadı
ana kartın kendi orjinal cd si ordan da yüklenmiyor lütfen bi yardım

O sitede sorunu yazan eleman yeni ses kartı alıp sorununu çözmüş.Moderatör de konusunu kapatmış başka bir açıklama yok zaten.

olmadı ne yaptımsa bi çare arkadaşlar lütfen yardım

kardesim bios ayarlarina girip ses kartini acmayi dene,

format esnasinda bazen bu sekilde ses karti kapanabiliyor, ve bu gibi sorunlar olusabiliyor

kolay gelsin

edit
birkac ornek:
ac97wr3.jpg

DMA4.jpg

Merhaba arkadaşlar
Bana gerekli olan driver ları bulup kendi yükleyecek bir program varmısdır acaba hala benim pc de ses yok kıracağım yakında : ) acil yarddıııımmm

Everest Ultimate program kur SENI YÖNLENDIRSIN BU DERTDEN KURTUL sanirim cok ince bir versiyon ayrinti hatasindan dolayi dogru driver i indirip tanitamiyorsun. sen tam olarak kullandigin isletim versiyonun yaz OLMAZSA BEN SANA yapamazsan söyledigim program buraya upload ederim LAKIN hackhell DRIVER BÖLÜMÜMÜZ den de yardim alabilirsin ..OLDUGUNU UNUTMA kolay gelsin..

İginz içn teşekür ederim
ASUS
M2NPV-MX
SOUNDMAX ADI1986A AUDİO DRİVER
XP
ben becemedi bi radımnrim iden teşekküler sağolun

yazılarda bir değişik çıkmış
ben beceremedim ustam bi yardımcı olursan çok sevinirim

Konu ile ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilirim en sonunda çözdüm : )) hepiniz sağolun
ben buraya çözüm yolunu yazayımda kimse uğraşmasın driverla filan sorun güncellikle filan alakalı değil sorun sadece xp nin orjinalliği ile alakalı xp nizi orjinal yaptıktan sonra tüm windows güncellemeleri yapacaksınız ve daha sonra kuracaksınız

AYNI SORUN BENDEDE VAR DEFALARCA DENEDİM AMA DRİVER YOK DEYİP DURUYO NE YAPABİLİRİM
Driver not found! Rebout your system, and run your stup again. yazıyo
'''ASUS P5PL2 945PL DDR2''''

Geri