Souleymanou yediği hatalı golü lig tv'ye anlattı.

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Souleymanou yediği hatalı golü LİG TV'ye anlattı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Souleymanou ışıkların gözünü aldığını ve bir anda konsantrasyonunu kaybettiğini söyledi.

"Futbolda hatalar oluyor. Üzülüyoruz. 1 puan alabilirdik. Şansımız yoktu. Yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yapan Souleymanou o anı şöyle anlattı: "Işıklar gözümü aldı. Topu tutmaya çalışırken direğe çarptı. Top elimden kaydı. O top da Servet'in önüne düştü ve gol oldu"
Çok büyük bir hata yaptığının farkında olduğunu belirten tecrübeli kaleci "Futbolda hep böyle hatalar oldu. Golü yedim. Geldi, geçti... Lig daha bitmedi. Önümüzdeki maçlara bakacağız" açıklamasını yaptı.

Ligtv

16790.jpg
hatasız kul olmaz :eek:ha
kalecılerın gercegı buişte kurtar kurtar ve 1 tane kendı hatandan dolayı 1 gol ye hem takımını maglup ettır hemde suclu ol
saol rasmussen palasım ıcın​

Bu Denizli Yi Cok Seviyorum Yha Hep Bize Yardımcı Oluyo Adamlar!!:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

İzleyin kararı siz verin !..

Türkiye Souleymanou'yu büyük bir dramla tanımıştı. 2005-06 sezonunun 17. haftasıydı, Denizlispor İstanbul'da Fenerbahçe'nin konuğuydu. Sarı lacivertli takım maçı 6-2 kazanıyordu. Herkes maçtan önce cezası iptal edilen Semih'in 4 gol atmasını tartışacaktı ama gündem bir anda değişmişti.

Denizlispor kalecisi Souleymanou maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşlarını şoka uğratan bir açıklama yapmıştı: "Maçtan kısa süre önce biricik kızım öldü. Ama ben sizi yalnız bırakmamak için bunu kimseye söylemedim, maçta yediğim goller için özür dilerim". Denizlispor soyunma odası adeta buz kesmişti, herkes yenilen 6 golü unutmuş, takım arkadaşlarının yaşadığı büyük dramı ve takımı için yaptığı fedakarlığı düşünüyordu.

İşte o Souleymanou, bu hafta bir kez daha gündeme geldi. Galatasaray ile oynadıkları maçta birbirinden güzel kurtarışlar yapan Souleymanou, son dakikalarda yaptığı akıl almaz hata ile maçın kaderini değiştirdi.

Ardından da spekülasyonlar birbirini kovaladı. Çünkü Türkiye'de gazetecisinden yöneticisine, futbolcusundan taraftarına kadar herkesin en iyi bildiği şey rakibini şikeyle, satılmışlıkla suçlamaktı. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu, akla gelebilecek her takımın taraftarının en kötü alışkanlığıydı bu.

Bu seferki söylentinin kaynağı, Denizlispor Kaleci Antrenörü Mustafa Kocakaya'nın maçın bitimine yaklaşık 20 dakika kala, kulübeden kale arkasına kadar gelip Souleymanou ile konuşmasıydı. Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla Kocakaya, Souleymanou'ya vakit geçirmesini, topu oyuna yavaş sokmasını ya da ayağa oynamasını söylüyordu. Ama son dakikalarda gelen inanılmaz kaleci hatası söylentileri de beraberinde getirdi. İnternet sitelerine hücum eden rakip taraftarlar, Souleymanou'ya "Gol ye" talimatının verildiğini öne sürüyordu.

Peki gerçekten böyle olabilir miydi? Kızının ölümünde bile takımını yalnız bırakmayacak kadar sporcu ahlakına sahip bir futbolcu olan Souleymanou bu suçlamayı hak ediyor muydu?

Sizler için maçın görüntülerini derledik.

Kaleci Antrenörü Mustafa Kocakaya'nın Souleymanou ile konuşmasından itibaren maçta yaşanan pozisyonları toparladık. Souleymanou'nun o konuşma sonrası yaptığı kurtarışları, zaman geçirmek için başvurduğu yolları yayınlıyoruz.

Eğer Souleymanou öyle bir talimat alsaydı, yani diyelim ki bilerek gol yiyecek olsaydı kalesine gelen bir şutu içeri almak yerine böyle dikkat çekecek bir hata yapmasına gerek var mıydı? Diyelim ki bilerek gol yiyecek olsa, rakibinin önüne topu bırakmak yerine, Sabri'nin sert şutunda yemez miydi o golü?

İzleyin kararı siz verin:
LİGTV

şikeleri kimlerin yaptığı ortada; her maç semih mucizesi diye yutturun millete, geriye düşülen her maç nasılda dönüyor son dakilalarda, bu kadarda mucize olmaz ama

Kalecılerınde ısı zor arkadaslar o kadar yakından kurtarması bıraz zor rısklı yanı kurtaran kalecı varmı var ama ole denk gelmıs yedı maglup oldular saglıq olsun elıne sglıq ..

standart ağlayan fener taraftar örneği o zaman volkan da sevilya maçında bilerek ilk 2 golu yedi dediğin bu kadar saçma bişey.

o yazılan mesajı nasıl böyle saptırıyosun o yazan mesaj da aglamak felan yok ben de okudum. volkan Fenerbahçenin kalecisi kendi hatasından yedi sonra da kurtardı maçı kahraman oldu ne alaka denizli kalecisiyle. denizli kalecisinin maç içinde yanına kaleci antrönörü geliyor bişeyler söylüyor bu normal degil bende izledim ve böyle saçma bir gol yiyor zaten böyle saptırarak yorum yapmayın

Geri