1 : dostum F1 fonksiyonuna basmadan pc yi açamıyorsan o zaman floopy devrededir demektir yhani boot edilmiştir F1 istiyor şimdi pcye restart at ve pc açılırken del tuşuna basarak biosa gir biosa girdikten sonra floopy yi devre dışı bırak tamamdır. Sorun hal olmazsa bildir yardımcı olalım
2 : pc nde iki tane windows yüklenmiş çalışanı birincil olarak seçmek için şöyle yap bilgisayarımı sağ tıkla özelliklere gir açılan pencerede en sağda gelişmiş var tıkla orayada an altta sistem başlangıcı, sistem hatası ve ayıklama bilgisi yazan yer var orada ayarlar var tıkla oraya açılan pencerede işletim sistemi gösterme süresi var 30 yazıyor normalde onu 1 yap uygula tamam de hal olacaktır olmazsa bildir eksik bişi yapmışındır
3: dediğin ctrl + alt işlemi adminde zaten olağan şeydir bunu düzeltmek için başlat \denetim masasına gir sonra \ kullanıcı hesaplarına tam hatırlayamadım ama parola değiştir kısmının en altında iki seçenek var oralara bir bak teker teker dene hal olacaktır ezberimde yok şimdi..