Sorunum Var..

cj22

New member
Reaction score
0
Merhaba Hackhell Dostları,Laptop um Wındows XP SP2 Sony Vaıo Amerıkadan Almıstım 4 sene Evvel.Dıl Ingızlıce Türkce Olmuyor,

Yardım Edebılecek Varmı ?

selam madem böyle bir başlık açılmış bende başka bir başlık açarak formu doldurmamak için buraya açam dedim benim pc de 3 farklı sorun var yardımcı ola bilirmisiniz acaba ?

1. sorun : pc acılış ta f1 e basamadan açılmıyor açılış ekranını resme cektim aşşagıda resme bakabilirsiniz
http://site.mynet.com/animetr/karisik_resimler/30112010.jpg

2. sorun f1 e basıp açtıktan son ra işletim sistemi seçmem istenen bir seçenek geliyor 2 tane windows görünüyor ve açmam için alttaki windovsu seçmeliyim üstteki hata veriyor( bu sorunu dada acarsam bende 2 adet hdd vardı a ve b diyelim ilk a takılıydı ve bunda bir vindows yüklüydü sonrasın da byide taktım anin yan...ına ve onada windows yükledim ve b yi master yaptım ileriki zamanlarda b ye ihtiyacım kalmadı ve cıkardım fakat sonrasında ayı açarken bu sorun vermeye başladı)

3. sorun ise windowsta adminastor e sifre koydum ve koyar koymaz pcnin bazı özellikleri sanki windows 98 gibi oldu kapanış ekranı , shift+delete ye basınca gelmesi gereken görev sonlandır yerine içinde görev sonlarında bulundugu bir bir pencere gelmesi ve parolayı kaldıramıyorum

1 : dostum F1 fonksiyonuna basmadan pc yi açamıyorsan o zaman floopy devrededir demektir yhani boot edilmiştir F1 istiyor şimdi pcye restart at ve pc açılırken del tuşuna basarak biosa gir biosa girdikten sonra floopy yi devre dışı bırak tamamdır. Sorun hal olmazsa bildir yardımcı olalım

2 : pc nde iki tane windows yüklenmiş çalışanı birincil olarak seçmek için şöyle yap bilgisayarımı sağ tıkla özelliklere gir açılan pencerede en sağda gelişmiş var tıkla orayada an altta sistem başlangıcı, sistem hatası ve ayıklama bilgisi yazan yer var orada ayarlar var tıkla oraya açılan pencerede işletim sistemi gösterme süresi var 30 yazıyor normalde onu 1 yap uygula tamam de hal olacaktır olmazsa bildir eksik bişi yapmışındır

3: dediğin ctrl + alt işlemi adminde zaten olağan şeydir bunu düzeltmek için başlat \denetim masasına gir sonra \ kullanıcı hesaplarına tam hatırlayamadım ama parola değiştir kısmının en altında iki seçenek var oralara bir bak teker teker dene hal olacaktır ezberimde yok şimdi..

Merhaba Hackhell Dostları,Laptop um Wındows XP SP2 Sony Vaıo Amerıkadan Almıstım 4 sene Evvel.Dıl Ingızlıce Türkce Olmuyor,

Yardım Edebılecek Varmı ?
asagidaki cok dilli paketi yükle
destekledigi diller
Denmark
Spain
Finn
Francais
Deutsch
Italie
Niederländ
Portugie
Rus