Sorunlu internet explorer 8

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar nasıl iştir çözemedim.15-20 gündür internet explorerda msn ile ilgili linkleri siliyorum açılış sayfasını google ayarlıyorum ama kapatıp açınca yine aynı sildiklerim geliyor açılış sayfası bing ve msn oluyor.Şimdide internet seçeneklerine tıklıyorum bişey açılmıyor.napmak lazım.:crying:

RESİMDE KIRMIZI SEÇİLİ YERDEKİLERİ SİLİYORUM GERİ GELİYOR Bİ DAHAKİ AÇILIŞTA http://www.resimupload.com/ds371940671_Untitled-1.html

yeniden ie 8 indirip kurdum yine aynı.Program kurmadan yapacak bişey yokmu.

Hijacker adlı programı indirip program seçeneklerindeki msn programlarını ve etiketlerini devredışı bırakın ya da silin.

Arkadaşlar nasıl iştir çözemedim.15-20 gündür internet explorerda msn ile ilgili linkleri siliyorum açılış sayfasını google ayarlıyorum ama kapatıp açınca yine aynı sildiklerim geliyor açılış sayfası bing ve msn oluyor.Şimdide internet seçeneklerine tıklıyorum bişey açılmıyor.napmak lazım.:crying:

RESİMDE KIRMIZI SEÇİLİ YERDEKİLERİ SİLİYORUM GERİ GELİYOR Bİ DAHAKİ AÇILIŞTA Untitled-1 resim, resimler, resimleri, indir, bedava, galeri, pictures, image, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

antisansür...vb programlar kullanıyorsan doğaldır dostum.ne diyim geçmiş olsun.

İnternet Exploreri açarsın sonra Yukardan Araçlar-İnternet Seçenekleri-Gelişmiş-Sıfırla yı tıkla bu bütün internet explorer ayarlarını sıfırlar. Sonrada tekrar Araçlar-İnternet Seçenekleri-Genel sekmesinde başlangıç sayfası olarak Google yaz tamam de bu kadar...

Geri