mavili2006
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar Çok Uğraştım ama olmadı!.Lütfen Bana Yardımcı Olun Projem Bitmeli 2 güne akdar
default.asp Normal bi şekilde açılıyor fakt kategorilerden birine tıkladığımızda
mesela goster.asp?id=64 diye açılıyor ve bölümü gösteriyor fakat goster.asp yazdığımızda
söyle bi hata veriyor
Hata Tipi:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü] 'kid=' sorgu ifadesi içindeki Sözdizimi hatası (eksik işleç)
/yeni2/goster.asp, line 8
bunu nasıl kapatabiliriz? Ne Yapsak Hata Vermez?id numarasını yazmadan direk girdiğinde hata veriyor
------------------------------------------------------------------------------------
2.İste Kategorilerden herhangibirine girdiğimizde sayfalama 1234 diye sıralanıyor son sayfaya tıklayığımızda
söyle bi hata veriyor
Hata Tipi:
(0x80020009)
Özel durum oluştu.
/yeni2/goster.asp, line 103
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun gerçekten proje bitmeli Yardımlarınızı Bekliyorum
-------------------------------------------------------
Dosyalarıda buradan indirip scripte bakabilirsiniz.
:sigara:
http://www.hemenpaylas.com/download/978813/yeni2.rar.html
Şimdiden Emeği Geçen Herkeze Teşekkür Ediyorum.Scripti Düzeltip mail yasak adresine atabilirseniz inanın çok sevinirim
default.asp Normal bi şekilde açılıyor fakt kategorilerden birine tıkladığımızda
mesela goster.asp?id=64 diye açılıyor ve bölümü gösteriyor fakat goster.asp yazdığımızda
söyle bi hata veriyor
Hata Tipi:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü] 'kid=' sorgu ifadesi içindeki Sözdizimi hatası (eksik işleç)
/yeni2/goster.asp, line 8
bunu nasıl kapatabiliriz? Ne Yapsak Hata Vermez?id numarasını yazmadan direk girdiğinde hata veriyor
------------------------------------------------------------------------------------
2.İste Kategorilerden herhangibirine girdiğimizde sayfalama 1234 diye sıralanıyor son sayfaya tıklayığımızda
söyle bi hata veriyor
Hata Tipi:
(0x80020009)
Özel durum oluştu.
/yeni2/goster.asp, line 103
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun gerçekten proje bitmeli Yardımlarınızı Bekliyorum
-------------------------------------------------------
Dosyalarıda buradan indirip scripte bakabilirsiniz.
:sigara:
http://www.hemenpaylas.com/download/978813/yeni2.rar.html
Şimdiden Emeği Geçen Herkeze Teşekkür Ediyorum.Scripti Düzeltip mail yasak adresine atabilirseniz inanın çok sevinirim