Sorun Sorun Sorun :(

mavili2006

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Çok Uğraştım ama olmadı!.Lütfen Bana Yardımcı Olun Projem Bitmeli 2 güne akdar

default.asp Normal bi şekilde açılıyor fakt kategorilerden birine tıkladığımızda
mesela goster.asp?id=64 diye açılıyor ve bölümü gösteriyor fakat goster.asp yazdığımızda
söyle bi hata veriyor

Hata Tipi:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü] 'kid=' sorgu ifadesi içindeki Sözdizimi hatası (eksik işleç)
/yeni2/goster.asp, line 8

bunu nasıl kapatabiliriz? Ne Yapsak Hata Vermez?id numarasını yazmadan direk girdiğinde hata veriyor

------------------------------------------------------------------------------------

2.İste Kategorilerden herhangibirine girdiğimizde sayfalama 1234 diye sıralanıyor son sayfaya tıklayığımızda
söyle bi hata veriyor

Hata Tipi:
(0x80020009)
Özel durum oluştu.
/yeni2/goster.asp, line 103

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun gerçekten proje bitmeli Yardımlarınızı Bekliyorum
-------------------------------------------------------

Dosyalarıda buradan indirip scripte bakabilirsiniz.

:sigara:

http://www.hemenpaylas.com/download/978813/yeni2.rar.html

Şimdiden Emeği Geçen Herkeze Teşekkür Ediyorum.Scripti Düzeltip mail yasak adresine atabilirseniz inanın çok sevinirim

Proje senin mi , seninse Vatanay ve keyifweble ne alakan war ?

(sadece merak )

1) Gelen id'ye göre bir işlem yaptırıyorsun. ID gelmeyincede doğal olarak o işlemi yapamıyor ve patlıyor. 8. satırda bir database bağlantısı kuruyor ve bişeyi select ediyorsun..

Yapman gereken :
kid=Request.QueryString("kid")
if kid="" Then
response.redirect("Hata.html")
Else
Set yeniasp = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
sor = "Select * from aspdownload WHERE kid=" & kid & ""
yeniasp.Open sor,Sur,1,3
end if

dersen hata ortadan kalkacaktır.. Hata.html uydurdum. Herhangi bir hata sayfası hazırlarsın ve "bu şekilde erişemezsiniz" falam şeklinde yazabilirsin. Yada yönlendirme yerine alert te verdirebilirsin..

2) kodu okumadım uzun geldi. Muhtemelen databasede end of file (EOF) olduğu için biryerlerden patlıyordur. Onları kontrol edebilirsin.

projem buna benzer bişey toplamaya çalışıyorum :) scripti başka yerden aldım 2.Sorun benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum

Geri