"Sorun psikolojik olabilir"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Fatih Terim, Cluj maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında takımdaki sorunun psikolojik olabileceğini belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 3. maçında yarın Romanya’nın Cluj takımı ile yapacakları karşılaşmayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi.

Terim, sarı-kırmızılı futbolcu Umut Bulut ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, kazanmak için iyi şeyler yapmaları gerektiğini belirterek, "Açıkçası başarılı olmak için sahada her şeyi yapacağımıza inanıyorum. Kazanmak için sahada iyi şeyler yapmak lazım. Az hata yapmak, futbol adına güzel şeyler üretmek lazım. Bunu da yarın sahada yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Rumen ekibine, gruptaki diğer rakipleri gibi değer verdiklerini ve saygı duyduklarını dile getiren Terim, "Bugüne kadar yaptıklarıyla da bunları hak ettiklerine inanıyorum. Futbolun bu kadar güzel ve popüler olmasının sebebi her takımın birbirine çok yakın oluşu. Büyük uçurumların olmaması ve farkların ortadan kalkmasıyla, maçlar her türlü sonuca açık ve her türlü sürprizi bekleyebilecek hale geldi. Bütün teknik adamlar ve futbolcular da bunun bilincindeler. Artık karşılaşmaların skorlarını önceden tahmin etmek kolay değil hatta mümkün değil. En az hata yapan ve bu hatalarına rakip tarafından en az ceza kesilen takımlar kazanıyor. Biz bunun bilincinde hazırlandık, yarın inşallah arenada oyuncularımızın sonuca yansıdığı bir gün yaşarız" diye konuştu.

Kaynak ve devamı

Geri