sorun bitmiyorrr

ReM

New member
Reaction score
0
arkdaşlar ögrenci olduğumuz için bilgisayar kurcalayan kurcalayana luvğun biri virüs kaptırdı yardıma ihtyacım war anti-virüs programı olarak norton ve spyware doctor kullanıorum çözemedileer....

adres satırını bir adres giriyorum örneğin google o birden değişiyor şu şekilde oluyor http://www.sex31.net/n/?link=www.google.com ve sayfaya bağlanmıyor yardım ederseniz sevinirim.

?tessekürler?

ardaşlar lütffen yardımmmm

...................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kaspersky Personal Security Suite 1.2.66 ...bu senin sorunu çözer dostum.

İçinde Kaspersky AV - Kaspersky Anti-Hacker - Kaspersky Anti-Spam ve Kaspersky Anti-Spy barındıran bu paketin deneme sürümü işte karşınızda.
Her zaman performansından ödün vermeyen Kaspersky Anti-Virüs'ü hepimiz biliriz. Mükemmel bir anti-virüs olup Worm (Solucan), trojen gibi yazılımları bulup başarılı bir şekilde dezenfekte eden bir programdır. Ve Kaspersky Anti-spy la birlikte çalışacak artık... Ve Outlook, Thunderbird vb. kullanıcıları için Kaspersky anti-spam spam (reklam vb.) maillere karşı kurtarıcı olabilir.
Ve vazgeçilmezlerden olan güvenlik duvarı... Kaspersky Anti-Hacker mükemmel özellikleriyle bilgisayarınızı ağ, korsan saldırılarından kurtaracak

alıntıdır..

Ewido , SpyBot.. Bu Programlardan Herhangi Birini Kur ve Taramadan Geçir Arkadaşım.. Sorunun Bitecektir.

Usta Allah Yardimcin Olsun Ben Bu Wirus Yuzunden Daha Yeni Format Attim. Butip Virusler Girdimi Kaysperski Bile Işe Yaramaz Oluyor Bence Sende Format Atmalisin Yada Sistemi Geri Al!

Geri