Sorumlu Geçmek

gfb_mania

New member
Reaction score
0
Mrb Arkadaslar okulların kapandıgı günden beri bi sorun aklımı cok karıstırıyor.Ben Meslek lisesi lise 2 ögrencıyım.bu sene karnemde Dil ve Anlatım dersi 1 geLdı !!! Karnemde sorumlu Geçti yazıyor.ben sımdı sınava giricem eger sınavı veremessem sınıfta kalırmıyım? bunu ögrenmek ıstıyorum.şimdiden yardımlarınız ıcın tesekkur ederim :vur:saskin

Mrb Arkadaslar okulların kapandıgı günden beri bi sorun aklımı cok karıstırıyor.Ben Meslek lisesi lise 2 ögrencıyım.bu sene karnemde Dil ve Anlatım dersi 1 geLdı !!! Karnemde sorumlu Geçti yazıyor.ben sımdı sınava giricem eger sınavı veremessem sınıfta kalırmıyım? bunu ögrenmek ıstıyorum.şimdiden yardımlarınız ıcın tesekkur ederim :vur:saskin

gireceğin sınavda da başarılı olamassan yani 2 yapamassan gelecek yıl için sınıfını geçmiş sayılacaksın ama önümüzdeki yılda aynı dersten çakarsan ve o sennenin sonunda da düzeltemessen dersi sınıfta kalırsın. dediklerim değişmiş değilse tabii. sen yinede araştır. farklılık varmı diye..

hayır sınıfta kalmassın dier senelerdede o sorumluluğun devam eder eğer lise son sınıfa kadar veremessen diploma alamassın

gireceğin sınavda da başarılı olamassan yani 2 yapamassan gelecek yıl için sınıfını geçmiş sayılacaksın ama önümüzdeki yılda aynı dersten çakarsan ve o sennenin sonunda da düzeltemessen dersi sınıfta kalırsın. dediklerim değişmiş değilse tabii. sen yinede araştır. farklılık varmı diye..

Alakası yok bizim arkadaş 6 kere aynı dersten girdi bişey oLmadı.Bende4 kere girdim..

Kalmazsın arkadaşm Diplomanı ertelemene gerek yok bir an önce wer kurtL zaten yardım ediyolar.bize ettiler meseLa

Daha detaYLı bilgi almak için Okulnla bir görüş derim:goz:

cok teşekkur ederım arkadaslar sagolun

şuanda sınıfı geçtin ama istersen ortalama yükseltme sınavına giricen girmezsen seneye vericeksin ama bir dahaki sene gelicek zayıflar onun üstüne biner ve daha cok zayıfın olur bu sene vermeye bak o dersi

Geri