Soru

mendo68

New member
Reaction score
0
surucu6zf.jpg

Sollama yasagi olan gidiş-geliş bir yolda arabanizla giderken bir bisikletçi önünüze çıkıyor....
Soru: 2 km sollamaya yasağı boyunca bu yavas giden bisikletçiyi mi takip edersiniz? yoksa, yasağa aldirmayip onu geçer misiniz ???

Hangisi dogru olan sizce ??Bide bu soruyu chamf'le X'e sormak lazım.acaba onlar naapar:D:D

ahuhahahuaha
2Yh02808.gif

tabiki onu izlerim 2 km bitincede gitmek istediği yere bırakırım boşuna yorulmasın
Eyx03147.gif

RBc03070.gif

hehe valla inandım o sırada yanımda başka biri olacağı için.. :)

ahuahuahuahuauha:Dchamf neden bırakırsın?naziklik olsun die mi yoksa bi kahve fincan içmek içinmi:DsOrUnLu kim yanında olabilir o sırada yanında yengeden başka:Do da olmasa hiç istifi bozmadan takibe dewam:D:D

chamfer izliyosa bizim izlememize gerek yok o nasılsa yayınlaar:):)

ifrit' Alıntı:
septagh sende ızlersın artık ehueuhe

olum hedeflerın buyuk olsun bıraz yaw

Sen bırak hedefleri de önce bilgisayarın yedeğini al.Derleyebildiğin kadar derlemeye bak.Nekadar çok olursa okaddar iyi olur.

ben 20 km olsa genede arkasından takip ederim bunun :)

Arkadaşlar en doğrusu 2 km yi beklemeden bisikletliyi arabaya atıp .. Evine kadar insanlık görevimizi yapmak !
Bıraktıktan sonra insanlıktan çıkıo ne yaparsanız size kalmış:D

MaXXSoFT' Alıntı:
Arkadaşlar en doğrusu 2 km yi beklemeden bisikletliyi arabaya atıp .. Evine kadar insanlık görevimizi yapmak !
Bıraktıktan sonra insanlıktan çıkıo ne yaparsanız size kalmış:D
zuhahahahaha zuahahaha aynen sana katılıyorum:D

2 km boyunca dikizlemek bana ters ( yalana bak ) . Ben sağa çeker arabadaki bisikletimi çıkarıp onunla takılırdım .
Sonrası Allah kerim .
:)
2. Şık olarak Chamfer yada Xfiles Çeksinler bir videoya sonra biz zaten temin ederiz onlardan . ( buda mantıklı )
:D

yavaşça arkadan bisikletine çarpıp düşürürdüm.Kıza zarar gelemyecek şekilde tabii.Böylelikle bisiklete binemez.Arabayla gideceği yere değil götüreceğim yere giderdim.

Death_AngeL' Alıntı:
yavaşça arkadan bisikletine çarpıp düşürürdüm.Kıza zarar gelemyecek şekilde tabii.Böylelikle bisiklete binemez.Arabayla gideceği yere değil götüreceğim yere giderdim.

senaryoya bak vay vay :)

uygulamada zor gibi,
kız kafasını yere vurup ölse polisde seni hapse götürürdü :D

yok yaw kıza yavaşça çarpacaz hafif arkadan tekere dokundunmu tamamdır.zaten kız yavaş gidiyo :D ne olcak dur bozma şimdi senaryoyu.Uygulama da basit yaw.niye zor olsun.

sağlarken bi elimi camdan çıkarıp arkadan avuçlasam :D
"yanlış anlaşılmasın hızlı gitsin diye :D

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
sağlarken bi elimi camdan çıkarıp arkadan avuçlasam :D
"yanlış anlaşılmasın hızlı gitsin diye :D
tabii tabiii hiç yanlış anlarmıyız :rolleyes:

takip ederim . baktım uyuz uyuz hareketler yapıyo sonra toslarım

Geri