Sony Ericsson W810i Format Usb den MümKünmü _?

ruLet

♥StyLe♠
Reaction score
0
Sony Ericsson Bir telefonum var aLLah cezasını versin Müzik Dinlerken birden bire KApattım o Kapanış dahada aÇılmadı Lanet oLAsı

Buna format atmak İçin yazılımı nerden ne Şekilde telefona altarabiliriz..

Anlayan arkadaşlardan Ricam biraz yardımcı olmaları Garantisi felan var ama Moskowadan aLmışdım burda geçerliliğini yitirdi....

Servisleriyse 50 Dolar İstiooo

Usb den yazılım atabilirsekkk nasıl olcak bi anlatırsanız Çok ıyı olcak arkadaslar

İlgilenen arkadaşlara Şimdiden Tşk Ler....

bendede w810i var nasıl format atılıyor bilen varmı telefon acılmıyor hic ?

abi walla bilmiom hiç ama bende o telefondan alacaktımm

wazz geçtimmm ama telefonculara filan bir sorsan

araştırsın iyi olur

beyler forumdaki konulara biraz dikkat edin bulursunuz seus firmware update i olarak verildi telefonu update etmek icin zaten icindeki programlari silip bastan yukluo bence bi denein isterseniz ayrıca update ve format icin gerekli olan tum programlar sonyericsson un sitesimde mevcut!

ya benm telefonda öyle oldu yaa açılmıyoo.. bunun bi çaresi bulunduysa bana da öğretin noolur :(

bakın beyler bunlar için gerekli programlar var
ben bizzat telefonuma bunları denedim hem telefonu tekrar baştan sıfırlıyor hemde flash tema denilen olay var bunları active hale getiriryorsunuz ve bir cok yama var telefonun onlarlada telefonu cok degişik hale getirebiliyorsunuz korkmanıza gerek yok sadece biraz ugraşacaksınız telefonunuz boş duracagına bu programları yükleyip yapabilirsiniz ayrıca benim telefonda yurtdışı ve iki senedir kullanıyorum gayette memnunum eyer bilgi almak isterseniz
mail adresim ( [email protected] ) buraya yazabilirsiniz yardımcı olmaya calışırım boş boşuna servise para vermeyin ok

yaa dahool senin msn adresini kaydettim.. inşallah telim olur yaa , servise yolladım ben yapamadılar bir ay sonra geri yolladılar bana :( uff :( daha alalı bir yıl bile olmadı . ağlamak istiyorum yaa :( Bu arada bey sensin :mad: hıhhhh

yaa dahool senin msn adresini kaydettim.. inşallah telim olur yaa , servise yolladım ben yapamadılar bir ay sonra geri yolladılar bana :( uff :( daha alalı bir yıl bile olmadı . ağlamak istiyorum yaa :( Bu arada bey sensin :mad: hıhhhh

( ladies and gentlemen) benim msn adresim degil o sadece mail adresim bu arada gerekli programları bulup internetten takip edip yapabilirsiniz

Arkadaşlar telefonunuzun kapanıp açılmaması yazılımın göçmesinden kaynaklanır genellikle...Tekrar 0 dan bi yazılım kurmak için:
XS++
Far Manager
programları gerekior...
Ben gereken programları upload ettim içindeki resimleri takip ederek yazılımı yükleyebilirsiniz...Eğer yapamadığınız takıldığınız bir yer olursa sewe sewe yardım ederim...

Link burada...
http://rapidshare.com/files/116115878/Yeni_WinRAR_ZIP_ar__351_ivi.zip.html

benim telefon da menüye giremiyodu. çok saol birader. indiriyorum inşallah işe yarar.

usta bu mbn fbn dosyalarını nerden bulucam ben yardımcı olursan sevinirim

tequila89 dostmm bndee w810i warr tlf açilmioo formatt atmam lazımm bana bi yardımcıı olurmusunnn dostmm tlf u bilqisayara baqliomm amaa ne hafıza kartını ne de tlf hafızasınıı qösteriooo nsll yapabilirimm formatt isinii bana bi yardımm edersenn memnunn olurumm dostmm smdidenn saolll

BENIM TEL DE COKTU BEN HIC UGRASMADIM COPE ATTIM YENI TEL ALDIM ODA COKDU AMA BUNU ATMAYA NIYETIM YOK BAKALIM BI DENICEM INS OLUR SGL ARKADASIM YARDIM ICIN :clap

w810iye format nasıl atılıyo biri yardımcı olabilirmi bana

Dostum sistemini silebilir ve yeniden kurmak mümkün.. xs yazılımıyla pc'ye bağlayıp dosyaları 2 dk içinde telefona atıp sistemi resetlemek mümkün... bunu yapmak için

k750'yi w800i yapma diye yaz ordan gir resimli anlatımlar vaR

w810i kadar güzel tel yok n96 degişmem

arkadaşlar sadece bu w810i ye mi uygun ?benim telim k790i ama o da çökdü galiba :S yazılar fln yukarda çıkıyo :S cevap verirseniz sevinirim :S

usb ye tak kapalıyken bataryayı çıkar 10 sn açma tuşuna ve c tuşuna bas açılsın

Geri