Sony Ericsson ilk defa beşledi

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
2606_Cybershot_K850.jpg

SonyEricsson Cybershot K850, fotoğraf makinesi özellikleri ile öne çıkan K serisine yeni bir renk getirecek. Şık tasarımı ve fotoğrafın yanında video özellikleri de dikkat çekici.

K850'nin otomatik odaklama yapabilen 5 megapiksellik xenon flaşlı kamerası, saniyede 30 kare ile 240x320 piksel çözünürlükte QVGA kayıt yapabiliyor. Cybershot K850'nin 256 K renkli 2.2 inç ekranı, çekilen video ve resimleri net izlemeye olanak sağlıyor. 40 MB dahili bellek ve 512 MB kart desteği ile gelen telefonun kapasitesi, Memory Stick Micro (M2) veya microSD kart ile arttırılabiliyor.

Görüntülü konuşmaya olanak sağlayan 3G desteği sunan Cybershot K850, GPRS, HSCSD, EDGE, Bluetooth ve USB2.0 bağlantı özelliklerini barındırıyor. 1000 kayıt kapasiteli telefon defterineise her kayıta 20 ayrı detay yazılabiliyor.

Müzikçalar ve FM Radyo özellikleri ile eğlenceli yanını güçlendiren Cybershot K850'nin Track ID özelliği ise, asıl olarak adını bilmediğiniz şarkıların bir kaç saniyesini kayıt altına aldıktan sonra, internete bağlanıp şarkının ismini öğrenmeyi sağlıyor. Telefon üzerinde ayarların yapılmasının kullanım için yeterli olduğu bu sistem, operatör desteği gerektirmiyor. TrackID radyo üzerinden veya mikrofon ile kaydedilmiş parçaları da destekliyor.

Sony Ericsson Cybershot K850'nin 930 mAh gücündeki lityum polimer bataryası, 400 saat bekleme veya 9 saat konuşmaya olanak sağlıyor. 102x48x17 (mm) ebatlarında ve 118 gram ağırlığındaki Cybershot K850, 2007'nin son çeyreğinde satışa sunulacak.

mynet.com​

ooooooo mütiş bişey yav bu. flaş güşlüyse mütiş tutar bu telefon

çıksın hemen alıcam walla manyak bişiii şimdi k790 var allah bilir o nası güzeldir.

nokia 5 mp çıkardı ama iyi çekmiyomuş mor çekiyomuş hem sonyericssonun kullandığı lenslerde carl zeiss in yan kuruluşundanmış inşallah tutar bu telefon. almaya niyetleniyorum şu an elimde k700 var joystick son deminde

ben nokiacıyım ama kamera olarak sony cok iyi hatta hepsini içinde en iyisi ....bakalım cok kaba değilse n95 değilde bunu alabilirim kıştan beri bunu bekliyordum tahminen 1400 ytl civarıdır

süper bişeye benzio çıksın bi bakalım nasıl bişeymiş... se fotoğraf makinesine entegre edilmiş telefon üretiyor yani tel değil fotoğraf makinesi üretiyorrrr

se. m600i satıp bunu alabilirim :)
tatlıymış

sony lerin flaşları güçlü oluyor ama biraz geç kaldı bunu çıkarmakta ama heralde üzerinde biraz fazla çalıştılar demekki

hayrı arkadaşlar bence 3.2 yeterli seviyede en az 3.2 olcak

Arkadaşlar SonyEricsson un kendi sitesinde M2 kart desteklediği yazıyor yetkili satıcıyada sordum bunu sadece M2 kart desteklediğini söyledi microSD ile kullanan yada kullanılabildiğini gören bilen varmı bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim...

Geri