Sonunda yeniLdik

mchasso

New member
Reaction score
0
Maç Sağlı sollu ataklarla başlamıştı Oldnessin taşlaması Reaven in atakları Benim karşı cevaplarımla devam ederken Reavenn son noktayı koydu ve Namağlupluğumuz elimizden gitti şimdi durum berabere umarım öbür maçda böle çekişmeli geçer tebrikler :D

herşeye rahmen yıkıLmadık ayaktayız ...

Oldness&Reaven - SimatiC&Madness Durum (1-1)

Ben gün oLur devran döner dediğimde daLga geçtiğin için böyLe oLdu Gürcan.
Eğer o Lafı demeseydin ben seni taşLamıcaktım sizinde yenme oLasıLığınız artıcaktı ama hayatının hatasını yaptın :hhmanD
Nese reaven & oLdness = Durmak yok yoLa devam diyoruz :hhmanD

Ben gün oLur devran döner dediğimde daLga geçtiğin için böyLe oLdu Gürcan.
Eğer o Lafı demeseydin ben seni taşLamıcaktım sizinde yenme oLasıLığınız artıcaktı ama hayatının hatasını yaptın :hhmanD
Nese reaven & oLdness = Durmak yok yoLa devam diyoruz :hhmanD

Ben taşladığını oyunun ortalarında anladım hakan abide gününde değildi benim tek cevabım bu :D son iki elde tekeydim hatta sondan 2 önce elden tekeydim olmadı şans :D sonuçta berabere durum :D

Gürcan sıkma canını. Ağzından burnundan getirecem onların bu galibiyeti. Yeter ki bir daha oynamaya cesaret etsinlerr..

o bu deilde bizim aldığımız 8 elin 7 sinde ben bittim :durdurun
rakiplerin bittiği bi elde de şöyle oldu:

elim bitikti ama bitmek istediğimde taşları doğru dizin yazısı belirdi ekranda
bi el daha devam ediiim millet beklemesin nasıl olsa biten olmaz dedim...
ve o el simatic bitti çok sinirlendim o an :D

Gürcan sıkma canını. Ağzından burnundan getirecem onların bu galibiyeti. Yeter ki bir daha oynamaya cesaret etsinlerr..

abi ben eminim zaten sadece sevinsinler ondan verdim eli :D 2 side oynamıyoki biri taşlıyo biri oynuyor böle oyunmu olurmuş :D ya oynarsın 2 kişi adam gibi yada oynamazsın taşlar iki kişi biz taşladıkmı taktiksel taşladık ::D

o bu deilde bizim aldığımız 8 elin 7 sinde ben bittim :durdurun
rakiplerin bittiği bi elde de şöyle oldu:

elim bitikti ama bitmek istediğimde taşları doğru dizin yazısı belirdi ekranda
bi el daha devam ediiim millet beklemesin nasıl olsa biten olmaz dedim...
ve o el simatic bitti çok sinirlendim o an :D

Hemşo ben en çok Elim elden tekeydi oldness bitti hatta delirdim hakan abide şahit bitseydim şimdi durum 1 1 di :D delirdim bende o ana

abi ben eminim zaten sadece sevinsinler ondan verdim eli :D 2 side oynamıyoki biri taşlıyo biri oynuyor böle oyunmu olurmuş :D ya oynarsın 2 kişi adam gibi yada oynamazsın taşlar iki kişi biz taşladıkmı taktiksel taşladık ::D

Hemşo ben en çok Elim elden tekeydi oldness bitti hatta delirdim hakan abide şahit bitseydim şimdi durum 1 1 di :D delirdim bende o ana

lem ona bakarsan futbolda 11 kişi oynuyo hepsi mi gol atsın :D
hem ortimde bitti :D

istediğiniz zaman yaparız yine abicim isterseniz şimdi yapalım :D

Haticeye değil neticeye bakıcan gürcan.
Ayrıca her zaman varız hakan abi :hhmanD

her iki takimida tebrikler :D :victory

GALİPTİR BU YOLDA MAĞLUP ..gürcann)))

simatic dai helal
mağlubiyetini de burdan paylaşmak bi erdemdir :clap

Geri