Sonunda bitirebildik =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Forum ile ilgili sunucu upgrade leri nihayet bitti arkadaşlar. Yaptıgımız uygulama biraz fantezi ye kaçtı gerçi ;) şuan hackhell tek basına 5 ayrı sunucudan yayın yapmakta ve Toplamda 15 GHZ işlemci + 10 gb Ram kullanmaktadır. Tabı bu fantezıye kaçan uygulamayı gönül isterdiki önce test edip sorunsuz karşınıza çıkaralım ama böle bir test aşaması forumun en kötü 3-4 gün kapalı kalması demekti o yuzden bu test süresini forumu açık tutarak sizlerle birlikte yapmamızın daha mantıklı olucagını dusunduk..Önümüzdeki birkaç gün forumda bazı teknik aksaklıklar yaşanabılır, teknik bi problem oldugunu dusundugunuz veya karsılastıgınız durumları bu baslıkta yada bana pm den bıldırırsenız sevınırım. Umarım sorunsuz bır test suresı yaşarız, herkese hızlı ve eğlenceli sörfler arkadaşlar ...

ellerinize sağlık üstad...
ayrıca hepimize de hayırlı olsun...;)

Benım baslık yalan oldu bu baslık sayesınde :]]

tskler Dark ellerınıze saglık hepinizin

ellerınız dert görmesın

Geceleri Hackhelin Hızına Diyeceğim Yok.Hele Sabaha Karşı En Sevdiğim Anlardı :D
İnşallah Her Vakit Aynı Olur. Test Denememi Öğleden Sonra Yaparım Artık. :)

buyuk cefalar yaşayanlarında sefaları büyük olur;)
hayırlı olsun!!!

Hayırlı olsun..! Ellerinize sağlık..!

Ellerini salıq... İnş. Herşey Gönlünüzce olur..

romeo nun başlık güme gitti zıeheuheuehue jayırlı olsun :)

hayırlı olsun Dark ellerinize sağlık ...

hepimize Hayirli Olsun Bir Hafta Surdu Ama Deydi

güzel oldu gerçekten..
hayırlı olsun hepimize

Emeği Geçen Herkese TEŞEKKÜRLER....!

biz şimdi test sürüşü yapıyoruz değilmi ben 5.vitese atıyorum bakalım forum nasıl kaçıyor alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh araba kaçıyor kaçmasına ama durmuyorrrrrrrrrr durmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BİRİ BİZİ DURDURSUNNNNNNNNNNNNN

ELLERİNE SAĞLIK DURABİLİRSEM BİNALEYN ELLERİNİZİ SIKACAĞIM UNUTTURMAYIN :)

BU ARADA romeo'nun başlık İÇİN BUGÜN FATİH CAMİ'İNDE ÖĞLE NAMAZINA MÜTABIKEN CENAZE NAMAZI KIYILACAKTIR TÜM HACKHELL AİLESİ DAVETLİDİR ACIMIZ ÇOK BÜYÜK:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri