Sonunda bende varim

gezginmill

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar,
ben 11 yildir bilgisayarla ugrasiyorum, dos zamanindan beri program yaziyorum. netvork sistemleri hep en sevdigim konular olmustur. Ama hic hack olayini dusunmedim aslinda sevmiyordum. Taaki uye olduum bir site durduk yere uyeliimi iptal edip (ucretli bir siteydi) hicbir aciklama yapmayincaya kadar. Bilgisayari ilk ogrendiim yillarda 49 saat basindan kalkmadan oturup calistigim kod yazdiimfelan olmustu, bu isinde bu tip bir gayret gerektirdiini biliyorum ve azimliyim. hakedene dersini vermek gerekir. Ego tatmininden uzak sadece hakedene karsi kullanilacak bir bilginin ve becerinin ise yarayacagini dusunuyorum. Gucunu kontrollu ve dogru kullanan bilgisini gerekli yerlere kanalize etmis bir olacagim. And icerim :)
vaayy bee nerden geldim burya bende hatirlamiyorum ama bilgiye ac ve hizli ogrenen biriyim. temel konusunda sorunum olduunu sanmiyorum. her turlu yardima acigim. simdiden yardim ve destekleriniz icin tesekkur ederim.

özgeçmiş güseL :)
hosgeLdin aramıza...

zorlamı getirdiler kardeş seni
ohuhuhu.gif

hoşgeldin aramıza ii forumlar
baya dil dökmüşsün yaw:D

Yok aslinda zorla degil, ama bu yazdiklarim ilerde yazacaklarimin habercisidir, bildigimi paylasmayi severim, bilmedigimde dinlemeyi bilirim.

aramıza hoşqeLdin ;)

Hoşgeldin aramıza... =) İyi forumlar... =)

Aramıza Hoşgeldin..İYi Forumlar

aramıza hoşgeldin iyi forumlar

Aramıza Hoş Geldin

hoşgeldin aramıza iyi forumlar

Geri