Sonu Ayrılık

guven

New member
Reaction score
0
bi ajkı bırakmak istemeyip bırakmak zorunda kalan birinin en son girecegi forum herhalde burasi.gecenin bu saatinde girdim ve arkadaslarin yazdıklarini okudum ve duygulandim paylajmak istedim duygularimi icimi dokmek...

Sevgi,ajk duygusallık o kdr ilijkim olmujtu ama asla inanmamıjtım inandiramamıjtı hickimse taa ki son sevgilime kdr.bütün hücrelerimde en yogun sekliyle yajadım herjei ama ijte bitti.sonu ayrılık oldu her zamanki gibi.

elimde bi icinde kırmızı gul yapraklari ve yeni bi bajlangicin yazisi olan kırmızı bi mektup ve beyaz gul yapraklari son sozlerimin yazili oldugu beyaz bi mektup ile cıktım karjısına son sansimda kırmızı mektupu secti ama fasla surmedi 2 hafta daa surdu ve bitti.

eger ajk yalan olmasaydi anlatildigi gibi olsaydi bitmezdi ama ajk anlatildigi gibi deil ijte onlar sadece hikaye,her ajk bi gun biter,bitmek zorunda,bu dogasinda far cunku birine ajık olunca gosterdiginiz aptal davranıjlar sizin icin ne kdr gusel duygusal gozukse de cok aptalca,bu yusden buyuk ajklar her zaman biter,deliler gibi sevmek herjei paylajmak,ajkı paylajmak yalan...

AJK İKİ KİJİLİK Bİ MEVSİM DEİL,AJK İNSANI YAJATMIO,EN BUYUK ACILARİN KAYNAGI OLUYOR.

bu yusden bajıniza gelebilecek en kotu durum ajk,sadece sevin,biras sevgi insani her zaman daa mutlu edio...

mutlu ajk yoktur...

umarim yazdigim kotu seyler icin diger arkadaslar kızmaz...

Arkadaş Ş'leri J yapmasaydında daha iyi okuyabilseydik...

haklısın dostum aşk diye birşey yoktur.. Aşk olsaydı ayrılık olmazdı.

aşkta var yalnızlıkta hepsi hayatımızın bir parçası.. aşk vardır ama önemlisi bunu elinde tutabilmektir..

ajk ole elde tutulacak biji deil ki sen sıkı sıkı sarıldıgında o kaciyor, sen biraktiginda o gelip seni buluyor...

Bazı seyler bajlangıcta yanlıj oluyor ajık oldugunuz icin mutlu olmasi icin herjei yapiosunuz simartiosunuz ama sonra kendinizi geri cekemiosunuz ve karjılıgını alamiosunuz, ben senin onune ellerimi uzatirsam sen istesen de uzatamazsin elini, bu yusden ajık da olsaniz cok fasla uzerine dujmeyin

Cok nasihat dinlemıjtım ama bijei yajayınca cok ei ogrenio insan, su an kendimi cok tecrubeli herjei ogrenmij gibi gorsem de yanıldigimi biliorum daa yajanacak cok sey ama onemli olan hatalardan ders cıkarmak

bi daa ajık olmamak bi kijie koru korune baglanmamak,aptal gibi davranmamak

butun gusel siirler yaa ulajılamayan ajklara, ya da biten ajklara yazılmıjtır,

ulajamadıgın zaman her zaman varmıj gibi sanıosun yanılıosun ama hic varolmadi aslında...

inkar ediorum yajadıklarimi ve kejke yajamasaydım diorum,su an ki aci butun gusel gunleri bile inkar ettirio...

bu arada icimi buraya dokuorum ki daa bu belaya bulajmamıj genc arkadaslara ornek olsun die...

Arkadaşım aşk yok deyip kestirip atmayın ve lütfen bu kadar büyük bi topluluk tarafından kabul edilen bi olguyu hiçe saymayın. Eğer bişeyler kaybettiysen sebebini (eminim) daha önceden kabul ettiğin bazı güzelliklerin yokluğundan çıkarma acısını. Angel sölemiş söliceeni. Her güzel şeyin bi sonu vardır diyorum ama aşkın sınırı bunun en uç noktasında bence. Aşkın sonu tat alamadığını anladığın zamandır. Seni bu kadar doldurduğuna göre anlaşılan bi hata var ortada ve bunu sen yapmışsın kaybetmeyi hazmedemiyosun...

ben kaybetmeyi coktan hazmettim sadece neler kaybettigimi yazdim bajkalari da kaybetmemesi icin inanmamasi icin

ajk icinde yalan icinde...

guven' Alıntı:
ben kaybetmeyi coktan hazmettim sadece neler kaybettigimi yazdim bajkalari da kaybetmemesi icin inanmamasi icin

güzel yazıyorsun hoş yazıyorsunda klavyende Ş harfin bozukmu...neden J yle yazıyosun kii

guven' Alıntı:

Diğer konulara eywallahta nasihat için bu konuda ben katılmıyorum.Bunları herkesin yaşamaya hakkı var ve ben aşkın sonunda gelen acınında en az aşk kadar güzel olduğunu düşünüyorum.Moralin bozuk herkese bozuk atıyosun falan.aşk bi butun hayat gibi.Hem içkiyi içeceksin hem başın dönmeyecek... bu kadar ön yargılı olma dostum...hayatı acısı ve tatlısıyla kabul et olsun bitsin:)

by_genco alıjkanlık yaa hızlı yazarken ole cıkıyor yoksa far tabe klavyemde ş de bu arada asarken cok zor buldum aradim yane.

O an ki sahte mutluluklar icin sonraki acılara cekmeye razi misin adres63, sizin yuzunuze gulen insanlar bikac gun sonra aslında mutlu deildim kendimi zorladim senin uzulmemen icindi diyebilirler,ben artık inanmiorum ajk cocuklara gore bole hayata o gozluklerle bakan insanlar icin ve biz erkeklerde bole biji far bi kere ajık olduktan sonra herjei daa ei anliyorlar veya ole saniyoruz bizi olgunlajtirio ajk acisi

ajık oldugum zamanlarda elimden dujurmedigim zevkle okudugum bi kitap vardi başucumdaki müzik die arka kapagında sole yaziyor

bi kızı optugunde kendini cocuklugunda salıncakta sallaniyor gibi hissediosan ajıksındır,ijte ajk buydu cocuksu bu duygu,ve bi kere ajık olunca icindeki cocugu kaybediosun,herjeini kaybediosun...

ajkı bitmij birinin son sözleri ve hissettikleriydi..sen de son msji yayınlamıjsın ben de ona vermek icin goturdugum iki mektubu yayınlicam yakında

takılıoruz zaten artık bundan sonra ole kafamıza gore yok karıjan bize artik kanatlarımız var bizim, gelsin biri gitsin biri silicem gelmiji gecmiji...

Geri