Son Zamanların Korkulu Rüyası "İcecold" [Msn dondurucu] programından Nasıl Kurtuluruz

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0
Son Zamanların Korkulu Rüyası "İcecold" [Msn dondurucu] programından Nasıl Kurtuluruz

sıkılanlar bunu okusun ve kurtulsun

Sizin mailiniz donduruluyor ise nasıl kurtula bilrisiniz deneyin görün saniyenin 3 de 1 bir zaman zarfı ile yani size karşı calışan prg bu şekilde calışmıyor saniyenin 6 da 1 den calışabiliyor oda kafadan 1111111 birde sizin mail adresinizi giriş icin durmadan ping liyor ama sadece bunu saniyenin 6 da 1 den yapabiliyor peki biz buna karşı ne yapabiliriz acılmıyan msn adresimizi hafızaya alarak yani şifreyi aklında tuturarak herzaman hatırlama şıkını tıklıyarak evet saniyenin 6 da 1 den işleyen bu prg karşı siz sadece 6 msn acmanız yeterli.

Göreceksinizki sizin msn niz 3 tanesi acılmış ve şuanda başka bir yerde acılmıştır şıkı cıkcaktır siz acele edip kapatacaksınız acıkolan 1 tanesi kalana denk zaten siz msn yi acmayı başardıysaniz sizin msn nize saldıran dondurucu prg ram devre dışı kalıyor yolamış oldugu ping ler iptal ceker onu acık bırakan kişi görecekki prg kapanmış bu sonzamanların en etkili msn saldırı prg da devre dışı kalcak bu sayede siz 2 katı daha hızlı oldugunuz icin tabiki.

Bu yöntemi bulmak zorundaydım daha dogrusu başka bir yöntem bulmak zorundaydım çünkü bana durmadan saldırı war son zaman ların en etkili silahı etkisiz hale gelmiştir herkese hayırlı ugurlu olsun :D

Başa gelen çekilir..Arkadaşımada saldırıyorlar ama bi bulursa tenhada......

Geri