son yardım

balamir

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bunu daha öncede yazdım ama kimse yardım etmedi vbulletin kullanıyorum ve üyelerin 10 tanesinden 2 tanesine aktivasyon maili gidiyor oyüzden mecburen o sistemi kapattım herkez üye olğu gibi kayıtlı oluyo ama bu seferde 15 nickle bile üye olan var:( mail ayalarına baktım aktivasyonun cümlesini buldum eğer bileniiz varsa yardım edebilirmi.

Selam $username, $vboptions[bbtitle] ´una üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz. Üyeliginizin sonuclandirilmasi icin son bir adim kaldi. Bu son islemin yapilmasi cok önemli aksi takdirde Üyeliginizi aktif edemezsiniz. Bu islemi sadece bir kez yapacaksiniz. Üyeliginizi aktif etmek icin asagidaki Linke tiklayin: $vboptions[bburl]/register.php?a=act&u=$userid&i=$activateid <a href="$vboptions[bburl]/register.php?a=act&u=$userid&i=$activateid">AOL Kullananlar buraya tiklayiniz</a> **** Yukardaki Linkte sorunmu var? **** Yukardaki Link calismiyorsa eger, Lütfen tarayiciniza bu linki vererek Üyeliginizi aktif ediniz: $vboptions[bburl]/register.php?a=ver Lütfen Linki kopyalayip ve ayni sekilde tarayiciniza yapistirin, Linte bosluk yada herhangi bir bosluk olmamasina dikkat ediniz. Baglandiginiz sayfada Kullanici Isminiz ve aktivasyon Sifrenizi vermeniz gerekecektir. Kullanici isminiz: $username Aktiflestirme Sifreniz: $activateid Halen Üyeliginizi aktiflestiremiyorsaniz, Lütfen asagidaki E-Mail adresinden Administartörler ile temasa gecerek yardim isteyiniz: $vboptions[webmasteremail] Tesekkür ederiz, $vboptions[bbtitle] Yönetimi -------------------- Bu E-Maili bir daha almak istemiyorsaniz asagidaki Linke tiklayiniz: $vboptions[bburl]/register.php?a=act&u=$userid&i=$activateid

Geri