Son Transfer FİNK

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Yabancı kontenjanı nedeniyle daha önce sözleşmesi dondurulan Alman futbolcu Michael Fink, son transferin yerli olması nedeniyle takımda kaldı. Beşiktaş yönetimi Alman oyuncunun lisansını yeniden aktif hale getirmek için Türkiye Futbol Federasyonu`na başvurdu.

MICHAEL FINK
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : WAIBLINGEN
Doğum Tarihi : 1 Şubat 1982
Uyruk : GER
Futbolcu Temsilcisi :
Lisans Bilgileri
Lisans No : 14929
Kulüp : BEŞİKTAŞ A.Ş.
Sözleşme Başlangıç T. : 28 Temmuz 2009
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2012

Haber1903 & Tff

besıktasta nabacagını sasırdı :D

Ooooo Fink :) KaLmasına Çok Sevindim Fener Yandı =D
Fakat Hoca Fink'i Nerde DeğerLendirecek Onu BiLmiyorum.

Necati At Fink' e, Ali Rıza at Fink' e, Selami at Fink' e :)

Fink ile sözleşme imzalandı

Kulübümüz sözleşmesi bir süre dondurulan Alman futbolcu Michael Fink ile yeni bir sözleşme imzalandığını duyurdu.

2uz5he1.jpg

Beşiktaş Kulübü, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği yazıda, sözleşmesi bir süre dondurulan Alman futbolcu Michael Fink ile yeni bir sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, futbolcu Michael Fink'in 28.07.2009 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tescil ettirilen 31.05.2012 bitiş tarihli sözleşmesinin, yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile 09.07.2010 tarihinde dondurulduğu vurgulanarak, ''Ancak yabancı kontenjanının açılması sebebiyle futbolcu ile şartları eski sözleşme ile aynı olan yeni bir sözleşme imzalanmış olup, Michael Fink 2010-2011 sezonu için TFF'ye tescil ettirilmiştir'' denildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun..kalmasına çok sevindim..=)

iyi oyuncu bence kontenjanı çok zorlamassa kalması faydalı.düz ama faydalı bir stili var

Görev adamı, disiplinli, kaprissiz.
5.nci hafta feneri FİNK

Geri