Son GuNLerDe İnTerNetTe Sizi En COk UzEn OlAy Ne ? (Benİmkİ İçerDe)

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Gecen gun elekrikler kesildi ve o sırada download yapıordum ...:)
Hadi laptop war dedik sarjla marjla idare ederiz derken olan biteni resimde gorun ... aslında son 2.4 dkkaya kadar geldim. İnsanda bu kadar mı sans olur yaa acaip sinirlenmiştim gece gece :)
Ama ertesi gunde kahkahalarla guldum ...

9990ej.jpg

ağlanıcak haline gülmüsün lem :D ben laptop u atardım heralde ehuehe yada cs (counter strike oluo dimi ? ) bi daha oynamazdım :D

walla bende nerde elektrik bulsa sömürüp dolduruyo.. :) sende çok şanssınsın yaw :)

of of of :):):):) bi keresinde de olmuştu bana film indiriyodum 98 e geldim ama ışıklar gitti . :(

Uzunefe' Alıntı:
of of of :):):):) bi keresinde de olmuştu bana film indiriyodum 98 e geldim ama ışıklar gitti . :(
ışıklarmı elektriklermi :p

ya dark kardeşim en iyi version 1.5 1.6 ile uğraşma bence :)

geçen güm upload edıyordum 20mb lık bı dosyayı. adreside hemenpaylas.com.neyse
tam 1 saat falan surdu sanırım. upload bitti. diyoki hatalıymış.baştan upload edecekmişim.kan beynime sıcradı ama yapacak bişi yok.

uzunefe seninkide sular kesikti çalışamadım işine dönmüş ışıklar gittiyse bi mum yakaydın kardeşim:)

rapidden bisey indirioRUm 1 hafta önce 97 mb .... 96 mb ta hata werdi :cool:

her duruma hazirlikliyim,

elektrikler gitse bile, bilgisayari uzun omur moduna alip en az 1 saat daha acik tutabiliyorum,

modemin olayinida pillerle cozdum, 8 buyuk pili seri baglandim, bi guzel lehimledim, bide sekil werdim, guzel bide adaptor kablosu bagladim, fistik gibi oldu:)

e daha ne olsun?

asil konuyu unuttum, ogame.org`da 14. ewrende baslamistim, 30. siradaki 40 parcalik nadide filomu indirmisler sabah 5 te :( hesabi kapattim mecbur

ifrit' Alıntı:
her duruma hazirlikliyim,

elektrikler gitse bile, bilgisayari uzun omur moduna alip en az 1 saat daha acik tutabiliyorum,

modemin olayinida pillerle cozdum, 8 buyuk pili seri baglandim, bi guzel lehimledim, bide sekil werdim, guzel bide adaptor kablosu bagladim, fistik gibi oldu:)

e daha ne olsun?

asil konuyu unuttum, ogame.org`da 14. ewrende baslamistim, 30. siradaki 40 parcalik nadide filomu indirmisler sabah 5 te :( hesabi kapattim mecbur
eheuehu walla gömmüşler bende geceleri saldırıorum... ifrit 6.cı ewrende tanıdık warmı mal atsın bize :( nefesim kokuyor walla:):):)

İnternette değil ama daha geçenlerde CM4 oyununda 2011-2012 sezonunda Sakaryasporla Şampiyonlar ligi yarı finaline yükseldim ve artık sezonu yarın bitiririm dedim ( bu arada oyun hızlansın diye auto save ayarını kapatmıştım) oyundan çıkarken save lemeyi unuttum ve o sezonun ocak ayına geri dönmek zorunda kaldım bidaha da avrupa kupalarında o seviyeye gelemedim... :(

Geri