Son golü Seba atsın!

snrylmz03

New member
Reaction score
0
Son golü Seba atsın!

Beşiktaş'ta sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılacak olan BJK İnönü Stadı için bir taraftar grubu kampanya başlattı.

suleymanseba4.jpg

Moda Kartalları tarafından başlatılan kampanyada, 27 Kasım 1947'de İnönü Stadı'nda ilk golü atan Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın, temsili olarak son golü atmasıyla stadın hizmete kapatılması isteniyor.

Moda Kartalları'ndan yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "Süleyman Rıza Seba, Beşiktaşımızın onursal başkanı. Aynı zamanda, Beşiktaş İnönü Stadı'nda ilk golü atan sporcumuz. Bütün Türkiye'nin, adı telaffuz edildiğinde saygıyla ayağa kalktığı büyük başkan. Mevcut yönetim kurulumuz, tarihi stadımızın yenilenmesi doğrultusunda bir karar aldı. Eğer izinler yetişirse, bizlere yansıtıldığı kadarıyla haziran ayında yıkıma başlanacak. Bizler için 'Mabet' sayılan yerde, bu hafta sonu son kez Beşiktaşımızı izleyeceğiz mevcut haliyle. Sonrasında, çok daha modern bir stadımız olacak. Dünya spor tarihinde, belki de başka bir camiaya ve başka bir sporcuya nasip olmayacak bir olayın, 'Beşiktaşlı duruşu' doğrultusunda bizlere armağan edilmesini istiyoruz.

Son maçımızda; ilk golümüzü atan sporcumuz, şimdiki 'Onursal Başkanımız' Sayın Süleyman Seba'yı orada görmek istiyoruz. İlk golü atan Sayın Süleyman Seba'nın, atacağı son gol ile stadımızın hizmete kapatılmasını bekliyoruz.

Beşiktaş camiasının, eski sporcusu ve 'Onursal Başkanına' olan vefa borcunu yerine getirerek, kenetlenmesini ve yarınlara umutla bakabilmesini arzu ediyoruz."

Ya bu Bjk taraftarını anLamak mümkün değiL Seba gitsin yeter artık diyenLer onLardı simdi adam birden en seviLen kişi oLdu =) Atsın bakaLım son goLüde..

Bizde Gol Bitmez Sen Rahat Ol Kasma;)Haber İçin Tşk (Büyük Başkan Seba...)

Bence iyi fikir(ama ben hala yıkılmasını istemiyorum )

Böylesi En anlamlısı. Çok iyi bi fikir.

bu son gol inş. sadece seba nın gölü kaleye yollamasıyla bitmez Yıldırım Demirörenin istifasıyla biterde kurtuluruz YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRR...

nedense yeni stadın akustiğinden çok pis tırsıom ben saraçoğlu falan gibi bişey olmasın mazallah :)

aziz amca saraçoğlunun üzerini kapattırıormuş :D

Geri