...::: Son Durak ! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
F.Bahçe’yle 2 yıllık sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan Roberto Carlos, “Son durak F.Bahçe” demiş. Buna benzer bir açıklamayı da Aragones yapmış; “F.Bahçe’den sonra futbolu bırakacağım...”
F.Bahçe, Kocaelispor’un ardından Süper Ligin en yaşlı takımı durumunda. En yıldızı Alex bile 32 yaşında... Yani o da Türkiye’deki kariyerinin son yılını yaşıyor artık. İyi futbolcu, iyi antrenör olmak değildir zor olanı... Yerlerde sürünmeden, rezil olmadan, zirvede bırakabilmektir en önemlisi. Rahmetli Metin Oktay’ı hatırlayın. “Taçsız kral” bir gazetenin, “Krallar palyaço olamaz” manşetinden sonra futbolu bırakma kararı vermişti. Evet, krallar palyaço olmamalı. Ama şimdiki oyuncular için en önemli şey para. Önce yeteneklerini, özelliklerini sonra tecrübesini satıyor. En sonunda da ismini satmak için uğraş veriyor. Aragones ve Roberto Carlos’un durumu aynen budur. Sarı-lacivertli yönetim, sezon sonu Carlos’la yollarını ayırırsa, Brezilyalı futbolcu emin olun Katar’a gider. Kovuluncaya, rezil oluncaya, yerlerde sürününceye kadar “para” için oynar. Ama para önemli bir şey değildir aslında. Önemli olan “bir hoş seda” bırakmaktır gittiğin yerde. Tıpkı önceki gün kaybettiğimiz Kazım Kanat Ağabey gibi... “Son durak F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş” değildir aslında. Son durak “kara toprak”...

>> Çıtır Menajer!
Volkan Ballı’yı bilmeyeniniz yok. F.Bahçe’nin başarısı için şirketlerini batıran, gecesini gündüzüne katan Ballı’yı takım içerisinde herkes sever, saygı duyar. Ama son zamanlarda Mahmut Uslu’nun, Ballı’yla ilgili bazı şeyler söylediğini duydum. “Çıtır Menajer” diyormuş hazret! “Hiçbir iş yapmıyor. Bir açığını bekliyorum. Bulduğum anda gönderilmesi için her şeyi yapacağım” diyormuş. Bu takıntının sebebini anlamak mümkün değil. Ayıptır, günahtır. Uslu’nun böyle konuşabilmesi için F.Bahçe için nelerden vazgeçtiğini, neler yaptığını ortaya koyması gerekiyor. İkisini teraziye koyun. Bir bakın bakalım hangisi ağır gelecek?

Kaynak !

Padişahım sen çok yaşa!

Tahkim Kurulu’nun F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel’in cezasını maçtan bir gece önce apar topar kaldırılması bana biraz garip geldi. Aragones, kadrosunu kurmuş, takımını Volkan’sız Sivas’a götürmüş, “indirimin merkezi” Tahkim cezayı kaldırıyor. F.Bahçe Yönetimi, Volkan’ın cezasına itirazını zamanında yaptığı konusunda iddialı. Öyle ya da böyle F.Bahçe dün gece “zamansız” ceza indirimi yüzünden Volkan Demirel’den faydalanamadı. Bu Tahkim’i anlamak zor vesselam...
Aragones, biraz da Başkan Aziz Yıldırım’ın zoruyla Emre’ye sürekli kadroda yer arıyor. Yıldırım’ın “manevi oğlu” yakında Alex’i keserse kimse şaşırmasın! Dün gece de 45 dakika boyunca Emre’ye tahammül etti. Selçuk’la beraber sahanın en kötüsüydü. Sivasspor oyunu çirkinleştirmedi. Kazanmak için her şeyi yaptı. İlk yarıda göbekte hatasız oynayan Önder’i geçmek imkansız gibiydi. Önder oynadıkça açılıyor. Böyle giderse Edu formayı zor görür. Güiza iyi niyetli ama etkisizdi. Tabi bunda ona zamk gibi yapışan Da Silva’nın rolü büyüktü. Bu aralar Roberto Carlos’a takmış durumdayım. Takımın en çok para kazanan oyuncusu tam bir “sahte okey!” Ununu elemiş, eleğini asmış, topu taca atıyor. İkinci yarıda hızlı Balili’yi oyuna alan Bülent Uygun, ağır F.Bahçe savunmasını delmeyi planlıyordu.
Skor üstünlüğünü ele geçiren sarı - lacivertliler iyice geri çekilince Sivas arka arkaya pozisyonlar buldu. “Geliyorum” diyen Sivas golü sonunda 77. dakikada Murat’tan geldi. Bu gelişi bir tek Aragones göremedi. Maçın sonlarına doğru orta sahası iyice tükenen sarı-lacivertliler, kaybetmeyi hak etti. Sarı-lacivertlilerde kondisyon sıfır.
Maçın hakemi Bünyamin Gezer ilk yarıda Kazım’ın Hayrettin’e yaptığı sert hareketi sarıyla geçiştirdi. Pozisyon çok net kırmızı karttı.
“Padişah’ın”, “Generaller Takımı” yine kaybetti. Ne diyeyim; futbolu çok iyi bildiğini iddia eden Padişahım sen çok yaşa!

Kaynak !

o padişah sıktı artık bence bırakma dönemi geLdi artık
bırak aLi koç feLam geçsin başkaLarı gecsin başa
tmm büyük işLer yaptın paşam ama artık sacmaLamaya basLadın
daha fazLa aramız bozuLmadan defoL gid iLLa yönetim istifa die bagırtıcaksınız dimi!!!!!!!!!

:vur :vur :vur :vur :vur :vur​

Carlos sanmayın ki Fenerbahçe ye ßaşarılar yaşamak için geldi.Adam yaşamış yaşayacağı kadar.ßence ßu adam fenerbahçeye tabiri caiz se yatmaya geldi..

нυѕєуιηƒв;3560313' Alıntı:
o padişah sıktı artık bence bırakma dönemi geLdi artık
bırak aLi koç feLam geçsin başkaLarı gecsin başa
tmm büyük işLer yaptın paşam ama artık sacmaLamaya basLadın
daha fazLa aramız bozuLmadan defoL gid iLLa yönetim istifa die bagırtıcaksınız dimi!!!!!!!!!

:vur :vur :vur :vur :vur :vur​

Noktasına kadar katılıyorum.Ayrıca kardeşim istanbulda ve kombinesini iptal ettirdi.Onun gibi niceleri var.Bu takımı izlerken hasta oluyorum valla.Aziz başkan bırak artık kendi yolumuzu çizelim.Gerçekten saçmalamaya başladın.Bırak ve efsane olarak kal...

fenerbahçe yaşLandı..

teknik direktör desen 70Lik..
başkan desen,artık sadece marka için başkanLık yapıyor sportif bi katkı yok..
futboLcuLar desen yazıda geçtiği gibi " En yıldızı Alex bile 32 yaşında..."

buLunmaLı bir haL çare..

Geri