Son Dk!!! Yeni Başkan BeLLi OLdu!!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

sondakika1.jpg

Yeniden başkan!

24 Mayıs 2009 Pazar * 17:56

Fenerbahçemizin seçimli olağan genel kurul toplantısının ikinci gününde oylar sayıldı ve Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi. Nice 11 yıllara!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısının ikinci gününde oy verme işlemi tamamlandı. 11 yıldır görevinin başında olan Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

6401 üye kongreye katıldı. Bu kongre F.Bahçe tarihinin en yüksek katılımlı kongresi oldu. 6335 geçerli oy sayıldı. F.Bahçe tarihinin ilk bayan başkan adayı Sibel Funda Pala 66 oy aldı. Şadan Kalkavan 1216 oy alırken seçimi kazanan Aziz Yıldırım 5053 oy aldı.

1. sandık :

Aziz Yıldırım 307 oy aldı

Şadan Kalkavan 60 oy aldı

Funda Sibel Pala 4 oy aldı

3. sandık :

Aziz Yıldırım 290 oy aldı

Şadan Kalkavan 67 oy aldı

Funda Sibel Pala 3 oy aldı

14. sandık :

Aziz Yıldırım 253 oy aldı

Şadan Kalkavan 61 oy aldı

Funda Sibel Pala oy alamadı

15. sandık :

Aziz Yıldırım 286 oy aldı

Şadan Kalkavan 54 oy aldı

16. sandık :

Aziz Yıldırım 278 oy aldı

Şadan Kalkavan 68 oy aldı

18. sandık :

Aziz Yıldırım 259 oy aldı

Şadan Kalkavan 102 oy aldı

19. sandık :

Aziz Yıldırım 80 oy aldı

Şadan Kalkavan 17 oy aldı

Funda Sibel Pala 1 oy aldı

KAYNAK

hayırlı olsun. ReVenGe is ComiNg

Ezmiş Başkan, Aday OLmaya NasıL Cesaret EttiLer AnLamış DeğiLim Zaten.
hayırLı Olsun=)

.

genemi ay ...bu kadarda olmazki...

Dai o seciLmicekte maL kaLkavan mı seciLecek. . .
Ondan başka adam gibi aday yoktuki. . .
BekLenen sonucta inş bekLediğimiz Avrupa Kupası Bu 3 yıLLık dönemde geLir!!!

şimdiye kadar 2 3 cüyü almalıydık ne yıldızlar geldi en son gelen hodjonk ondan sonra yıldız geldımı carlosu saymassak gelmedı buyuk para harcadık gecen sene elde var sıfır teneke kupasını bıle alamadık sence bu baskanla devam edılırmıydı? ben sahsen etmezdım...kan değişimi herzaman iyi gelir...

Dai o seciLmicekte maL kaLkavan mı seciLecek. . .
Ondan başka adam gibi aday yoktuki. . .
BekLenen sonucta inş bekLediğimiz Avrupa Kupası Bu 3 yıLLık dönemde geLir!!!

bu sene herkesin azını kapatıp susturmasını bekliorm zaten awrupa kupasından ümidim yokda bu ligde birilerinin fazla konuştuğunu görmüştür heralde. korkun diorm başkada bişe demiorm

şimdiye kadar 2 3 cüyü almalıydık ne yıldızlar geldi en son gelen hodjonk ondan sonra yıldız geldımı carlosu saymassak gelmedı buyuk para harcadık gecen sene elde var sıfır teneke kupasını bıle alamadık sence bu baskanla devam edılırmıydı? ben sahsen etmezdım...kan değişimi herzaman iyi gelir...

Dai kan değişimi iyi diyorsun aday oLan kaLkavan tam maL ya. . .
Bende aziz gitsin baskası geLsn istiyordum hatırLıyorsan ama
aLternatif yok suan. . .
KaLkavan gercekten Aziz den daha yönetemezdi takımı. . .

Dai transfere cok para harcandı ama bu transferLer mantıkLı oLmadı
aynı parayı harcarayarak inş bu sefer basarıcaz. . .
Önce iyi bir hoca buLsak onun istediği güzeL transferLerLe
aLabiLir uefa kupasını bu sene bir kez daha gördük ki
cokta zor değiL uefa kupasını aLmak!!!

Dai kan değişimi iyi diyorsun aday oLan kaLkavan tam maL ya. . .
Bende aziz gitsin baskası geLsn istiyordum hatırLıyorsan ama
aLternatif yok suan. . .
KaLkavan gercekten Aziz den daha yönetemezdi takımı. . .

Dai transfere cok para harcandı ama bu transferLer mantıkLı oLmadı
aynı parayı harcarayarak inş bu sefer basarıcaz. . .
Önce iyi bir hoca buLsak onun istediği güzeL transferLerLe
aLabiLir uefa kupasını bu sene bir kez daha gördük ki
cokta zor değiL uefa kupasını aLmak!!!

azizde futbol bilgisi yok sadece finansman olarak kafası çalışıyo maldonadoyu aldı hıc mı bu adamın bızde ıs yapamıcanı dusunemedıler yazık degılmı onca paraya guıza josıco vs vs ali bilgin zamanın alırken söle böle dıolardı sımdı tırt bır tane adam al tam al besıktasın ersnt gıbı bır futbolcuyu goremıyolar yada ıslerıne gelmıo futbolcu arastırmak sacma seyler yanı ali koc olsun ısterdım onda bu kapasıte mevcut parada var bence fenerbahcemıze gıderdı ama olmadı saglık olsun azız aklı basına gelırse duzeltır bu takımı yoksa ben gene umutsuzum uefa kupasında fınal oynanıyor stadımızda ama fenerbahce uefa kupasında yarı fınalde bıle yok bole dengesız hocalara verıolar takımı...bırde cıkmıs aragones hıc kovulmamıs ulen sanane takımın sankı tuzu kuruda kovmuyorsun cok buyuk adamlık yapıosun kovmamakla asıl kovmazsan bu sene ısımız bozuk ...nokta..

azizde futbol bilgisi yok sadece finansman olarak kafası çalışıyo maldonadoyu aldı hıc mı bu adamın bızde ıs yapamıcanı dusunemedıler yazık degılmı onca paraya guıza josıco vs vs ali bilgin zamanın alırken söle böle dıolardı sımdı tırt bır tane adam al tam al besıktasın ersnt gıbı bır futbolcuyu goremıyolar yada ıslerıne gelmıo futbolcu arastırmak sacma seyler yanı ali koc olsun ısterdım onda bu kapasıte mevcut parada var bence fenerbahcemıze gıderdı ama olmadı saglık olsun azız aklı basına gelırse duzeltır bu takımı yoksa ben gene umutsuzum uefa kupasında fınal oynanıyor stadımızda ama fenerbahce uefa kupasında yarı fınalde bıle yok bole dengesız hocalara verıolar takımı...bırde cıkmıs aragones hıc kovulmamıs ulen sanane takımın sankı tuzu kuruda kovmuyorsun cok buyuk adamlık yapıosun kovmamakla asıl kovmazsan bu sene ısımız bozuk ...nokta..

Dai hakLısın ama yapması gereken şu
adam akıLLı bir hoca aLıcak sonra hocanın isteğine göre
mantıkLı transferLer yapıcak!!
Kafasına göre değiL. . .
O yüsden fenerbahce yi ve TSL yi tanıyan biri oLması Lazım!

Rıdvan oLur
Luce oLur
. . .

Kafasına göre değiL. . .

Rıdvan oLur
Luce oLur
. . .

bi zamanlar oğuz içinde öle demişlerdi oğuzda yapamadı rıdvanda olmaz bence. zico dönsün bence

Kafasına göre değiL. . .

Rıdvan oLur
Luce oLur
. . .

zaten bize iş yapmıcak hocalar kosturmucak futbolcular alındı son 2 senedır hodjonk dan berı .. mantıksız secım yanı hep azizin altından cıktı bunlar...mantıklı transfer yapılsaydı 2 tane guızanın 2 katı futbolcu forvet alırdık o paraya ama nerdeee dusunucek bunları fenerbahcenın ıcıne ettıler bu sene 2 senedır bole zıco yu yolladı ne oldu göğe erdımı bı yerı adam gıttı ne guzel catır catır oynatıo csk moskovayı bı maclarını takıp edın gorun...yeteneklı adamları almak sankı o kadar zor su fenerde oynatmak ıcın...

SibeL Funda PaLa ne oLdu ya çok konuşuyodu çingene :D onada oy vermisLer hey allahım :D

Zico da oLabiLr tabi. . .
Sonuc oLarak fenerbahce yi tanısın yeter. . .
Ama ben Rıdvan ın görmek isterim orda!!!

Walla bence en iyisi Aziz baba
Bu arada o "Funda Sibel Pala" kız mı :D :hhmanD

Geri