Son Dk.!!! YıLdıray Beşiktaş'ta!!!

icemen

New member
Reaction score
0
rlxpi9.jpg

Kara Kartal transferdeki ilk bombayı patlattı; Stuttgart ile pazarlıklar sona erdi ve Yıldıray Baştürk’ün kiralanması konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Bu sezon sadece 4 maçta forma giydiği için teknik direktör Markus Babbel’in gitmesine onay verdiği Yıldıray’ın menaceri Reza Fazelli’yle de çok küçük pürüzler dışında el sıkışıldı. Sezon başında Nuri Şahin transferinde İranlı menacerle bizzat görüşen Başkan Yıldırım Demirören, Yıldıray konusunda da işi kimseye bırakmadı. Yıldıray’ı kısa süre içinde İstanbul’a getirmeye çalışan Siyah-Beyazlılar’ın hedefinde iki önemli isim daha var: Geremi ve Kennedy Bakırcıoğlu...  
kaynak: fanatik

Yav hevesimiz kursağımızda kalmasın artık alınsın şu yıldıray.

Selamun aleyküm:) Ben yildirayin halasinin ogluyum Bartınlıyım Öyle bir sey yokki:) kim Söyledi ispanyaya gidebliri ama Su an Eski sakatligi var biraz en son bildigim kadariyla ... Hayirli Günler

Selamun aleyküm:) Ben yildirayin halasinin ogluyum Bartınlıyım Öyle bir sey yokki:) kim Söyledi ispanyaya gidebliri ama Su an Eski sakatligi var biraz en son bildigim kadariyla ... Hayirli Günler

birader o zaman yıldıray' ın teli verir misin bize? Arayıp kendinden duyalım :)

birader o zaman yıldıray' ın teli verir misin bize? Arayıp kendinden duyalım :)
yok abi ye gercekten talimat var bu konuda hangi takimi tuttugunu bile söylemiyor biliyormusun isterseniz benim fan klup var facebookda ordan fotolarini bakabilrisiniz memleketteyken :)inanmama gibi bir söz konusu olursa profil fotosu yapcaktim ama bu image schak olayimi ne var fazla anlamiyorum :)

ßence Yalan .

Ne diyeyim birader inanmak zor ama gene de olabilir tabi bişey demiyorum. eğer öyleyse söyle de Gelsin Beşiktaşa.

eskiden oLsa keske derdim ama bu sene YILDIRAY`in ilk 11 oynadigi maci yok arkdaslar oynamayan futbolcunun bize 2. yari icin faydasi olacagini sanmiyorum

abi bu benim profildeki fotograf eviin önünde cektim:)

n€d!mßuг@ĸ;3907253' Alıntı:
eskiden oLsa keske derdim ama bu sene YILDIRAY`in ilk 11 oynadigi maci yok arkdaslar oynamayan futbolcunun bize 2. yari icin faydasi olacagini sanmiyorum

sakatligi vardi abi ya dünya kupasindaki ayagina aldigi darbeden dolayi biraz sakatligi vardi simdi iyi ....

Biz iLk Yarı GüzeL Transfer BekLemeyeLim..
Ya Formsuz FutboLcuLar
Ya Sakat FutboLcuLar
Çok Nadiren KaLiteLi FutboLcuLar..

Hayirlisi olsun insallah ama bu sene Ben galatasaryliyim ama Besiktasa Sempatik var ki bizim ailede herkes bjklidir Bir ben varim Gs li:) aman idiyim abiler küfretmeyin Gs liyim diye

Hayirlisi olsun insallah ama bu sene Ben galatasaryliyim ama Besiktasa Sempatik var ki bizim ailede herkes bjklidir Bir ben varim Gs li:) aman idiyim abiler küfretmeyin Gs liyim diye

Birader niye küfredelim. Ama sen de baba sözü dinleyip Beşiktaşlı olsaydın daha iyi olurdu. Şu Yıldırayı sen mi arıycan napıcan ya da e posta adresini filan var bari biz söyleyelim gelsin.

Birader niye küfredelim. Ama sen de baba sözü dinleyip Beşiktaşlı olsaydın daha iyi olurdu. Şu Yıldırayı sen mi arıycan napıcan ya da e posta adresini filan var bari biz söyleyelim gelsin.

abi baba sözü dinledigim dogru ama bilmiyorum abi o zamanlar emrenin hastasiydim simdi fenere gitti esasinda da bizim 5 erkek kardesim var birisi futbol oynuyor o besiktasli abimde besaiktasli benim altim besiktasli onun altida besaiktasli 4 yasinda benim top oynayan kardesim delgado formasi almis kücük cocugu kandirmaya calisiyorum ama yok kandiramadim ben askerdeydim onu egitecek zamanda onuda kaybettik 4+babam birde annem:(:(:( bjk liiii bir ben varim malesef .....

abi baba sözü dinledigim dogru ama bilmiyorum abi o zamanlar emrenin hastasiydim simdi fenere gitti esasinda da bizim 5 erkek kardesim var birisi futbol oynuyor o besiktasli abimde besaiktasli benim altim besiktasli onun altida besaiktasli 4 yasinda benim top oynayan kardesim delgado formasi almis kücük cocugu kandirmaya calisiyorum ama yok kandiramadim ben askerdeydim onu egitecek zamanda onuda kaybettik 4+babam birde annem:(:(:( bjk liiii bir ben varim malesef .....

Zararın Neresinden Dönersen Kârdır :D

Ba k 4 yaşındaki çocuk bile biliyo hangi takımı tutacağını. kartal yavrusu ne de olsa. Sen kime çektin bilmem ki :)

Geri