Son Dk.!!! Seric Gitti!!! Tjikuzu GeLdi!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Ara transfer şampiyonundan son dakika hamlesi.

123432.jpg

HTSPOR ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT

Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tjikuzu'yu transfer etmek üzere. İki kulüp el sıkıştı. Son dakikada bir sorun yaşanmazsa resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak. Beşiktaş Tjikuzu karşılığında Seric'i Belediye'ye verecek. Seric'in ve Tjikuzu'nun toplamda 900 bin euro kadar olduğu sanılan birikmiş alacaklarıyla, Seric'in sezon sonuna kadar alacağı parayı Beşiktaş ödeyecek.

KaynaK

İyi oLur Seric çok verimLi oLamadı bence...
Zapo daha iyi...Tjikuzu'yu biLemiyorum..
Acaba BeşiktaşLılar ne diyecek bu habaRe..​

tijikuzu benim süper ligde en sevmediğim futbolcudur.beşiktaşın transfer etmesini hiçte hoş karşılamadım :(

Seriç Gitti Mi :clap :clap

Tjikuzu Mu? :saskin
Geremi'ye NoLdu BasKaN ! ?

Kariyeri

16 yaşındayken Werder Bremen 'li gözlemciler tarafından keşfedildi ve takımın genç takımın alındı. Werder Bremen 'de oynadığı dönemde Almanya Kupası sevinci yaşadı. 2003-2005 yılları arasında FC Hansa Rostock 'da 2005-06 sezonunda da MSV Duisburg 'da oynadı.

2006-07 sezonu başında Güvenç Kurtar 'ın başında olduğu Çaykur Rizespor 'a geldi. Turkcell Super Lig 'de ilk maçına 13 Ağustos 2006 tarihinde Sivasspor 'la oynanan maçta çıktı. Sezon sonunda ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor 'a transfer oldu. Burada ilk sezonunda 29 maça çıktı.

HayırLı oLsun

maradonanın velihatı demişti sinan galiba bunun için yanlış mı hatırlıyorum..

herkes iddaali geliyor ve her zaman iddaasiz gidiyor...
insallah bu gelen oyle gitmez

Geremi Offine - Tjikuzu OnLine..{YıLdırım Demirören aLLah BeLanı Vere]..

Tjikuzu, ligimizde orta sahadaki en verimli oyunculardan biridir,eğerki beşiktaş'ta forma şansı bulursa,aurelio'nun fener'de yaptıklarını,o da beşiktaş'ta yapabilir..

ne yorum yapacağımı şaşırdım olumlu mu olumsuz mu düşünsem bilemiyorum..

ßeşiktaş'ta Tjikuzu bombası..!

.

fxco7s.jpg

Beşiktaş’ın son bombasının Tjikuzu olduğu ortaya çıktı. Namibyalı futbolcunun işini bitirme noktasına gelen Kara Kartal'ın planı şu.

Kartal’ın devre arasındaki transfer harekatının son ismi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Tjikuzu oldu.
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin isteğiyle harekete geçen siyah-beyazlı yönetimin 30 yaşındaki Namibyalı futbolcunun işini bitirme noktasına geldiği öğrenildi.
Siyah - beyazlı kulübün Tjikuzu’nun transferi için gözden çıkardığı Seric’i, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a vereceği belirtildi. Seric’in sezon sonuna kadar alacağı ücret ile Tjikuzu’nun da kulübünden tahsil edemediği parasının Beşiktaş tarafından ödeyeceği bildirildi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile İstanbul Büyükşenir Belediye Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında geçen bu transfer görüşmesinin önümüzdeki hafta başında sonuçlanacağı kaydedildi.
Siyah - beyazlı yönetimin Avrupa’da Cisse’den daha iyi ve ucuz maliyetli yabancı oyuncu bulamadığı için rotayı Denizli’nin de isteğiyle Tjikuzu’yu çevirdikleri ifade edildi.

Kaynak : İnternetspor

HayırLısı TakıMıMıza ...

Geri