Son Dk. Semih Şentürk'e 2 Maç Ceza

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
news_manset_resim_hw_SonDakika001.jpg

Semih'e 2 maç ceza

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'e PFDK tarafından 2 maç ceza geldi. Golcü futbolcu Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda Altay'ı konuk ettiği karşılaşmada hakeme yönelik sportmenliğe aykırı davranışta bulunduğu gerekçesiyle 2 maç ceza aldı.

LigTv

bide fenerasyon diyolar ya uyuz oluyorum..........

PFDK (Profesyonelce Fenerbahçe'yi Durdurma Kurulu) 29.12.2009 tarih ve 45 sayılı toplantısında almış olduğu kararla 23 Aralık 2009 Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçemiz-Altay Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında maçın hakemi Özgüç Türkalp'e sözde hakaret ettiği iddia edilen Semih Şentürk'e 2 resmi müsabakadan men cezası verdi. Semih Şentürk hatalı olabilir, yanlış yapmış olabilir ama ortada sadece hakemin bir iddiası var ve bu iddia doğrultusunda verilen 2 maçlık ceza Semih Şentürk Fenerbahçe forması değilde bir başka takım forması giymiş olsaydı verilecekmiydi acaba? Ayrıca basının maçtan hemen sonra "Semih Şentürk 2 maç ceza alacak" demesi ve bunun yazılı ve görsel basında sürekli olarak vurgulanması bu sene 3 kulvarda hedefe emin adımlarla ilerleyen bir takımın sistemli ve profesyonelce durdurulması amacından başka bir şey değildir..

Yakın zamandan bir örnek vermek gerekirse yaklaşık 2 ay önce Galatasaraylı futbolcu Mustafa Sarp'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları maçta yayıncı kuruluşun ekranlarına yansıyan sinkaflı görüntüleri es geçilerek kendisine müsabakadan sonra sportmenliğe aykırı beyanatta bulunmasından dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI verilmiş olmasıda PFDK'nın Fenerbahçe'ye olan yanlış tutumunun bir göstergesidir.

Ligde ve kupada sadece Fenerbahçe'nin mücadele ettiği PFDK Spor ve TFF Spor'a başarılar diliyoruz..

Kaynak:gfb.org

Ş.....z Federasyon.

Yeter ettin ertık.

Şimdi merak ediyorum o fenerasyon diyenlerin kaçı gelip buraya yorum yapacak.

Ş***fsiz Federasyon.

Yeter ettin ertık.

Şimdi merak ediyorum o fenerasyon diyenlerin kaçı gelip buraya yorum yapacak.

Sen önce git semihin hakeme ne dediğini öğren :wink:
Kimseye hakaret etme hakkına sahip değilsin,
hem büyük yazı tipi kullanıp hem hakaret ediyorsun
forum kurallarını ihlal ettiğini bil seni uyarıyorum !

Sen önce git semihin hakeme ne dediğini öğren :wink:
Kimseye hakaret etme hakkına sahip değilsin,
hem büyük yazı tipi kullanıp hem hakaret ediyorsun
forum kurallarını ihlal ettiğini bil seni uyarıyorum !

Sen biliyosan söyle bizde bilelim o zaman.

Semih Şentürk'ü savunmak şimdi mi akLına geLdi F.BahçeLiLerin..
Semih orada hakeme ana-bacı giderken kendine oLan kızgınLığından doğan sinirini boşaLtıyordu,çünkü adam oynatıLmıyor kaç senedir ve artık futboL oLarak performans gösteremiyor..

Cezada itiraz ediLecek birşey göremiyorum,konu başka yönLere çekiLmesin..

Herkezde hemen görmüş ana bacı küfür ettiğini =)

Komedi bu millet yaa

Evet F.Bahçe-ALtay maçını biLe izLeyen biriyimdir.. ;)

Fenerbahçe�nin, Altay ile oynadığı kupa maçı sonrası hakem Özgüç Türkalp�e, �Sana neden maç vermedikleri belli. Senin gibi rezil hakem görmedim� diyen Semih, Disiplin Kurulu�na sevk edildi. Milli oyuncunun iki maç ceza alacağı bildirildi

Altay ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra hakeme hakaret eden Fenerbahçeli Semih Şentürk, Disiplin Kurulu�na sevk edildi.

Sarı-lacivertli ekibin Altay�ı 3-0 yendiği maçtan sonra soyunma odasına giderken hakem Özgüç Türkalp�e, �Sana neden maç vermedikleri belli. Senin gibi rezil hakem görmedim� diyen milli oyuncu, bu ifadeleri raporlara yansıyınca dün ceza alması istemiyle PFDK�ya gönderildi.
Hukuk Kurulu müfettişlerinin yaptığı inceleme sonunda sevki gerçekleştirilen Semih�e disiplin talimatının �Hakaret� başlıklı 40. maddesine göre asgari 2 maç müsabakalardan men cezası gelebileceği bildirildi. Semih�in söz konusu eyleminin maçın hakemi tarafından Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman�a da aktarıldığı ve kendisinin de olaya tepki gösterdiği öğrenildi.

GOLÜMÜ İPTAL ETMİŞTİ

Karşılaşmanın hakemi Türkalp, 29. dakikada. Özer�in sağ taraftan kullandığı köşe atışında Lugano�nun aşırdığı topu filelere gönderen Semih�in bu pozisyonda topu elle oynadığına karar vermiş ve golü geçersiz saymıştı. Semih�in takımının üç farklı kazandığı maçtan sonra hakeme yönelik sözlerinin Fenerbahçe yöneticileri arasında da tepkiye yol açtığı ifade edildi.
Tecrübeli oyuncu talimat gereği iki maç ceza alırsa, takımının Ziraat Türkiye Kupası�nda Tokatspor ve Antalyaspor ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.

şimdi bak birincisi kırmızıyLa yazdığın yeri editLe ikincisi Semih maçta bir pozisyonda küfretti hakeme maçtan sonra değiL,hatta spiker biLe bunLar Semih'e yakışmıyor ama oynayamanın verdiği stresLe bu hareketLeri yapıyor oLsa gerek demişti..
Maçtan sonra ne dediğini biLemem Semih'in yanında değiLim,ki bu ceza beni iLgiLendirmiyor Semih zaten yedek kaLacak 5 maç ceza da versen farkeden bişi oLmaz 1 maç ceza da versen..
O yüzden keLimeLerini seçerek kuLLan deLLy oqLan..

şimdi bak birincisi kırmızıyLa yazdığın yeri editLe ikincisi Semih maçta bir pozisyonda küfretti hakeme maçtan sonra değiL,hatta spiker biLe bunLar Semih'e yakışmıyor ama oynayamanın verdiği stresLe bu hareketLeri yapıyor oLsa gerek demişti..
Maçtan sonra ne dediğini biLemem Semih'in yanında değiLim,ki bu ceza beni iLgiLendirmiyor Semih zaten yedek kaLacak 5 maç ceza da versen farkeden bişi oLmaz 1 maç ceza da versen..
O yüzden keLimeLerini seçerek kuLLan deLLy oqLan..

Birincisi Kendin editle bi öncekini nasıl editlediysen.

İkincisi yedek medek beni futbolcunun yedek kalması oynaması değil federasyonun tavrı ilgilendiriyo.

İsterse 10 maç versin.Semihin yerine koyacak adam çok bizde.

üçüncüsü 50 tane yeri okudum hiç biri küfür etti yazmıyo senden başka varsa bi kaynağın koy bizde okuyalım hatamızı düzeltelim.

dürdüncüsü iyi akşamlar...!!!

Geri