Son Dk.!!! Mehmet Topuz Trabzon'a!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Bordo-mavililer, sezonun transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

146214.jpg

Trabzon yönetimi, "Bize gelir misin" diye sorduğu Kayseri’nin kaptanı Mehmet Topuz’dan "Kulübümle anlaşırsanız ben gelmeye hazırım" cevabı alınca, transfer için düğmeye bastı.

Şampiyonluk kovalayan Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Kayseri’nin kaptanı Mehmet Topuz’u alarak, sezonun transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavili yöneticiler, “Bize gelir misin” diye sordukları Topuz’dan “Bir yıl daha sözleşmem var. Kulübümle anlaşırsanız ben gelmeye hazırım” cevabı alınca transfer için düğmeye bastılar. Önümüzdeki günlerde Kayserispor’un kapısını çalmaya hazırlanan yöneticiler, sezon sonunda Kayseri’den ayrılacağını açıklayan Topuz’a karşılık, Isaac ve Ceyhun ile para önerecek. Topuz’un Trabzon’da forma giyen ve çok yakın arkadaşı olan Tayfun Cora ile yaptığı telefon konuşmasında, kendisine yapılan teklifi aktarıp, “Artık şampiyonluk yarışı içinde olacak Avrupa’da mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Benim için en ideal yer Trabzon. Geçen yıl bizde oynayan Gökhan Ünal ile saha içinde çok iyi anlaşıyorduk. Trabzon’da çok iyi bir ikili oluruz” dediği öğrenildi. Başkan Sadri Şener’in çok istediği Topuz transferi için, eski başkanlardan olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak’ın da devrede olduğu kaydedildi.

Haberturk

Eski formunda değil Topuz..nereye gidersin gitsin bişi olmaz ondan

Önce Beşiktaşa verdiler olmadı fenere gitti olmadı şimdi trabzon 1 hafta da 3ncü transfer :) haftaya da gs ye gider :)

şu an için yanlış transfer taktiği uyguluyo trbzon ilk önce teknk drektörle anlaşp snra senn sisteminde bu adam işe yarar mı demesi lazım bence ;)

Geri