Son Dk.!!! Josico : Sadece Detaylar Kaldı!!! [TEK BAŞLIK]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Villarreal'de forma giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Josico, Fenerbahçe'ye transferinin çok yakın olduğunu söyledi.

34547.jpg

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Senna'nın kulübünde kalmasının ardından rotasını Jose Joaquin Moreno Verdu'ya çevirdi.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Josico lakaplı Jose Joaquin Moreno Verdu, "Fenerbahçe iyi bir takım ve orada oynamak isterim" dedi.

Josico, Fenerbahçe'ye transferinin "çok yakın" olduğunu, ancak henüz detayların sonuçlanmadığını kaydetti.

Transferin 24 saat içinde netlik kazanacağını ifade eden İspanyol futbolcu, "Sadece Luis Aragones ve Güiza'yı değil, Fenerbahçe'yi geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nden de tanıyorum. Roberto Carlos'u biliyorum. İyi bir takım" şeklinde konuştu.

33 yaşındaki futbolcu ayrıca, Türkiye ve Fenerbahçe hakkında bilgi almak için Villarreal'den takım arkadaşı Nihat Kahveci ile de konuştuğunu belirterek, "elbette ki iyi şeyler söyledi. Kendi ülkesi" yorumunda bulundu.

NTVSPOR ve Ajanslar
27 Ağustos 2008 Çarşamba

Kendisini yakından tanımıyorum hiç maçını izLeme fırsatım oLmadı o yüzden fazLa yorum yapmak istemiyorum :) HayırLısı oLsun diyeLim

Aragones'in yerinemi geLio =P

O kadar isimden sonra Josico geLirse ; Bu Fenerbahçe taraftarına küfür etmektir :goz:

ee napçan kala kala bu adama kaldık o kadar isimden sora

spor sitesinin tekindede 24 yasında diyodu..
33 yas fazla bence..
genç ve 6-7 yıl oynayabilecek birisini bulmalıyız bence

Josico 33 Yaşında yaşı Baya iLerlemiş futboLcu..

Mehmet topuzu aLsalar daha Çok iş yapar burda..

Bu adam geLirse ne DiyeLim..

HayıRLısı oLsun Dicem Fb taraftarı tepkisi nasıl oLur oda tartışıLır.

JOSICO'DA SON 24 SAAT!
Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Josico lakaplı Jose Joaquin Moreno Verdu, "Fenerbahçe iyi bir takım ve orada oynamak isterim" dedi.

AA muhabirine demeç veren Josico, Fenerbahçe'ye transferinin "çok yakın" olduğunu, ancak henüz detayların sonuçlanmadığını kaydetti. Transferin 24 saat içinde netlik kazancağını ifade eden İspanyol futbolcu, "Sadece Luis Aragones ve Güiza'yı değil, Fenerbahçe'yi geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nden de tanıyorum. Roberto Carlos'u biliyorum. İyi bir takım" şeklinde konuştu.

33 yaşındaki futbolcu ayrıca, Türkiye ve Fenerbahçe hakkında bilgi almak için Villarreal'den takım arkadaşı Nihat Kahveci ile de konuştuğunu belirterek, "elbette ki iyi şeyler söyledi. Kendi ülkesi" yorumunda bulundu.

27.08.2008
Kaynak : AA

Josico geLsin de siz istemeyin.. Josico gibi bi topçu nerden buLucak ya fb.. :D

ama haberin yanLış oLduğu şurdan beLLi Josico 33 değiL 23 yaşında.. :hhmanD
aLLah'm öLcem şimdi güLmekten..

Josico geLsin de siz istemeyin.. Josico gibi bi topçu nerden buLucak ya fb.. :D

ama haberin yanLış oLduğu şurdan beLLi Josico 33 değiL 23 yaşında.. :hhmanD
aLLah'm öLcem şimdi güLmekten..

10 yıL sonra 33 oLcak gene,cx kattiyen oLmaz =P

hayır ya kendisi 33 yaşındaymış.. :ter:
nasıL oLur ya

wikipedia'da 23 yazıyor.. :hhmanD

neyse bence çok ii bi ön Libero fenerde iş yapacağı kesin yani 1-2 sene.. :durdurun

Bu oyuncuyu pek iyi tanımıyorum ama Xabi , Senna , Albelda gibi isimler geçtikten sonra Josico diye birini almaları ilginç
:durdurun

Hayırlısı olsun fener camiasına , bakalım Mehmet'in Yerini doldurabilecek mi ?
:goz:
( açıkçası ben pek sanmıyorum )

Geri