Son Dk.!!! GS , FB ve BiLica PFDK'ya SevkediLdi!!! [Tek BaşLık]

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Son Dakika Habere Galatasaray Fenerbahçe Ve Bilica Disiplin kuruluna Sevk edildi Ayrıntılar Gelecek

Ve İlk Bilgileri Buldum ..

Suçlular bulundu!
Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri ile sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Bilica, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.

qqq0k4.jpg

Süper Lig'de önceki gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi sahada ısınma çalışmaları sırasında futbolcular arasında yaşanan kavgada rakibine tokat attığı tespit edilen Bilica, maçın hakemlerinin verdiği rapor doğrultusunda PFDK'ya sevkedildi. Maç öncesi çıkan kavgada ise Arda ve Cristian'da bir suç unsuru bulunmadı. Keita da gördüğü kırmızı kart nedeniyle otomatikman PFDK'ya sevkedildi.

Kaynak : fanatik

Doğal olan da bu. oldu bittiye getirilemez.

Bir YerLerden BaşLanması Lazım, BakaLım NasıL CezaLar Çıkacak? Federasyon Artık Kesin Ve Net KararLar ALmaLı, BunLarı UyguLamaLı, Sonradan ALdığı KararLardan, Verdiği CezaLardan Geri Vites YapmamaLı, İbreti ALem İçin, Kim Ne Ceza Hakettiyse En Ağırını ALmaLı...

Arkadaşlar Fanatik ten İlk bilgileri verdim Benim Anlamadığım Arda yı İten Cristian ve Aydın ı İterek Yere düşüren Kazım a Niye ceza yokk ? =(

Kaynak tartışılır.

Tartışılmazsada alıp alacakları 1er 2şer ceza olur hepsi bu.

Büyütmeyin bu kadar.Her sene aynı trajedi.

Geri