Son Dk.!!! G.Saray Yeni İbrahimoviç'in Peşinde!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı renklerine katamayan ve forvete takviye arayan Galatasaray'ın gözünü çok genç bir isme çevirdiği öne sürüldü.

SinanAyranci_01.jpg

SON DK. HABERİN VİDEOSU!!!

G.Saray "yeni İbrahimoviç"in peşinde!NTVSpor'da yayınlanan habere göre Galatasaray rotasını İsveç'in en büyük yıldız adaylarından biri olarak görülen ve Brommapojkarna'da oynayan Sinan Ayrancı'ya çevirdi.

1.89 boyunda olan 1990 doğumlu genç yıldız adayını Juventus, Chelsea gibi takımların da istediğinin belirtildiği haberde, G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın bizzat devreye girerek çalışmalarda bulunduğu ifade edildi.

Futbola İsveç 2.Ligi'nde devam eden Sinan için daha önce İtalya basınında "Yeni İbrahimoviç" yorumları yapılmıştı.

KaynaK

bu çocuk isveçte falan değil çanakkale dardanelde oynuyor.bu topçuyu sadece gs değil fb ve bjk de istiyor.

büyütmeyin bu kadar ibrahimoviç olmak bu kadar kolay olmaz

mutLaka aLınmaLı,aranan kan,uzun boyLu top indiren forvet..

Ben zamanında Batuhan'ı aLaLım diye kendimi çok yırttım ve o düşüncemde haLa devam ediyor.Eğer yeni Hakan Şükür,kafa topu indiren geLen ortaLara cevap vericek bir oyuncu aranıyorsa Batuhan için haLa şansımız var ;)

çanakkaledeki ardahan ismli bi futbolcu...
fiziği ve tekniğide ibrahimovice çok benzio...
ama izlediğim video çok kısaydı düşündüklerm ne kadar sağlıklı bilmiorm ama yaserden daha yetenekli bi genç...

tanımıyorum ama kesin kötü bi adamdır

gs.jpg

İbo oLur mu biLmem ama . . .
ALıp denemeye değer gibi görünüyor :goz:

Geri