Son Dk.! Carlos Corinthians'ta

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
roberto_carlos.jpg

Corinthians, Fenerbahçe'nin yıldızı Roberto Carlos ile anlaştığını duyurdu.

Brezilya'nın köklü ekiplerinden Corinthians, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Roberto Carlos'la anlaştığını duyurdu.

Fenerbahçeli yıldızın, 4 Ocak 2010'da basına tanıtılacağının belirtildiği açıklamada, Roberto Carlos'un siyah beyazlı ekipte 6 numaralı formayı giyeceği de ifade edildi.

Brezilyalı oyuncu, 23 Aralık'ta Fenerbahçe'nin Altay'la oynayacağı karşılaşmada son kez sarı lacivertli taraftarların önüne çıkacak.

36 yaşındaki Roberto Carlos, Brezilya Milli Takımı formasıyla 132 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'den önce Real Madrid ve Inter gibi kulüplerde oynamıştı.

GoaL

verdiği emeklerden dolayı carlos,aa şükranlarımızı sunarız.
türkiye,ye gelmiş geçmiş en kariyerli futbolculardan birisi

güle güle carlos

CarLos demiş idi zaten RonaLdo'yLa oynucam diye.. HayırLı oLsun CarLos Tr için önemLi bi transferdi..

Fenerbahçe'nin yaptığı en güzel transferdi Alexten sonra.

Verdiğin katkılardan dolayı sonsuz teşekkürler.

Valla Ben Onu İzleyerek Büyüdüm En sevdiğim Oyuncuydu her zaman Takımıma gelmesi beni çok mutlu etmişti

Güle Güle Gitsin

İyi hayırLıs oLsun. . .

Byee Carlos Allah Yolunu Açık Etsin :p

en iyisi oLdu.
fenerbahçe ona ödediği yıLLık ücretLe çok iyi bir soL bek ya da soL kanat oyuncusu aLabiLir

fenerbahce için iyi olmustu gelmesi para ve reklam acısından ama iyi oynadıgını soylemek zor

Bir Yıldız dha geldi geçti Güle Güle Carlos

Cidden aLdığım iLk yabancı forma CarLos'unkiydi R.Madrid'deyken ne günLerdi be o zamanLar rekLamda şutuyLa duvarı deLiyordu.. (=

Geri