Son Dk.!!! Bobo Gözden Çıktı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo'yu Racing Santander'e vermek istediği iddia edildi.

121873.jpg

İspanyol Diaroas Gazetesi, Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızını Racing Santander’e vermek istediğini, “Para probleminiz varsa şimdilik kiralık alın, sezon sonunda bonservisi için masaya otururuz” önerisini getirdiğini yazdı

Beşiktaş Yönetimi’nin, Brezilyalı golcü Bobo’yu İspanya’nın Racing Santander Kulübü’ne teklif ettiği ortaya çıktı.

Milliyet'te Mehmet Çiftçi imzasıyla yer alan habere göre, İspanyol Diaroas gazetesi, siyah - beyazlı külübün Bobo için Santander’den 6 milyon dolar istediğini ileri sürdü. Haberde, Beşiktaş’ın Bobo’dan kurtulmak için Racing Santander’in kapısını çaldığı, “Paranız yoksa Bobo’yu şimdilik kiralık olarak alın, sezon sonunda bonservis için masaya otururuz” teklifinde bulunduğu yazıldı.

Gazete, Beşiktaş’ın 6 milyon dolarlık bonservis ücretinde indirim yapmaya hazır olduğunu da belirtti. Haberde ayrıca kulübüyle uzun süredir sorun yaşayan Bobo’nun Racing Santander Kulübü’ne menajeri aracılığıyla “Beni buradan alın” mesajını yolladığı da belirtildi. İspanyol ekibinin Beşiktaş ile 3.5 milyon euroya el sıkışabileceğini, Josebe Diaz adlı bir kişiyi de görüşmeler için görevlendirdiği ifade edildi.

Bu arada Newcastle United ise Geremi’nin transferi için Beşiktaş Kulübü ile görüşmelerin tekrar başladığını duyurdu. Genel Menajer Joe Kinnear, Beşiktaş’ın ısrarı üzerine tekrar masaya oturduklarını, pazarlıkların mutlu sonla bitebileceğini belirtti. Geremi’nin de Türkiye’ye geri dönmek istediği, Newcastle United’ta ciddi sorunları bulunduğu kaydedildi.
Öte yandan Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği gurbetçi futbolcu Erkan Zengin’in transferi konusunda İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bir yazı gönderdi ve “İsveç futbol takımlarından Hammarby Kulübü profesyonel oyuncusu Erkan Zengin’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır” denildi.

KaynaK

Nobreden Kat Kat İyi oLan Adamı Küstürdünüz Ya Ne Dıyım Size..aLLah BeLanızı Versın Diyorum Sadece..

bencede nobre'den cok daha iyi . . .

nobre den iyi oldugu kesin ama su anda ileride savascı oyuncu lazım nobre bu işi iyi yapıyor

Lan nereye gidiyosun yaa Lazishh le üstüne iddaa oynadım. bu sezon oynada 10 gol at ondan sonra git. :)

yabancı kontenjanından kadroya girmesi cok zor , sınırsız yabancı oynatabileceğimiz avrupa kupalarından zaten aylar önce elendik...
ayrıca sebebi nedir bilmiyorum ama bobonun Beşiktaşta olmaktan pek de memnun olmadığı her halinden belli bu haliyle zaten pek faydalı olamaz
bütün bunlar gözönünde bulundurulursa cok sevdiğim bir futbolcu olmasına rağmen eğer birileri parayı verecekse düdüğü çalsın

eğer takıma faydalı olmuorsa gitsin ben düz mantık düşünmüorum bobo çok ii ve yetenekli bir futbolcu beşiktaş sattıktan sonra adını sık sık duyacağımıza eminim ama bence artık beşikta olması bu kadar yeter şimdi öenmli olan konu şu bu adam gittikten sonra yerine aynı kalitede aynı verimde adam alınabilecekmi özellikle devre arasında defans ve santrofor mevkilerine adam almak büyük kumardır

satarken bile beceriksiz bu yönetim yaaa!!!peşin paraya stasana yaaa!!!!neymiş paranız yoksa kiralayın olmadı sezon sonunda alırsınız!!!!hiç mi ticaret kafası yok bu adamda yaa kendi şirketlerinin nasıl idare ediyo anlamadım walla

мσzσℓє мιяα¢н;3956036' Alıntı:
Nobreden Kat Kat İyi oLan Adamı Küstürdünüz Ya Ne Dıyım Size..aLLah BeLanızı Versın Diyorum Sadece..

Küstürdüler mi? Niye Bobo gibi br adamı küstürsünlerki ?
Bu sene çok iyi başladıda oyundanmı aldılar?
Formamı vermediler?
Yoksa sezon başında maaşına zam yapıldı diyemi küsmüş olabilir?

VE
Bir yerden sonra gerçekçi olmak lazım Bobo şuan önündeki topu bile zor kontrol ediyorsa suçu kendisinde arıyacak en rezil maçlardan sonra bile bu taraftar onu alkışladı arkasında böyle bir rahatlık varken,bobonun bu şekilde oynamaya hakkı yok.
Bu sezon Beşiktaş"ın oynadığı maçlardan sadece ilk maçı kazandırdı.Beşiktaşın şimdiye kadar aldığı puanlarda bobonun bir katkısı yok demek doğru olur.Şu sıralar bobo nobrenin yanına bile yaklaşamaz,isimlere takılı kalmayın oyuncunun Beşiktaşa ne verdiği önemli,kim daha yararlıysa o kalır diğeri gider...Bobonun kalmasının hiç br anlamı yok tez elden yollayıp daha iyisini almamız lazım..
Yok bizde kalırsa Beşiktaş formasının hakkını versin

Geri