son dk!BJK'de hangi futbolcu kadro dışı bırakıldı?

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
Ricardinho kadro dışı bırakıldı!
2drt937.jpg

Beşiktaş'ta Ricardinho kadro dışı bırakıldı. Teknik Heyetin raporu doğrultusunda Brezilyalı oyuncu yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Yönetim Kurulu ve Teknik Heyetin uzun süredir gözlemlediği Ricardınho'nun kadro dışı bırakılma gerekçesi ise;

-Antrenman ve müsabakalardaki isteksizliği, son dönemde takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete gerekli saygıyı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performanslarını olumsuz yönde etkilemesi-
olarak açıklandı.

23.03.2008

Kaynak : DHA

Boşu boşuna bu ülkeye gelip hiçbişey yapmadan takılıyolar.onlara verilen paralara yazık.burada aldıgı maaşı ve taraftar sevgisini oyle her yerde bulamazlar.
Not:Ben fenerliyim, yanlış anlaşılmasın :D

bulunmaz hint kumaşı değil ya hangi derdimize derman olmuş sanki...sokağa attığımız ne ilk nede son olacak milyon dolarcıkların sadece biri ...biz Beşiktaş taraftarı olarak alıştık nasıl olsa

keşke hepsi holosko gibi olsa .....
adam aldığı paranın sonuna kadar hakını veriyo...

kadro dışı bırakılmadı bjk ın resmi sitesinde dendigine göre bağlar tamamiyle koptu

Rico'dan şok iddia!

Beşiktaş'ta, ''İsteksizliği, takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete saygı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performansını olumsuz etkilediği'' gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığı, alacağı olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için de kadro dışı bırakıldığı iddiasında bulundu.

Ricardinho, Lig TV'de katıldığı bir programda, konuyla ilgili sorular üzerine, takımda herkese ödeme yapıldığını, sadece kendisine bir ödeme yapılmadığını kaydederek, ''Bir hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. 4 aydır bana ödeme yapılmadı. Kulüpten, ödemelerimin yapıldığına dair bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım. Daha sonra maça gittim, ama öğrendim ki kadro dışı kalmışım. Sadece imzalamadığım bir kağıt yüzünden kadro dışı bırakıldım'' dedi.

Kulüpten uzaklaştırıldığını, Ümraniye'deki tesislere sokulmayacağını, kulüple ilişkisinin kesileceğini, ancak antrenmanlarını başka bir yerde yapabileceğini, verilen yazılı bir belgeyle öğrendiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la ise hiçbir sorununun olmadığını söyledi.

Sözleşmesine göre, 2 ay para alamadığı takdirde serbest kalma hakkı bulunduğunu hatırlatan Ricardinho, ''Gitmek isteseydim, 2 ay sonra giderdim. Gitmediğim için mi bana inanmıyorlar. Gitmediğime göre ben Türkiye'yi seviyorum. Buraya adapte oldum. Kontratım bitene kadar bekleyeceğim. Burada kalmak istiyorum. Ben bir şey yapmadım'' diye konuştu.

Takımın attığı gollerde sevinmediği şeklindeki eleştirilen hatırlatıldığında, Ricardinho, ''Dört ay ödemeleriniz yapılmasa, sizin yüzünü güler mi. Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Buraya ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmayınca yüzüm gülemezdi. Sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onlara ödendiğini biliyorum, ama bana ödenmedi'' şeklinde açıklamada bulundu

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=104524

'Paramı Alamadım, Kadro Dışı Kaldım'

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Brezilyalı futbolcu Ricardinho, "Dört aydır para alamıyorum. Benden alacağım olmadığına dair bir kağıt imzalamamı istediler, ben de imzalamadım. İmzalamadığım için de kadro dışı bırakıldım" diye konuştu.

27930.jpg

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen ancak sergilediği futbolla çoğu kez eleştiri alan Ricardinho, kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile kavga ettiği ve soyunma odasında telefonla konuşup saygısızlık yaptığı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Ricardinho, "Dört aydır paramı alamıyorum. Bu durum nedeniyle bir ay önce avukatım kulübü ödemelerin neden geciktiğini anlamak için bir yazı gönderdi. Kulüp yetkilileri de bana gelerek UEFA'ya gönderilmek üzere hiç bir alacağım olmadığını belirten bir kağıt imzalamamı istediler. Ben de imzalamadım. Sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra bu kağıdı imzalamadığım için kadro dışı bırakıldım" dedi

Tecrübeli oyuncu, sözleşmesindeki 'iki ay parası ödenmediğinde takdirde kontratı tek taraflı fesh olur' yönünde olan maddeyi kullanmadığını da belirterek, "Bana yapılan son derece çirkindi. Çok şaşırdım. Elime bir yazılı belge tutuşturarak kadro dışı bırakıldığım söylendi. Ümraniye'ye girmem yasak. Bu hayatımda yaşadığım ilk uzaklaştırma. Bunca senelik kariyerimde Beşiktaş'tan başka hiçbir takım bana böyle bir uzaklaştırma cezası vermedi" şeklinde konuştu.

Sözlerini "Kazandığımız maçlarda yüzüm gülmüyor diye eleştiriliyorum. Parasını alamayan biri gülebilir mi" diye sürdüren Ricardinho, "Ben Türk değilim, Brezilyalıyım. Farklı bir kültüre sahibim. Yapılanlara hiç alışkın değilim. Parasını alamayan her insan gibi ben de mutlu değilim. Mutlu olmayan biri sevinebilir mi, gülebilirmi? Beşiktaş takımında sadece bana ödeme yapılmadı. Kontratım 31 Mayıs'ta bitecek. Kontratım bitene kadar Türkiye'deyim" dedi.

NTVSPOR
26 Mart 2008 Çarşamba

Giden gider kalan sağlar bizimdir.

Geri