Son Dk.!!! Aziz YıLdırım, KuLüpLer BirLiği BaşkanLığını Bıraktı!!!

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Aziz Yıldırım K.Birliği Başkanlığından İstifa Etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Eskişehirspor maçından sonra Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı.

Hakemlerden şikayetçi olduğunu ve takımın hakkını daha iyi savunabilmek için başkanlığı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım basına yine sert tepki gösterdi. 'Aziz Yıldırım camianın hakkını nasıl koruyacak herkes görecek' açıklamasını yapan Fenerbahçe Başkanı hakemlerin formsuz olduğunu söylerken son hafta yaşanan hakem hatalarından örnek verdi. Aziz Yıldırım 'Herkes aklını başına alacak. Herkes işini yapacak' dedi.

Kulüpler Birliği'ndeki çalışmalarından dolayı tüm kulüp başkanlarına teşekkür eden Aziz Yıldırım 'bu hakemlerle Türk Futbolu bir yere gitmez. Federasyon da ayağını denk alsın' dedi.

Aziz Yıldırım Eskişehir gezisinde basınla yaşadığı polemiğin ayrıntılarını da açıkladı.i

NtvSpor

zwdgtz.jpg

Hakkımız savunacağına şu futbolculara biraz disiplin verde hak istemeye yüzümüz olsun bazıları gibi boşa kürek çekmemiş oluruz

Fenerın hakkını savunsun ama once takımına disiplin getırmelı bence..
Kazım kaza yapar Önder damarını keser Guıza kampı terk eder vs vs....

BunLarı çözmelı once

hayırlısı olsun vardır bı bıldıgı

KuLüpLer BirLiği BaşkanLığı'nı Bırakırken HakemLere SaLLadı Ama Keşke Fenerbahçe'nin Son 3 Haftadır MağLubiyetLeri Sadece HakemLerin HataLarıyLa AçıkLanabiLse...

Bence Eses fb nin süper ligdeki sıralama yerini almalı fb küme düşmeli

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti.

13 Mart 2008'de Kulüpler Birliği Başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım, ani bir kararla başkanlığı bıraktı. Birliğin 4'üncü başkanı Aziz Yıldırım 22 ay başkanlık yaptı.

Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçı sonrasında şunları söyledi: " Eskişehirspor'u tebrik ediyorum . Bugün Eskişehir’de gezerken gazeteciler beni tahrik etti. Ben bunları gerekli yerlere şikayet edeceğim. Basın mensupları bizleri tahrik etmesinler.

Tüm Kulüplerin başkanlarına teşekkür ediyorum. Her zaman beraber çalıştık. Ancak hakem camiası ortamı ortalığı karıştırıyor. Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanı diye yorum yapamıyor. ben de bugünden itibaren kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Görsünler bakalım Aziz Yıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak. Herkese sesleniyorum. Kimse bu hakemlerle devam edeceğiz demesin. Biz etmeyeceğiz. Hakemler oyuncuların moralini bozuyor. Kulüpler Birliği'nin bana bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyorum. Ancak ben şu andan itibaren istifa ediyorum. Fenerbahçe için çalışacağım. Türk futbolu bu şekilde bir yere gitmez. Federasyona sesleniyorum. Akıllarını başlarına alsınlar".

Kaynak:Hürriyet

bence dogru demıs hakemlerın artık cıvıgı cıkmak uzere fıfa kac tane hakemımıze gorev verıyor gorebılıyormuyuz avrupa maclarında fıfa kokartlı hakem yok parmakla gosterılecek kadar az...

federasyon ayağını denk aLmaLı?? tehditkar gördün seni pirim azizim..
katLiam yapması gündemde başkanın başta hakemLer,sonra sıra geLirse kendi futboLcuLarını katLedecekmiş..

Aziz Yıldırım a helal olsun adam istifasını etti Kulupler Birliği başkanıyım diye hakemlere bir şey diyemiyorum dedi bundan sonra böyle olmicak artık istifa ediyorum dedi ve hakemleri bombaladı :D

Son 3 haftadaki yenilgiler sırf hakem hatalarıysa git sen 2. ligde oyna aziz.

Oo aziz emmi kızmış tehditler savuruyo yarın federasyon binasına roket atarlı saldırı düzenler.

hakemler abarttı biliyorum ama
kaç haftadır adam gibi oynamıyor takım buna bi çare lazımm
şu ilk yarıyı çok puan kaybetmeden kaybetmeseydik

Aziz Şov Yapıyor ... Beni korkutamazlar ayağını Denk Alsın Falan Ama Bir Yere Varamaz Aziz'im !

Nedense Hep Yenildikleri Zaman Patlıyor Aziz Yıldırım,
Neden Haksız Kazandıkları Maçın Arkasından Biz Hakem Sayesinde Kazandık Demiyor.
Hakemlere Çatacağına Bedavadan Milyon Dolarlar Ve Eurolar Verdiği Futbolcularına Bir Baksın.

bence bole birşey olamaz........ sırf boel oldu die bu şimdi idkkat mi çekecek ya da fayda mı sağlayacak

Geri