Son Dk.!!! Arda Yine OLay Çıkardı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Güvenlikle kavga ettiler!

Galatasaraylı Arda'nın da aralarında bulunduğu bir grup, Atatürk Havalimanı'nda güvenlikle sorun yaşadı.

144737.jpg

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ve eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlunun da içinde bulunduğu 4 kişilik grubun, Air France Havayolları'na ait uçakla Paris'ten İstanbul'a geldikten sonra özel güvenlik görevlisi tarafından yolcuların vücut ısılarının ölçüldüğü termal kameranın olduğu bölüme yönlendirilmesi sırasında, grupta bulunan bir kişi ile özel güvenlik görevlisi arasında kavga çıktığı öğrenildi.

Arda Turan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bir şey yok. Arkadaşım güvenlik görevlisiyle kavga etti, ben de ayırdım" dedi.

Haluk Ulusoy'un oğlu da kavganın özel güvenlik görevlisinin tavrından kaynaklandığını kaydederken, görevlinin kendilerini sert şekilde uyardığını ve kaba davrandığını, bunun sonucu arkadaşlarının güvenlik görevlisiyle kavga ettiğini söyledi.

Arda'nın kavgaya karışmadığı ve sadece tarafları ayırmaya çalıştığı ifade edilirken, kavgaya karışan kişinin Atatürk Havalimanı'nda ifadesi alındı.

A.A.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

ReaL Yorum...

Arda İyice Şımardı... İşin B.kunu Çıkarmaya BaşLadı Ama Arkasında Adam Gibi Bir Yönetim OLmadığı İçin Kendine Verdiği Zararın Farkında BiLe DeğiL... Her Geçen Gün Daha Da Hasan ŞaşLaşma YoLunda İLerLiyor... Tek Korkum Sonunun Hasan Şaş Gibi OLması... İnşaLLah OLmaz... BöyLe DeğerLer KoLay Yetişmiyor... Bizim ÜLkemiz Bir BreziLya Bir Arjantin DeğiL... BöyLe OyuncuLarımıza Sahip Çıkmamız Lazım...

Arda Bir An Önce AkLını Başına AL Gittiğin YoL, YoL DeğiL...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu OyuncuLar genç ve Hata Yapmaya Müsait Bir YapıLarı Var.Ama Bu Kadar Paranın Döndüğü Bir Ortamda Neden Bu Tip İnsanLara ProfosyoneL yardım ALdırıLmaz ve MenejerLik Sistemi ÜLkemizde Gereği Gibi ALgıLanmaz.

walla bi galatasaraylı olarak ardanın iyice artisleşti yönetim onu bu kadar pohpohlarsa el üstünde tutarsa olacağı budur walla 25 milyon euro teklif veren takıma satsınlar

Arda haberLeri çook abartıLıyor ;) !

yaw kavgayı çıkaran ya da yapan arda değil ki neden arda kavgaya karıştı diye bir manşet atmış gazete olayları abartarak anca ardaya zarar verirler....

Star haberde izledim.Arda'nın arkadaşı diye biliyorum kavgayı çıkartan.Bu olayda Arda ile ilgili tek sorun ''arkadaş çevresi''. Domuz gribi sebebiyle her dış hat yolcusu bu termal sensorden geçmek zorunda.Herhangi bi virus yayılmaması amacıyla.Buna itiraz edip sensörden geçmek istemeyen bir beyinle Arda gibi birinin ne işi olur çok garip bir durum.

oooff offf!
Arda'ya mı of Arda'nın arkadaşına mı off forumumuzda Laf anLamayanLara mı off be birader!!

cz5 ve titanik19 size diyecek Laf buLamıyorum ben yeter..

abi ardanın arkadaşı kavga ediyor sebeb arda oluyor bizim bu basın varken daha ne gençler harcanır gider...

Arda'nın olayda bi suçu yok bence bu fenerli medya Galatasaray camiasına pislik atmak için her geçen gün biraz daha çirkefleşiyor yazıklar olsun sizlere.Arda'yı yok edin parçalayın heralde o bu işi bıraktıktan sonra o koca kalçanızla koşarsınız onun yerine.....

bu yaşta çocuğa bu kadar para verilirse olacağı budur......

arda cidden çok iyi bir futbolcu ben bir Fenerbahçeli olarak takdir ediyorum ama sadece futbolunu... bakın işte Türkiye nin bi acı yüzü daha burda çok para görüpte değişen ve tarihe karışan çok futbolcu var arda gibi umarım o da böyle gitmez ama bu davranışlar agresiflik ve bu arkadaş çevresi ile eğer ki Türkiye de kalırsa kendini bitirir bence.birde bu basın sadece Fenerbahçenin değil ardayı gsli yazarlarda basında bu olaylardan dolayı yerden yere vuruyo suçu sadece Fenerbahçe basınına atmak yanlış...

Konunun Arda'yLa aLakası yok BaşLığa bak ayıp be.. konuyu okumadan bide yorum yapıyorlar..

ŞUNU İYİ Bİ OKUYUN

Arda Turan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bir şey yok. Arkadaşım güvenlik görevlisiyle kavga etti, ben de ayırdım" dedi.

Bide yorumLarınıza bakın..

Konunun Arda'yLa aLakası yok BaşLığa bak ayıp be.. konuyu okumadan bide yorum yapıyorlar..

ŞUNU İYİ Bİ OKUYUN

Bide yorumLarınıza bakın..

benim kızdığım nokta başlık zaten tv'dede bikaç programda aynı şeyle gösterdiler ardanın son olayı ne! arda gene olay çıkarttı diye haberlere sunuldu ama olayın aslı hiçte öyle çıkmadı

Geri