Son dk.! Şemdinli'de 6 Şehit.!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğunu, 2 askerin hafif yaralandığını bildirdi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin Şemdinli'nin Beyyurdu ile Çubuklu köyü arasında bir grup teröristle karşılaştığı belirtildi. Çıkan çatışmada biri Üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğu, 2 askerin hafif yaralandığı kaydedildi.Bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.

HaßerTurK

Şemdinli'ye bağlı Beyyurdu ile Çubuklu köyleri arasındaki dağlık alanda bugün saat 16.30 sıralarında, köy korucuları ile bir grup PKK'lı terörist arasında sıcak temas sağlandı.

PKK'lı töröristlerin açtığı ilk ateş sırasında köy korucuları M. Raşit Töre, Rahmi Töre ile Mehmet Güldal şehit oldu. Güvenlik güçleri, çatışmanın ardından kaçan PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Çıkan çatışmada 1 üsteğmen ile 2 er ve 3 köy korucusu şehit olurken, 2 asker ise yaralandı. Köy korucularının cenazeleri Şemdinli Devlet Hastanesi morguna yapılan otopsinin ardından Çubuklu Köyü'nde toprağa verilecek.

Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğunu, 2 askerin hafif yaralandığını bildirdi.

Vallikten yapılan yazılı açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin Şemdinli'nin Beyyurdu ile Çubuklu köyü arasında bir grup teröristle karşılaştığı belirtildi. Çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğu, 2 askerin hafif yaralandığı kaydedildi.

CnnTurK

1195432385.gif

Şerefsizler kanı bozuk bunların kanları bozuk .....

Allah hepsinin ailsene sabır versin

Allah mekanlarını cennet eylesin şehitlerimizin hiçbirinin kanı yerde kalmıcak...

Ailelerine saygılarımla...VATAN SAOLSUN

MekaNLaRI Cennet oLSun..

teror yandaşlari teror uyeleri ALLah ßeLanızı versin verecektirde...

Allah Belalarını Versinn Bu şerefsizlerin

amin amin de ne zaman bitecek bu .lanet olsun ya hergün şehit haberlerinden psikolojimiz bozuldu .

milletimizin başı saolsun ailelerine ve bize allah sabır versin.intikamları en kısa zamanda alınacaktır inşallah .allah ordumuzun yardımcısı olsun

Allah rahmet eylesin acılı ailelerine sabırlar versin VATAN SAĞOLSUN.

ßenim anLamadıqım ALLAH'ın gavur aLmanLarının 2 tane daqcısı kacırıLdı diye Dünyaya ayaqa kaLdırması.. ama ßizim Kendi toprakLarımız icin surda her qün şehit vermeSine kimSenin Ses çıkartmamaSı..ßiriLeri Türkiye Cumhuriyeti'nin yok oLmasını kuvvetLe iStiyo..ama ßunu o küçücük ßeyinLerine sokSunLar.. ßu vatan öyLe koLay kazanıLmadı..KimSenin Gücü yetmeZ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ßölmeye..Dua ediyorumki haLa ßaşımızda en güvendiqim T.S.K var..Şehit düşen kardeşLerimize ALLAH'tan rahmet aiLeLerine ßaşSağlığı diLiyorum..VATAN SAĞOLSUN..

nolcak abi ya benim söylemekten dilimde tüy kalmadı ama yok abi adam olmucaz biz. Adamlarda bakıyo 3-5 götürüyolar bizden kimse sesini çıkarmıyo milletin keyfi yerinde ... showlar,....starlar,...mısın ...musunlar vs. vs. vs. bi ayaklanma yok ki bi hareket yok kardeşim varya çıkmıcan yemin ediyorum ülke milli maçları iptal etcen kardeşim ne bu ya ölenler Türk askeri onlara sıkılan kurşun şahsi meseleleri yüzünden o askerlere değil Türk halkına, Türk bayrağına sıkılmıştır. Acilen olağan üstü hal alınması lazım ve savaşamı gideriz operasyon mu yaparlar ama bu terör durmalı. Mübarek ramazanda adamı nasıl günaha sokuyolarya Allah ailerlerine sabır versin....

nolcak abi ya benim söylemekten dilimde tüy kalmadı ama yok abi adam olmucaz biz. Adamlarda bakıyo 3-5 götürüyolar bizden kimse sesini çıkarmıyo milletin keyfi yerinde ... showlar,....starlar,...mısın ...musunlar vs. vs. vs. bi ayaklanma yok ki bi hareket yok kardeşim varya çıkmıcan yemin ediyorum ülke milli maçları iptal etcen kardeşim ne bu ya ölenler Türk askeri onlara sıkılan kurşun şahsi meseleleri yüzünden o askerlere değil Türk halkına, Türk bayrağına sıkılmıştır. Acilen olağan üstü hal alınması lazım ve savaşamı gideriz operasyon mu yaparlar ama bu terör durmalı. Mübarek ramazanda adamı nasıl günaha sokuyolarya Allah ailerlerine sabır versin....

Her Sözüne katıLıyorum..ßu özeL kanaLLar unutturuyo millete gerçek kimliğini..Geçendede oLmuştu Ibo Show'da yaLandan türküler söyleyip milleti damara bağlamadılar hemen..sorasında vur patLasın cal oynasın..ALLAH'ınızdan ßuLun ße..Lanet ettim artık..Savaşsa savaş çıkSın ya..her gün Şehit veripte ßu kadar suçsuz insanın aiLeLerine ßunu yaşatmaktansa..

Geri