SON DAKIKAAAAAAA!!!!! Dino Drpic Beşiktaş'ta [TEK BAŞLIK]

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Dino Drpic Beşiktaş'ta
Beşiktaş'taki son dakika gelişmesini yine ilk kez duyukran medya kuruluşu oluyor...

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Dinamo Zagreb'in dev stoperi Dino Drpic transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Demirören ve Engin'in Antalya çıkarması

Hırvat oyuncu Antalya'da Başkan Yıldırım Demirören ve Sinan Engin'le yaptığı görüşme sonrası kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye akşam asatlerinde imza attı.
Beşiktaş'a imza attığı için çok mutlu oluğu belirten Dino Drpic, "Beşiktaş'ın çok büyük kulüp olduğunu biliyorum. Ben de en kısa kısa zamanda takıma uyum sağlayıp Beşiktaş'ın şampiyonluğunda pay sahibi olmak istiyorum" dedi.

Menajer krizi

Dinamo Zagrep'le yapılan görüşmelerde Hırvat Kulübü Beşiktaş'a Dino Drpic'in bonservisi için 1 milyon avroya 'Evet' dedi. Ancak bugün yapılan görüşmelere menajer Saffet Sancaklı'nın katılması az kalsın bu transferi imkansız hale getiriyordu. Sancaklı'nın bu futbolcunun menajeri olmasıyla maliyetin 150 bin avroya çıkması Beşiktaşlı yöneticileri kızdırdı. Bu duruma öfke gösteren menajer Sinan Engin, Sancaklı'ya tepki gösterdi. Ancak yapılan görüşmelerde aradaki sorun giderildi ve transferde mutlu sona ulaşıldı. 26 Mayıs 1981 doğumlu olan 1.93 boyundaki dev stoper Dino Drpic, Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol atmayı başardı.

umarım takıma hayırlı olur artık bu saatten sonra başka bişey söylenmez

nasıl bir oyuncu acaba...

beşiktaş yönetiminin transfer politikası vasatın altında..
sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği oyuncuyu gönderip,yine adı sanı bilinmeyen biri geliyor..
yazık bu kulübün parasına..

drpic ii bi futbolcu göreceksiniz hep birlikte ben drpici istiordum geldi iide oldu dün gece yazmıştım ze castro olmaz çok pahalı drpic bize yeter die geldi işte ii oldu hayırlı uğurlu olsun uyum sorunu yaşamazsa çok başarılı işler yapacaktır...

Kartal stoperini buldu
Beşiktaş, Dinamo Zagreb'in savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlıların Hırvat oyuncuyla bugün sözleşme imzalaması bekleniyor. Ayrıca Çek savunma oyuncusu Zapotocny ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın, Higuan'i de sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı belirtildi.

25428.jpg

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımının savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Drpic ve kulübüyle anlaştıklarını açıkladı. Siyah-beyazlıların Hırvat Dino Drpic ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.

27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak kulübüne 1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Drpic'in ise siyah-beyazlı kulüpten yıllık 750 bin euro alacağı belirtildi.

Antalya'da takımıyla kampta bulunan Drpic'in, bugün İstanbul'a gelmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

SIRADA ZAPOTOCNY VAR

Öte yandan siyah-beyazlıların, kadrosuna katmak istediği bir diğer isim Tomas Zapotocny’nin transferinde de sona yaklaştığı belirtildi.

İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen Çek savunma oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın özellikle istediği Zapotocny , bu sezon Udinese'de 11 maçta forma giydi.

Ayrıca siyah-beyazlıların, yabancı kontenjanını açmak için sezon başında Arjantin'in Nueva Chicago takımından transfer ettiği Federico Higuan'i, sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı öne sürüldü.

NTVSPOR ve Ajanslar
31 Ocak 2008 Perşembe

dino Drpic bu Adamsa Ben $ahsen istemiyorum HErkes Baksin !!!!!!!

[VIDEO]m93kG5CEzWU[/VIDEO]

Herzaman Bahsettigimiz Be$ikta$lilik Duru$una bu uyuyormu Soruyorum ARkada$Lar sizlere !!!!!!!!!!!!!!!

yönetim herzamanki gibi kalitesini göstermiş oldu:hhmanD

edit:

flaş haber:

Beşiktaş riske girmedi, vazgeçti!
FLAŞ! Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpiç'in transferinden vazgeçti.

Beşiktaş yönetiminin bu transferden vazgeçme sebebi olarak ise oyuncunun Pascal Nouma vari hareketlerinin ortaya çıkması olarak düşünülüyor.

Hırvat Dino Drpic ülkesinde futbolu kadar yaptığı hareketleriyle de konuşuluyor. Drpiç'in takımının kazandığı bir Hajduk Split maçının ardından rakip taraftarlara poposunu göstermesi uzun süre Hırvatistan'da konuşulmuştu.. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Drpic yaptığı hareketinin açıklamasını rakip taraftarların kendisine maç boyunca küfür etmesini göstermişti. 31.01.2008

Kaynak : DHA

drpic midir nedir, vazgeçildi

Beşiktaş riske girmedi, vazgeçti!
FLAŞ! Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpiç'in transferinden vazgeçti.

Beşiktaş yönetiminin bu transferden vazgeçme sebebi olarak ise oyuncunun Pascal Nouma vari hareketlerinin ortaya çıkması olarak düşünülüyor.

Hırvat Dino Drpic ülkesinde futbolu kadar yaptığı hareketleriyle de konuşuluyor. Drpiç'in takımının kazandığı bir Hajduk Split maçının ardından rakip taraftarlara poposunu göstermesi uzun süre Hırvatistan'da konuşulmuştu.. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Drpic yaptığı hareketinin açıklamasını rakip taraftarların kendisine maç boyunca küfür etmesini göstermişti. 31.01.2008

Kaynak : DHA

Alın Buda VideoSu pascal danda kötü lan bu puhahhaa :durdurun

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=34655&k_A=haberturk

'Drpic'ten vazgeçmedik'

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Hırvat savunma oyuncusu Dino Drpic'in transferinden vazgeçmeleri gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve bugün basında çıkan görüntüleriyle ilgili araştırma yaptıklarını söyledi.

e kolay

way be abi elini şortuna soktu diye nouma yı gönderiyoruz el aleme kıçını gösteren ....i alıyoruz

yorumsuz

iyi araştırıp ince eleyip sık dokuyup Beşiktaş duruşuna uygun bi adam alacaklardı..bayağı iyi araştırdıkları belli oluyor

"Hayallerim için Beşiktaş'a geldim"

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Dinamo Zagrebli futbolcu Hırvat yıldız Dino Drpiç, takımının Antalya kampında yaptığı açıklamada, rüyalarını gerçekleştireceği bir takıma geldiğini ve Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giymek istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Hırvat futbolcu Dino Drpiç, Siyah-beyazlı takıma henüz imza atmadan iddialı açıklamalarda bulundu. Dinamo Zagreb takımının Antalya kampında bulunan Hırvat futbolcu Drpic, "Rüyalarımı gerçekleştireceğim bir takıma geldiğime inanıyorum. Beşiktaş'a yapmak istediklerimi gerçekleştirmek için geldim. Elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim. Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.
2026_B_drpic.jpg

Türk futbolu hakkında çok fazla bilgisinin olmadığını ifade eden Drpiç, "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa liglerinde Türkiye'nin ismini çok duydum. Türkiye, merak ettiğim bir ülkeydi. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de çok iyi takımlar var. Uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Bunun için Beşiktaş'a geldim. Türkiye'yi çok sevdim. Özellikle İstanbul futbol açısından çok uygun bir yer. Daha önceden Türkiye'ye gelip futbol oynamak isterdim. Bunu da bugün gerçekleştirmiş oldum" diye konuştu.

Drpiç, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gideceğini ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacağını belirtti. Antalya'da kendisini izlemeye gelenlerin ilgi odağı olan Drpiç, şimdiden Beşiktaş taraftarlarının gözdesi oldu. Kendisine Beşiktaş forması hediye edilen Drpiç, Siyah-beyazlı formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak : İHA

sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını aldılar.tebrikler sayın demirören

acaba rüyası çarşı taraftarına ....ı açmak mı umarım yapmaya kalkmaz çünkü eğer denerse çarşı onun açtığı .....ını bi güzel .....r [ anladınız siz onu :D ]

futbolcu olarak kötü deil ama evet birasz çıldın kartalhaberin haberine görede vazgeçildi bakalım ne olcak gelişmeler...

Geri