Son Dakika Sergen Yalçın Futbol'u Bıraktı

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
BU HABER SERGEN YALÇIN HAYRANLARINI ÜZECEK!..

Eskişehirspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın futbolu bırakma kararı aldı!..

Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'e konuşan yıldız futbolcu, Eskişehirspor'dan ayrılması ve bundan sonraki planlarıyla ilgili bomba gibi açıklamalar yaptı!..

Eskişehirspor'dan kendisinin ve takım arkadaşlarının alacağı olduğunu belirten Sergen Yalçın, arkadaşlarının, takım kaptanı olduğu için kendisine yönetimle konuşmasını talep ettiğini ve bu nedenle başkanla konuştuğunu vurguladı. Ancak Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun kendisini sanki kaptan değil de futbolcuları ayartan bir elebaşı olarak gördüğünü söyleyen tecrübeli yıldız, "Benim de bundan sonra takımda kalmak mümkün değildi" şeklinde konuştu.

"BENİ ORTAYA ATIP PARALARINI ALMIŞLAR!"

Eskişehirsporlu takım arkadaşlarına da sitem eden Sergen Yalçın, "Ben gittikten sonra diğer takım arkadaşlarıma ödeme yapmışlar. Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum! Beni ortaya atıp, sonra da paralarını almış ve idmana çıkmışlar!" dedi.

"YÜZDE 90 FUTBOLU BIRAKACAĞIM"

Sergen, Ömer Güvenç ile yaptığı konuşmada yüzde 90 futbolu bırakacağını açıklarken, "Şu anki düşüncem futbolu bırakmak yönünde. Futbolu bırakırsam özel bir televizyon kanalında yorumcu olacağım" dedi. Bu arada yıldız futbolcunun şu sıralarda bir televizyon kanalıyla yorumculuk konusunda görüşme yaptığı da öğrenildi.

TÜMER METİN: "YAZIK OLDU"

Bu arada Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor'dan ayrılarak futbolu bırakma kararı aldığını öğrenen eski takım arkadaşı Tümer Metin, Ömer Güvenç'e yaptığı açıklamada, "Sergen adına çok üzüldüm. Yazık oldu" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

kaybolsun gitsin zaten adam maçlara çıkmıyodu zaten artist

BAŞKA BİR AÇIKLAMA

FLAŞ Sergen futbolu bıraktı

Eskişehirspor ile yolları ayrılan Sergen Yalçın, futbolu bıraktığını açıkladı.

Eskişehirspor'dan disiplinsiz davranışları nedeniyle kovulan Sergen Yalçın, futbolu bıraktığını söyledi.

Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gündemi" programında Sergen Yalçın'la görüştüğünü belirten muhabir Ömer Güvenç, Sergen'le yaptığı görüşmede, 'Başkandan küçümseyici bir tavır gördüğünü belirten Sergen, futbolu kesinlikle bırakacağını da' söyledi.

SERGEN: "MAÇ BAŞI PARALARIMIZ ÖDENMEYİNCE KULÜPLE İLİŞKİMİ KESTİM"

Takım kaptanı olan Sergen Yalçın, futbolcuların kulüpten alacaklarının ödenmesi için Kulüp Başkanı Nebi Hatipoğlu ile görüştü. Görüşme sırasında yaşanan tartışmanın ardından Sergen Yalçın antremana çıkmayarak tesisleri terk edip İstanbul'a gitti.

Sergen, yaptığı açıklamada, sezon başında yönetimle maç başı olarak anlaştığını belirterek, "Uzun süredir yönetim maddi sıkıntı içinde olduğunu ve benimle birlikte bir çok futbolcuya ödeme yapmakta sıkıntı çektiğini bildirdi. Önceki gün futbolcu arkadaşlarımızla toplandık ve antremanlara çıkmama kararı aldık ve bunu da yönetime bildirdik. Ancak yine de ödeme konusunda herhangi bir fedekarlık yapılmadı. Ben de bunun üzerine yasal hakkımı kullanarak kulüple ilişkimi kestim. Olay bundan ibaret. Benimle berabeber başka arkadaşlarımda bu konunun kapsama alanı içinde" dedi.

"Futbol Gündemi" programına canlı bağlanan Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun ardından söz alan Ömer Güvenç, Eskişehirspor'da yaşanan kriz üzerine Sergen Yalçın'la görüştüğünü belirtti. Sergen'in takımda yaşanan huzursuzluğun perde arkasını kendisine aktardığını belirten Güvenç, "Sergen yüzde 90 futbolu bırakacak" dedi.

Eskişehirsporlu oyuncuların takım kaptanı olarak alacakları paraları yönetimden istemesini istediklerini, bunun üzerine de Başkan Nebi Hatipoğlu ile görüştüğünü belirtilirken, başkanın Sergen'i kırdığı, ardından kendi gidince futbolcu arkadaşlarının alacaklarına karşılık çek ve sened dağıtıldığını, arkadaşlarının da kendisini sattığını söylediği belirtildi.

Aergen bu ne yapacağı belli olmaz aklına eser Adana Demirspor'Da bile oynar bırakırmı bilmem:)

Kendin Ettin Kendin Buldun Sergen Efendi Yazık Olmuş!!

türkiyede onun gibi oyun kurucu yoktur türk olarak kendini mahvetti eğer adam olsaydı şuan dünyada sayılı star oyuncular arasına sokardı

kendine yazık etti sergen süper solak ama kendi düştü o en büyük hatayı beşiktaştan gittiğinde yapmıştı ne diyelim gidene güle güle

Geri