Son Dakika!! PKK, Hatay'da sivillere saldırı

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
527366_htmansetyeni.jpg

Hatay'ın Hassa ilçesinde güvenlik güçlerinin, kekik toplayan köylüleri terörist zannederek ateş açması sonucu 2 köylü öldü, 1 köylü yaralandı.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hassa ilçesinin Dedemli köyü Şekerim Deresi mevkisinde terör örgütü üyelerine karşı konuşlanan güvenlik güçlerinin kekik toplayan köylüleri, terörist sanarak ateş açtığını söyledi.

Lekesiz, köylülerden Ali Dalmış ile Mustafa Fil'in olay yerinde öldüğünü, yaralanan Mehmet Sak'ın Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığını belirterek, ''Olaylardan dolayı çok üzgünüz ve müteessiriz'' dedi.

Yaralı köylüyü hastanede ziyaret edeceklerini belirten Lekesiz, daha sonra da İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vedat Çolak ve Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile Hassa'ya gideceklerini belirtti.

kaynak

Yapma kardeş bu kadar saplantılı olma 100 yıl önce Ak Parti yoktu ama düşmanlar vardı.
200 yıl önce Ak Parti yoktu ama düşmanlar vardı.
500 yıl öncede yoktu
10000 yıl öncede ama düşmanlar hep vardı.
Bak ben ak partiliyim ama iktidardayız diye asla CHP düşmanlığı yapmamışımdır herşey CHP nin yüzünden dememişimdir.Yada MHP en fazla yanlış yapıyorlar yada kullanılıyorlar veya zorlanıyorlar demişimdir.Deniz Beyin Kaset olyını hatırla.
Taş düşse ak partiden buluyorsunuz bence daha sakin yaklaşın.

Yapma kardeş bu kadar saplantılı olma 100 yıl önce Ak Parti yoktu ama düşmanlar vardı.
200 yıl önce Ak Parti yoktu ama düşmanlar vardı.
500 yıl öncede yoktu
10000 yıl öncede ama düşmanlar hep vardı.
Bak ben ak partiliyim ama iktidardayız diye asla CHP düşmanlığı yapmamışımdır herşey CHP nin yüzünden dememişimdir.Yada MHP en fazla yanlış yapıyorlar yada kullanılıyorlar veya zorlanıyorlar demişimdir.Deniz Beyin Kaset olyını hatırla.
Taş düşse ak partiden buluyorsunuz bence daha sakin yaklaşın.

ee ? yani akp teroru bitirmiyorsa destekliyorsa.. bitirmek icin caba sarfetmiyorsa icisleri bakani ulke icindeki sorunlari cozemiyorsa ve tayyip onu gorevinden almiyorsa... istihbarat zaafiyeti varsa yetersizse ve tayyip bunlari cozmuyorsa... hic bir emek harcamiyorsa... sadece askeri zayiflatmak icin kanunlar cikariyorsa.... bunun suclusu 100 yil oncekiler mi ? 500 yil oncekiler mi ? bunumu demeye getirdin ? suanda tabikide akp suclu... baskasi degil...akp haricinde bir parti zamaninda da bu olaylar olsun ve hic birsey yapilmasin ozaman o partiyi suclardik

Askerler terörist sanarak köylüleri vurdu!

2 köylü hayatını kaybetti, 1 köylü yaralandı!
28 Haziran 2010 Pazartesi, 13:09:25

Hatay'ın Hassa ilçesinde güvenlik güçlerinin, kekik toplayan köylüleri terörist zannederek ateş açması sonucu 2 köylü öldü, 1 köylü yaralandı.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yaptığı açıklamada, Hassa ilçesinin Dedemli köyü Şekerim Deresi mevkisinde terör örgütü üyelerine karşı konuşlanan güvenlik güçlerinin kekik toplayan köylüleri, terörist sanarak ateş açtığını söyledi.

Lekesiz, köylülerden Ali Dalmış ile Mustafa Fil'in olay yerinde öldüğünü, yaralanan Mehmet Sak'ın Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığını belirterek, ''Olaylardan dolayı çok üzgünüz ve müteessiriz'' dedi.

Yaralı köylüyü hastanede ziyaret edeceklerini belirten Lekesiz, daha sonra da İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vedat Çolak ve Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile Hassa'ya gideceklerini belirtti.

AA

Askerler terörist sanarak köylüleri vurdu! - Habertürk

Oy toplamak amacıyla kürt acılımı yoluna gidip , terörü hortlatan akp iktidarıdır.. ben sehit cocugu olarak, bu ülkedeki devlet adamlarına , polise , askere güvenmiyorum .. benim babamıda satıp 72 kursun yemesine sebep olan emirlerine uydugu amiridir ! Bu Vatana canım feda.. Ancak Bu Devlet bu ülkeyi yönetirken babamın döktügü kanı da HARAM ediyorum ! Başbakanın hala neyin peşinde oldugunu anlamış degilim . ne yapmaya calısıyor ? ya da bişeyler yapıyor mu ? gözle görülür elle tutulur hicbisey yok .. burda asker sivil demeden insanların canına kasteden hainleri cezalandırmak yerine Abd baskanıyla görüsmeye gidiyor ? neden ? neden ? neden ? Türkiye Ab'ye girmek istiyor Diyor ! biz istemiyoruz ne ab ye girmeyi nede amerikanın agzından cıkanlarla hareket etmeyi .. biz türküz.. yıllar önce bu ülkenin nasıl kazanıldıgını hangi sartlarda savastıgını hepimiz gayet iyi biliyoruz.. bugünkü sartlarda görünen o ki hepsini unutmus bir basbakanımız var.. onlar sehit veriliyor beyefendi senez erzik dolmabahce de cay icip muhabbetin belini kırıyor ! kendi oglu 3 gün askerlik yaptı o da korumalarıyla .. Bu ülkeyi yönetecek Adam gibi bi adam yok .. ne chp ne mhp ne de akp .. hicbirisinde bu ülkeyi yönetebilicek potansiyel yok .. ülkemde türk baragı acmak provokasyon olarak görülür oldu .. adamlar meydanlarda catır catı miting yaparlarken ben türk bayragı actıgım icin gözaltına alınıyorum .. Bu ülkeyi adam gibi yönetemeyip , insanlarının ölmesine seyirci kalıp ayda 10 binlirayıda cebine indiren birine hakkımı helal etmiyorum ...

söylüycek şey aslında cok ama ne söylesen bos..

ee ? yani akp teroru bitirmiyorsa destekliyorsa.. bitirmek icin caba sarfetmiyorsa icisleri bakani ulke icindeki sorunlari cozemiyorsa ve tayyip onu gorevinden almiyorsa... istihbarat zaafiyeti varsa yetersizse ve tayyip bunlari cozmuyorsa... hic bir emek harcamiyorsa... sadece askeri zayiflatmak icin kanunlar cikariyorsa.... bunun suclusu 100 yil oncekiler mi ? 500 yil oncekiler mi ? bunumu demeye getirdin ? suanda tabikide akp suclu... baskasi degil...akp haricinde bir parti zamaninda da bu olaylar olsun ve hic birsey yapilmasin ozaman o partiyi suclardik

İnan bana Erdoğan'ın işi gerçekten zor onun gibi başbakan olmakzor.Çünkü Masonların bir kolunu koprmaya çalışıyor.Masonlar ağaç gibidir dalları tüm dünyayı sarmıştır her ülkede yerleşmiş ve birden çok örgüt kurmuştur bu örgütler zaman zaman birbirinin düşmanı gibi görünür ama hep aynı kişilere hizmet eder.
Atatürk bunu biliyordu daha çok şey biliyorduda işte neyse onları def etti ülkeden.Tai o kadar yüzsüzler ki sanki kovmamış gibi tekrar geldiler Atatürk fotoğları baş köşelerinde hemde.
Ben şahsen Devlet içinde çok az kişiye güveniyorum.Ak Partiden birkaç isimden başkasına güvenmem mesela.

Emin ol burdaki konuşmalarımız ordakiyle boy ölçümez nasıl onlar bizim burdaki halimizi bilmiyorsa bizde onların biz sadece bize gösterildiği kadarıyla yetiniriz.

Erdoğan'ı düşün Abdullah Gül'ü düşün 95 teki halleriyle şimdiki bir mi?
Hayır nerde ordaki Erdoğan hani ABD şöyleydi biz Türkiyeyi böyle yapacağız diyen Ak parti ne oldu?
Demek ki bağlantıları o havayı teneffüs edince vay be dışardaki gibi değilmiş.
Herkes ilk önce kendini 4.Murat gibi hisseder ama içerde Muratlıktan eser kalmaz.
Herkeesin hatası olur.Müslüman hatayı aramaz onarır.Bende bir iki şeyini yakalamışım ama özüne bakarım samimi bir anadolu çocuğu değil mi haaa gerisi yalan.
Ben beddua etmem çünkü bana geri döner o ne kadar kötü olursa olan bana olur.
Dua ederim iyi oldun ki bize yararı olsun.

Pkk gibi Ergenekon gibi örgütler aynı oyunları Menderesede özal'a da yaptılar ayrıca devirmeyide başardılar.Emin ol adamı boğuyorlar.Kurtulacak kurtulmasına ama kurtulana kadar 8 can verecek zannediyorum.
Yoksa Erdoğan hadi PKK yı bitirelim hooop bitirdik onu bitirmei için ergenekonu bitirmesi lazım ben aylardır bunlar kanka diyordu işte son 1 aydır ortaya çıktı bağlantılar.Onları bitirebilmesi için birçok şeyi yapması lazım.
TSK da gücü yetmediği insan var.Bunu bir çırpıda atamaz.Önce ayaklarını kaydıracak sonra PKK zaten emir alamadımı eşek hani deh demeden ilerlemez ya işte onun gibidurur ve çözülür.
Yoksa sakalı kestin mi yenisi çıkar.Önce üstten başlamalı...

Askerler terörist sanarak köylüleri vurdu!

2 köylü hayatını kaybetti, 1 köylü yaralandı!
28 Haziran 2010 Pazartesi, 13:09:25

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yaptığı açıklamada, Hassa ilçesinin Dedemli köyü Şekerim Deresi mevkisinde terör örgütü üyelerine karşı konuşlanan güvenlik güçlerinin kekik toplayan köylüleri, terörist sanarak ateş açtığını söyledi.

AA

Askerler terörist sanarak köylüleri vurdu! - Habertürk

tşekkürler emekçi son gelen bilgileride konuya ekldim

Asker pkk lıyı çoban sandığı için 11 askerimiz şehid oldu şimdi de köylüler terörist sanılıp öldürüldü

sonuç bu ordu ile terör zor biter, siyasetle uğraşmaktan askerliği unutmuşlar

İnan bana Erdoğan'ın işi gerçekten zor onun gibi başbakan olmakzor.Çünkü Masonların bir kolunu koprmaya çalışıyor.Masonlar ağaç gibidir dalları tüm dünyayı sarmıştır her ülkede yerleşmiş ve birden çok örgüt kurmuştur bu örgütler zaman zaman birbirinin düşmanı gibi görünür ama hep aynı kişilere hizmet eder.
Atatürk bunu biliyordu daha çok şey biliyorduda işte neyse onları def etti ülkeden.Tai o kadar yüzsüzler ki sanki kovmamış gibi tekrar geldiler Atatürk fotoğları baş köşelerinde hemde.
Ben şahsen Devlet içinde çok az kişiye güveniyorum.Ak Partiden birkaç isimden başkasına güvenmem mesela.

Emin ol burdaki konuşmalarımız ordakiyle boy ölçümez nasıl onlar bizim burdaki halimizi bilmiyorsa bizde onların biz sadece bize gösterildiği kadarıyla yetiniriz.

Erdoğan'ı düşün Abdullah Gül'ü düşün 95 teki halleriyle şimdiki bir mi?
Hayır nerde ordaki Erdoğan hani ABD şöyleydi biz Türkiyeyi böyle yapacağız diyen Ak parti ne oldu?
Demek ki bağlantıları o havayı teneffüs edince vay be dışardaki gibi değilmiş.
Herkes ilk önce kendini 4.Murat gibi hisseder ama içerde Muratlıktan eser kalmaz.
Herkeesin hatası olur.Müslüman hatayı aramaz onarır.Bende bir iki şeyini yakalamışım ama özüne bakarım samimi bir anadolu çocuğu değil mi haaa gerisi yalan.
Ben beddua etmem çünkü bana geri döner o ne kadar kötü olursa olan bana olur.
Dua ederim iyi oldun ki bize yararı olsun.

Pkk gibi Ergenekon gibi örgütler aynı oyunları Menderesede özal'a da yaptılar ayrıca devirmeyide başardılar.Emin ol adamı boğuyorlar.Kurtulacak kurtulmasına ama kurtulana kadar 8 can verecek zannediyorum.
Yoksa Erdoğan hadi PKK yı bitirelim hooop bitirdik onu bitirmei için ergenekonu bitirmesi lazım ben aylardır bunlar kanka diyordu işte son 1 aydır ortaya çıktı bağlantılar.Onları bitirebilmesi için birçok şeyi yapması lazım.
TSK da gücü yetmediği insan var.Bunu bir çırpıda atamaz.Önce ayaklarını kaydıracak sonra PKK zaten emir alamadımı eşek hani deh demeden ilerlemez ya işte onun gibidurur ve çözülür.
Yoksa sakalı kestin mi yenisi çıkar.Önce üstten başlamalı...

Hocam, oldukça uzun güzel bir yazı yazmışsın ama gel gör ki içi boş(en azından benim için)
Erdoğan'ın işi zor diyorsun, ee kolay olsa 72 milyon sırayla başa geçsin o zaman bu ülkede. Masonluktan açtın konuyu, şunu sorayım sana. Atatürk'ün def ettiği kişiler niye
şuan piyasada cirit atıyor da, ülkeden def edilemiyor?
Devletten çok az kişiye güveniyormuşsun, sana sonuna kadar katılıyorum, benim de güvendiğim kişiler bir elin parmağını geçmez, ama bunların hiçbiri akp'den değil. Senin güvendiğin Akpartili bir kaç kişiyi söyle de araştıralım kimin nesiymiş, ona göre bizde güvenmeye çalışalım onlara.
Bak bi konuda daha katılıyorum sana bu olaylar (ergenekon,pkk vs) bi çırpıda silinip atılacak şeyler değil. Ama kardeşim icraat yok ki memlekette, bizim sinirimizi bozan şey bu. ya bu kadar sene devletin başında bunlar, hatırlıyor musun ki sabah kalkıp gazeteni okuyacağında acaba bugün de ölüm haberi var mı diye sorduğunu? Demek istediğim şu, iyiye gitmesi gereken şeyler hep kötüye gidiyor. O yüzdendir ki yukardan taş düşse akpdendir diyoruz.
Neyse mesajı fazla uzatmaya gerek yok, demek istediklerimi iyi yada kötü anlatmışımdır diye umuyorum.

Hocam, oldukça uzun güzel bir yazı yazmışsın ama gel gör ki içi boş(en azından benim için)
Erdoğan'ın işi zor diyorsun, ee kolay olsa 72 milyon sırayla başa geçsin o zaman bu ülkede. Masonluktan açtın konuyu, şunu sorayım sana. Atatürk'ün def ettiği kişiler niye
şuan piyasada cirit atıyor da, ülkeden def edilemiyor?
Devletten çok az kişiye güveniyormuşsun, sana sonuna kadar katılıyorum, benim de güvendiğim kişiler bir elin parmağını geçmez, ama bunların hiçbiri akp'den değil. Senin güvendiğin Akpartili bir kaç kişiyi söyle de araştıralım kimin nesiymiş, ona göre bizde güvenmeye çalışalım onlara.
Bak bi konuda daha katılıyorum sana bu olaylar (ergenekon,pkk vs) bi çırpıda silinip atılacak şeyler değil. Ama kardeşim icraat yok ki memlekette, bizim sinirimizi bozan şey bu. ya bu kadar sene devletin başında bunlar, hatırlıyor musun ki sabah kalkıp gazeteni okuyacağında acaba bugün de ölüm haberi var mı diye sorduğunu? Demek istediğim şu, iyiye gitmesi gereken şeyler hep kötüye gidiyor. O yüzdendir ki yukardan taş düşse akpdendir diyoruz.
Neyse mesajı fazla uzatmaya gerek yok, demek istediklerimi iyi yada kötü anlatmışımdır diye umuyorum.

Masonluk yara gibidir asla bitmez sen yaşadıkça.Sadece kapatırsın o kadar.
Günediklerim Ak partiden var olmayan var ma devletin yapısı olarak tam düvenirim zaten aksi olamaz devlet bizim devletimiz.Ama ben inanıyorum ki o kötü insanlar az kişi ki gerçekten öyle sadece sesleri çok çıkıyor.Misal okuldada bir kısım öğretmenler işini kötü yapıyor illaki rastlayan vardır.
Ama iyi öğretmenler çok sadece kötülerin sesi yüksek çıkıyor.Zaten hep öyledir sesi çıkan haklıdır.

İcraat yok demişsin sence icraat olmasaydı bu kadarı olurmuydu.Ülkeler bir bir vize kaldırıyor bizim birliğimiz altına girmek istiyorlar heryerde kırmızı bayraklar doldu.Dikkat et ergenekon çökmeye başladıktan sonra oldu bu.Aksini söyleyen var mı hayır Türkiye hasta adam değildi Ergenekondan önce daha şanlıydı.Var mı bunu söyleyecek?
Tanıdıklarım tanımadıklarım yaşlısı gen inan çok değerli insanlar var.isimsiz kahramanlar hatta bazen teörist köti bildiğimiz insanlar bile devlet için çalışmıştır ama bilmediğimiz için işte...
Bizde insan bitmez yeterki iman bitmesin insanlık iman ile gelir.

Ölüm haberleri bunların hep Allah'ın takdirinde zaten Allah diyor siz onu şer zannedersini ama o hayradır.
Emin ol Gazze olayında dedim ki bu olay hayırlıdır.
Herkes bu ne diyor bizim canımız yanıyor bu hala ne diyor.Aynısıyla hayrıyla birlikte Allah'ın dilemesiyle olmuştur Bediüzzaman'ın dediği gibi hamiyeti islamiyet oıoldu önce kırmızı sonra yeşll yani Türkiye ve Filistin bayrakları açıldı ve tüm dünyada başta İsrail.
Türkiyenin manevi gücü gitikçe artıyor.
Ama bunu ne zaman göstersek adamın cevabı şu oluyor:
Açız : )

Abi tamamda büyümeden gelişmede açlığını nasıl gidereceksin?
Küçük Türkiye batıyı doyurur ama Doğu?

Ama Büyük Türkiye yani 2.Osmanlının manevi lideri herkesi doyurur Allah'ın izniyle barışın kılıcı adaletin yolu olur.

Emin ol bunların hepsi yaklaşan Türk-İslam birliğinin Altın Çağın sancısı ve tüm dünya nasibini alacaktır.Örneğin Ekonomik krizle.
Sadece bakmasını bilmek lazım...

Geri