Son dakika: İran pjak tan kurtuldu,Ya biz??

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
PJAK: Bölücü ve ayrılıkçı faaliyetlerimizi durduruyoruz

Terör örgütü PKK’nın İran’daki uzantısı olan PJAK, "Bölücü ve ayrılıkçı faaliyetlerine son verdiğini" bildirdi.
İran Resmi Haber Ajansı’nın (İRNA), terör örgütüne ait uydudan yayın yapan Nevruz TV’ye istinaden verdiği habere göre, terör örgütü PJAK, Türkiye, İran, Suriye ve Irak’taki merkezi hükümetlerden ayrılmayı düşünmediğini bildirdi.
"Merkezi hükümetlere karşı koyacak ve onlarla çatışacak güçten yoksunuz" itirafında bulunan terör örgütü, kaynakların yetersizliği ve imkansızlıklar nedeniyle siyasi bir oluşumun hayatını devam ettiremeyeceğini belirtti.
Diğer terör örgütlerine de tavsiyelerde bulunan PJAK, "Merkezi yönetimlerden, ayrılma düşüncesini bir kenara bırakmalıyız" ifadesini kullandı.
Kurulduğu günden beri İran’da sivillere ve güvenlik güçlerine karşı terör eylemlerinde bulunan PJAK’ın saldırlarında binlerce İranlı hayatını kaybetti.
Türkiye-İran-Irak üçgenindeki dağlık bölgelerde barınan PJAK’lı teröristlerle İran güvenlik güçleri arasında sık sık çatışma çıkıyor.

KaynaK

Oy korkusuyla ve avrupa ne der korkusuyla bizimkiler kilini bile kipirdatmiyor ki bir sey olsun Pkk'ya. Hatta birde adamlarin istediklerine tamam der olduk. Kürtce tvde buna bir örnek. Yakinda kürtceyi resmi dilde yaparlar Kürdistan diye özerk bölge de kurarlar. Bu secimde tv kuran gelecek secimde bölge kurar.
Bir iran kadar olamadik.

iran kürtçe tv açmıyor,

iran abd ye yalakalık etmiyor,

iran avrupa birliğine yalakalık etmiyor,

iran da belediye başkanları açıkça bölücü konuşmalarda ve faaliyetlerde bulunamıyor,

iran meclisinde kürtçe yemin edilmiyor,

iran daki hükümet pejaka taviz vermiyor.

sonundada iran kazanıyor terör değil belki birilerine İBRET olur...

bir soruda ben sorayım, pjak dediğiniz pkk nın iran versiyonu değilmi? arkasındaki güç batılı emperyalistler değilmi? hayırdır, ne olduda pjak böyle birden ateşkesip boyu eğdi? birileri yine bir şeyler planlıyor ortadoğuda. hiç inandırıcı gelmedi bana... saygılarımla.

işte ben bunu alkışlarım:clap
paylaşım için saol hiç değilse güne ufak bi tebessümle başlarım

böle habeleri görünce keşke iran kadar olabilsek diyo insan

Şu demokratik laik düzenin savunucusu anayasa mahkemesi DTP kapatma davas ne oldu? bilen varmı akibetini hani 2 günde akp yi gömen kardeşler en son süre vermişti savunma (!) için ?

vardır bi nedeni sırf sana kıllık olsun diye bekletcek halleri yok ya :D

onun savunucusu olması gerekir evet anayasa mahkemesi akp yi kapamayarak zaten gereken güveni kaybetti . bak orda katılıyorum sana . işte devlet kurumlarına da güven kalmadı . bi ordu kaldı onuda ergenekonla yıpratmaya çalışıyorlar . ama n..hh yıpratırlar .

akp yi destekleyenler sakın pkk dan kurtulmamızı istemesin
başımızda böle bi BOŞBAKAN oldugu sürece pkk dan falan kurtulamayız

bak sen pjakın adamlarıda pkk ya katılmasın.

Geri