Son Dakika ! İlhan Selçuk Komada !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
İlhan Selçuk hastaneye kaldırıldı !

109333.jpg

Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk, rahatsızlanarak Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

KAYNAK

Cumhuriyet Gazetesi yazarı İlhan Selçuk'un kısmi felç geçirdiği ve vücudunun sol tarafının tutmadığı açıklandı. Ayrıntılar geliyor.

çok üzüldümmmm vah vah vah...

(bu lafıma alınan insanlar olursa cevabım şu olacak.. herkesin sevdiğini sevmek zorunda değilim..kimse benim k...ğim değil)

inna lillahi ve inna ileyhi raciun(bakara 156)
Allahtan geldik Allaha döneceğiz

Allah yardımcısı olsun :( :(

kusura bakmasın bu ülke için hep kötü şeyleri düşündü bu yüzden ben onun için iyi şeyler söyleyemiyecem

İlhan Selçuk' un şakşakçıların sevgisine ihtiyacı olmadı olmayacakta. Saygı konusu da size kalmış.
İlhan Selçuk hakkında ne biliyorsunuz? Yazar, Cumhuriyet, Çağdaş...
Sen de duydun mu çağdaşmış saldırın o nedir ki ???

Herşey Allah'ın takdiridir.. Bu zaman kadar yaşayıp
içten Türkiye'ye yıkmaya çalışması da takdiri dahilindedir
Türkan Saylan gibi soylarının yavaşça tükenmesi
O'nun takdiridir. Fakat şu da var ki arkasından bir gram
bile üzülmem. Koskoca barsaktaki bir parazit ortamı
mahvetmeye yeter.. Bunun gibi parazitler azaldıkça ülke
feraha daha da yaklaşacaktır.

QriminaL sana apo denen şerefsizi veriyorum al beraber oksijen tüket.. seviyeni koru

bana birde seviyeni koru diyorsun.. asıl seviyesiz sensin ki bu ülkenin ekmeğini yemiş binlerce masum insan ve bebekleri katletmiş bir k.pekle beni aynı değerde tutuyorsun..yazık seni yetiştiren nesile

Ayrıca ilhan selçuğu sevmiyorum ondan nefret ediyorum düşünceleri bana uymuyor diye gerici yobaz şakşakçı oluyorsam bundan gurur duyarım ki çünki savunmadığın fikirler doğrultusunda hareket edenleri sevecek kadar kişiliksiz değilim.. hepsinin köküne kibrit suyu

Beni yetiştiren nesile bu ülkeyi bağımsızlık düzeyine çıkaranlara sevgim saygım minnetim tam gerisi umurumda değil

Var şimdi bana yine gerici yobaz '' Country den alıntı yapıyorum birde örümcek beyinli de umurumda değil sevmiyorum zorla da sevmem

Sizin gibilerin ne hastaya ne ölüye ne diriye saygısı var. Anca saygısızlık yapıp insanlarla alay etmeyiseversiniz. Bir insanı sevmeyebilirsiniz ama saygısızlık yapmaya hakınız yok. ölüm döşeğindeki bir adama geberik git demeye hakkınız yok. Şu örümcek beyinlerinizi temizleyin biraz. Bu kadar ucuzlaşmayın..

İlhan abiye Allah acil şifalar versin.

sanirim beyninin sol tarafinda beslenme bozuklugu vardi.. ve yogun bakimda tedavisi yapiliyordu.. haber icin tskler

İlhan Selçuk' un şakşakçıların sevgisine ihtiyacı olmadı olmayacakta. Saygı konusu da size kalmış.
İlhan Selçuk hakkında ne biliyorsunuz? Yazar, Cumhuriyet, Çağdaş...
Sen de duydun mu çağdaşmış saldırın o nedir ki ???

İ. Selçuk: “Gidiyor, yani her şey elden gidiyor, tuhaf bir durum var, bakalım ne olacak, şimdi yalnız iki tane şey var; eğer kapatma davası açılırsa...”

İbrahim Y.: “Evet.”

İ. Selçuk: “Bir de üstüne ekonomik kriz gelirse, Türkiye biraz karışırsa, belki bir umut doğabilir, yani...”

İbrahim Y.: “Yoksa bu devam eder.”

İ. Selçuk: “Çünkü normal yollardan bunları mümkün değil yani, artık...”

Kaynak

Sen merak etme arkadaşım biz İ.Selçuk hakkında çok şey biliyoruz

hayatı boyunca darbecilik peşinde koşmuş bunun için de ülkenin kaosa ve kargaşaya düşmesi için çalışmış birisini biz çokiyi tanıyoruz

beğenmediği bir hükümetin siyaset dışı yollardan düşmesi için en büyük umudu ,Ülkemizin karışması ve krizlere gimesi olan bir insanın neyine üzüleceğim ki

ama darbeci ergenekoncular üzülsün ona bir şey demem

Geri