SON DAKİKA..! MiLLi Takım aday kadrosu açıkLandı...

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
61720_1_081114175754.jpg

2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına verilen arayı değerlendiren (A) Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile 19 Kasım Çarşamba günü deplasmanda yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı.

Elmacık kemiği kırık olan Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, sağlık durumunun riske edilmemesi için aday kadronun dışında bırakıldı.

(A) Milli Takım kadrosuna şu futbolcular çağrıldı:

Kaleciler:
Volkan Demirel (Fenerbahçe), Cenk Gönen (Denizlispor)

Savunma oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Zan (Beşiktaş), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Caner Erkin (CSKA Moskova)

Orta saha oyuncuları:
Serkan Balcı (Trabzonspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Ayhan Akman (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Arda Turan (Galatasaray)

Hücum oyuncuları: Halil Altıntop (Schalke 04), Sinan Kaloğlu (Bochum), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

Mehmet YıLdız Söke Söke ALdı Formayı HeLaL =)

SevmeyenLere Kapak OLsun =)

BaşarıLar ÇocukLar =)

USLanmAZ™;3722496' Alıntı:
fatih tekke nin nesi varmıs gene kadroda yok..??

Fatih Terim Varken Fatih Tekke Kadroya Giremiyecek Sanıyorum Yazık OLuyor Gerçekten...

Mehmet Topuz Nerede ??? Diger Yıldızlarımız Nerede...Fatih Terim Yıne Hayallerinin Peşine Düşüp Harikalar Diyarına Gitmenın Çabasında...Hayırlısı...

Fatih Terim Varken Fatih Tekke Kadroya Giremiyecek Sanıyorum Yazık OLuyor Gerçekten...

Evet kanka katıLıyorum..Bu fatih terim'in ki$iseL tercihLeri deLi ediyor beni!
yıLdıray, fatih tekke, ümit karan gibi topçuLarı nasıL oynatmıyor ?

fatih terim yıne mucize bı kadro cıkarmıs yaa
bu adamın yıldırayla fatıh tekkeyle ne sorunu var anlamıyorum yaa

Evet kanka katıLıyorum..Bu fatih terim'in ki$iseL tercihLeri deLi ediyor beni!
yıLdıray, fatih tekke, ümit karan gibi topçuLarı nasıL oynatmıyor ?

Kanka Kadrodaki SaçmaLıkLara Değinmek İstiyorum ÖnceLikLe 2 KaLeci ALmış GeneLde KLasik 3 KaLeci ALınır Hadi Onu Geçtim Defansta Göbekte Gökhan Ve Emre'den Başka Adam Yok Hadi GeçeLim Orta Sahaya Kazım Fener'de En Son Hangi Maçta 11de Çıktı? TrabzonLu SeLÇuk Nerdedir? Gökdeniz? YıLdıray? Mehmet Topuz? Fatih Tekke? Nerededir? BunLarın Yerine Ceyhun Gülselam , Caner Erkin , Halil Altıntop ,Serkan Balcı , Sinan Kaloğlu Bu Oynamayacak İsimLerLe Kadroyu Gereksiz Şişirmenin Mantığı Nedir?

fatih terim bu milli takımın başında oldugu sürece içten destekliyemiyorum takımı
cok kasıntı ve kadro secimleriri genelde herkezin dediginin aksine sırf bu takımın patronu benim demek için

Kanka Kadrodaki SaçmaLıkLara Değinmek İstiyorum ÖnceLikLe 2 KaLeci ALmış GeneLde KLasik 3 KaLeci ALınır Hadi Onu Geçtim Defansta Göbekte Gökhan Ve Emre'den Başka Adam Yok Hadi GeçeLim Orta Sahaya Kazım Fener'de En Son Hangi Maçta 11de Çıktı? TrabzonLu SeLÇuk Nerdedir? Gökdeniz? YıLdıray? Mehmet Topuz? Fatih Tekke? Nerededir? BunLarın Yerine Ceyhun Gülselam , Caner Erkin , Halil Altıntop ,Serkan Balcı , Sinan Kaloğlu Bu Oynamayacak İsimLerLe Kadroyu Gereksiz Şişirmenin Mantığı Nedir?

Bu Yazının Altına Gözüm Kapalı İmzamı Atarım Kardesım.:goz:

adamın sözLeşmesini şimdiden uzatırsan 2012 ye adamın umrunda oLmas
adam şimdi rahat rahat fantezi yabıo...

yaw su terim gökhan zanı milli takıma almakta nie bu kdr ısrarlı anlamıs deilim

yaw insallah yeneriz bu maci yaaaa ben bi yenilirsek rezil olcaz vallah artik bir hafta disari cikmam kendim stada gidicem isterseniz sizler icin resim cekerim ;) :D

Geri