''Son 8 Senenin İncelemesini Yaptırıyoruz''

admiral

New member
Reaction score
0

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Akatlar'daki Beşiktaş Milangaz Arena'da yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.

Fikret Orman, uluslararası denetim kuruluşuna denetleme yaptırdıklarını, kimseyi karalamadan veya aklamadan borcun ne kadar olduğunu anlattıklarını söyledi.

Fikret Orman, şöyle konuştu;

"Genel Kurul üyeleri, hoşgeldiniz. İki konuya açıklık getirmek için buluştuk. Gelirken söylediğimiz bazı sözler vardı. Şeffaf olacağız demiştik. Uluslararası şirketlere değerlendirmeler yaptırdık. Nasıl bütçe aldık bunu gördünüz. Beşiktaş'ın sıkıntısı var, sermaye artırımına gidecektir, tekrar borçlanmayacaktır. Bütçesi içinde yönetilecektir ve kaynak yaratılacaktır. Gelirler temlikli olduğu için bunu açığa çıkartmak için sermaye arttırmalıyız. Bizim nihai bütçemiz daha az olacaktır. Beşiktaş Başkanı ve Yönetim Kurulu, üslup içinde konuşmalıdır. Bir şeyleri gizlemeye çalıştığımız yok. Son 8 senenin incelemesini yaptırıyoruz. İncelemeden sonra da rapor şahsıma ulaşacaktır. Hiç merak etmeyin, gereği neyse onu yapacağız.

Maalesef borcumuz arttı ama bu bir günde olmadı. Bundan hepimizin bir ders çıkartması lazım. Bir tüzük tadili yapacağız. Beşiktaş'a kimsenin zarar vermemesini teminat altına alacağız.

100 bin üye bir hedef. Bunu zaman gösterecek. Hem kaynak hem de herkesin şikayet ettiği yapının düzelmesi lazım. Onlara bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kimsenin Beşiktaşlılar'dan korkmasına gerek yok. Şahsi fikrim, giriş ücretinin düşürülüp senelik aidatın yükseltilmesinden yanadır. Takdir sizindir, teşekkür ediyorum."

Başkan Orman'ın konuşmasının ardından 2012 yılı bütçesi olarak "219 milyon 301 bin TL", oya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu'nun önergesi ile üyelik giriş ücretinin 1200 TL, yıllık aidatın da 120 TL olması oya sunuldu ve oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Dilek ve temennilerin aktarılmasının ardından Olağanüstü Genel Kurul sona erdi.​

Geri