son 2 günde 3 format attım ama olmadı:(

ahmetayfun

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar. uzun zamandan beri format atmıyordum. pc yi rahatlatmak için format attım dün. fakat pc de bir kasılma oldu. işten geldiğimde pc çökmüş, haliyle tekrar kurulum yaptım... şu an acayip bir yavaşlama ve kasılma var pc de... her hangi bişeyle uğraşırken müzik dinleyemiyorum.. yavşlama ve bozuk ses çıkıyor...:angry:

intel core 2 duo cpu v2.0
e4500 2.20 ghz 2 gb ram

sizce sebeb ne ola bilir. kafayı yiyecem...

Isı sorunu olabilir fanlarını kontrol et

Başka cd den format atmayı dene.

Bende bi kere internetten indirip kurmuştum sp3 lü felan yazıyodu acaip kastı sonra başka cdden kurmuştum düzelmişti .

1- Modifiye işLetim sistemi kullandıysan eger [nsLsa otomatik kuruluo die] bundan kaynaklanır
2- işLeminin fanını sök iyice temizLe
3- ramLeri sLotLarından cıkart ramLerin aLt kısmında aLtın sarısına yaqın renkLer görüceksin orayı yumusak silgiyse bastırmadan sil
4- VeriLerini yedekLeyerek Hard Diskine F Disk yap...

Not: 2 ve 3. maddeLeri aynı anda yaparsan faydası dokunabilir...

son oLarak bilgisayarı acıp sadece internet tarayıcınızı ve msn i acarak Everest Ultimete Edition programından ram ve işLemci ısılarını buraya yazarsanız daha kesin sonuclar yazabilirim ; )

Isı sorunu olabilir fanlarını kontrol et

ekran kartının fanını kırmıştım... yerine soğutucunun içine başkabir soğutuculu fan taktım... yani çift soğutucu metal iç içe... acaba ondan olabilir mi?

buna ilave hard diske bile soğutucu taktırdım... olursa ekran kartının soğutucusundan olur ki... o performansı engeller mi?

1- Modifiye işLetim sistemi kullandıysan eger [nsLsa otomatik kuruluo die] bundan kaynaklanır
2- işLeminin fanını sök iyice temizLe
3- ramLeri sLotLarından cıkart ramLerin aLt kısmında aLtın sarısına yaqın renkLer görüceksin orayı yumusak silgiyse bastırmadan sil
4- VeriLerini yedekLeyerek Hard Diskine F Disk yap...

Not: 2 ve 3. maddeLeri aynı anda yaparsan faydası dokunabilir...

son oLarak bilgisayarı acıp sadece internet tarayıcınızı ve msn i acarak Everest Ultimete Edition programından ram ve işLemci ısılarını buraya yazarsanız daha kesin sonuclar yazabilirim ; )

deneyip konuyla ilgili bilgi veririm.. tşk

büyük bi ihtimalle hardiskten olabilir.emanet bi harddisk bul,
ona sistem kur,bakalım ne olacak?

¢αρтαιη_Ŧß;5047290' Alıntı:
kardeş formatı boot olarak at full herşeyi sil 2 işletim üstüste geliyordur

tam olarak anlayamadım.. pc konusunda pek bilgili sayılmam:)

abiler tekrar format attım... ve hemen antivirüs kurdum... kısmen daha iyi... gereğinden fazla program olduğundan kaldırdım bir kısmını ve bunların arasında daha öncekilerde olduğu gibi ofis 2007 de gitti...

YENİ BİR PC ALMANIN VAKTİ GELMİŞ.:(

tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için çok saolun...

Geri