Somee de reklam kaldırma

Xage

New member
Reaction score
0
Somee de reklam kaldırın

Merhaba,
Araştırma yaptım ve hiç bi sonuç bulamadım bende yazmaya karar verdim.
Somee de ki google reklamını kaldırıcı yazdım inşallah çalışır ve beğenirsiniz. Yani Teste açıyorum :hhdil
Eğer tutulursa kodu vericem ama şimdilik üzerinde uğraşıcam için hostumun üzerinden denemenizi istedim

<script type="text/javascript" src="http://www.freestylerxyz.net/reklam/kaldir.php?host=somee"></script>

Brinkster ve Domaindlxde de reklam kaldırmaktadir somee yerine domaindlx veya brinkster yazarsanız çalışıcaktır.

Kodda hiç bir gizleme yapmadım. Açık kaynak kodunu severim çünkü :hhdil

İnşallah beğenirsiniz

Saygılarımla Xage.

çok saol işime yaradı tşk payşaım için

eğer zıplıo felan dersen yazılarım

sayfanın en sonuna
<script>
document.body.insertAdjacentHTML = null;
</script>

bunu eklersen işine yarar

allah razı olsun kardeş :D oldu işe yarıyor

isime yaradi diyen ler yalan solemeyin ya bali ya ben 10000 kere yapsam o reklam gitmez cunku siz o kod u nereye koyacaniz i bilmiyosunuz bilseniz eyvallah ama bilmiyonuz

evet soluyorum arkadas lar default.asp bu somee yi kurduktan sonra icinde cikar default.asp bu dosyanın icini aciyoruz ve sayfanın en altina vermis oldugum kod u koyuyoruz

<textarea Style="width: 1px; height: 1px" Rows="1" Cols="1">
<SCRIPT LANGUAGE="Javascript">
if (parent.frames.length > 0)
parent.location.href=self.location;
</SCRIPT>

garanti vermiyecem cunku yapmayi bilmeyen ler denemesin beceremez ler beceremiyen cok kisi http://www.byturk.somee.com/forum/ bu forun sitesi benim deyil daha dogrusu forum benimdi arkadas a verdim girin bakin reklam varmi

<script>
document.body.insertAdjacentHTML = null;
</script>

arkadaslar bu garanti ama bu asp ile kurulmuslar a olmaz bu somee de html ile kurulu olanlar ıcın

Sanırım Suan Senin VerDiğin KoDLarı Eklememize izin Vermiyor Somee

TskLer PayLasımın iCin...

Bu geçici bi çözüm sadece.Rekalmın olmadığını gördüklerinde siten kapatılır...:goz:

senden allah razı olsun. eywallah kardeşim felaket işime yaradı.

Recep arkadaşımız kesin çözüm bulmuş tebrikler işe yarıyor, fakat bir yandan da Bozkurt haklı. Sonuçta ücretsiz web sitesi açıyorsun bırakta reklamı olsun değil mi ?. Yani sitenin kapatılması an meselesi...

Geri