^solariz^ yeni temanın rengi yanlış çünkü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sifujack

New member
Reaction score
0
bir eğitimci olarak ve dersini aldığım için biliyorum ki siyah renkli yüzeydeki yazıları uzun süre okumak gözü inanılmaz hızlı yorar ve sonuçta bozar beyaz da böyledir en uygun olanı sarı ve gridir önceden gri olduğundan çok severek saatlerce sitede dolaşırdım şimdi gireli 5 dakka ve youruldum en kısa zamanda sitenin zemin rengini eskisi gibi griye çevirmenizi kendi iyiliğiniz ve siteye girenlerin azalmaması için öneririm siyah göz bozmanın yanında sıkıntıda verir gri hem okumaya uygun hemde konsantre olmayı sağlayan en mükemmel renktir umarım bu yanlıştan en kısa zamanda dönersiniz zeminrenginde en doğru saçimli site hackhell derken şimdi siteye girdim ve şok oldum ayrıca çok yavaş açılıyor bunuda düzeltin sayfayı abartısız 10 dakkada açtı ama ÖNCE RENGİ DÜZELTİN GRİ YAPIN :::

şuan açtığın konunun en son bölümü ekran siyah olduğu için görünmüyor Ctrl+A ile ancak görünüyor .. birçok düzeltilmesi gereken hata var.. en kısa zamanda çözün lütfen... ayrıca renk de olmamış.. siyah insanın içini karartıyor

bende değiştirmesi taraftarıyım

arkadaşlar bir kaç gün musade edin bizlere bu şekilde kulanalım ondan sonra hala aynı fikirdeysek degişmesi konusunda çogunlugun fikri buysa eski renklerimize yada temamıza dönüş yaparız şimdilik konu kapanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri