sol kenardaki reklamın konumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farmer33

New member
Reaction score
0
hackell.com vazgeçilmez benim için ve herkese tavsiye ediyorum sürekli fakat
sol kenardaki reklam yeri itibariyle çok kötü.artık sayfada reklamı kapat tıklamaktan usandım.başka bir yere alırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum.:001_rolleyes::001_rolleyes:

katılıyorum yada reklam sabit olsa daha iyi olurdu....

şikayetini sevdim ; ) en azından reklamları kaldırın gibi seyLer söyLemeyip yerini deiştirme amacLı öneri yapmıssın tşkLer...

söle sölim;

reklam daha önceLeri saq taraftaydı fakat forum da konularda bulunan yazıları kapatıyordu bu yuzden sola aLındı.

mozilla kullanıyorsan eger ufak bi eklentiyLe reklamları sadece hh de deiL tum siteLerde engeLLeyebilirsin ; ) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/latest/1865/addon-1865-latest.xpi?src=addondetail eklenti adı Adblock

yada opera kullanabilirsin =)

arkadaşlar daha önceden bildiginiz üzere popup reklamlar ve msn popup dedigimiz reklam türlerini alıyorduk aycaymış fatmaymış açılan sayfaymış belkide öneri ve şikayetlerin yarısından fazlası bunları şikayet etmenizle geçti haklıydınızda herkez rahat etmek girdigi yerde işini görüp bittirip çıkmak ister ama şunu anlamadınız hiç bi zaman hackhell size bi forumdan çok çok fazlasını sunup hiç bişey güdmeden hiç sizlerin üzerinden paralar kazanmayı bişeyler elde etmeyi istemeden hizmetler vermeye devam ettigini şikayetlerinizi dikkatte alıp aycaymı fatmaymış demeden o reklamlara son verdigini türkiyenin en büyük forumlarından biriyiz ve diger sitelere baktıgınız zaman yada site sahipleriyle benim konuştugumda bana siteniz ne kadar zengin reklam bile almıyor gibi tabirleriyle karşılaştıgımı bilmediniz. varlık için yokluk çekerken hep sizi düşündügümüz anlamadınız şuanda sol tarafta olan banneri çok uygun bir yere belki alabilirim ama aldıgım zaman şuanda zaten 100 kişinin bile ilgi görmedigi giderlerimizin nerdeyse 10 1 karşımadıgı bi banneride kaldırıp 10 10 ödemek zorunda kalmaya devam etmek ve daha zor günler geçirmemizi istemek niye siz söleyin bizde yapalım bu işi nasıl edelimde çözelim. ne sizden vaz geçebiliyoruz nede sitemizden =(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri