Sokakta yaşayan kedi, köpek gibi evcil bir hayvanı evinize alıp, besler misiniz?

Sokakta yaşayan kedi, köpek gibi evcil bir hayvanı evinize alıp, besler misiniz?

• Evet

Kullanılan: 58 43.9%
  • Hayir

Kullanılan: 27 20.5%
  • Yapmadım, ama yapabilirim

Kullanılan: 34 25.8%
  • Asla yapmam

Kullanılan: 10 7.6%
  • Esasen:

Kullanılan: 3 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    132

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0

TABİ BESLERİM ONLARINDA CANI VAR :goz:

Bu Güne Kadar 3 Kedi Buldum Sokakta... Eve Alıp Bakımını Yaptırıp Sahiplendirdik... Artık Onların Da Yuvaları Var...=)

Ben sokaktan 3 aylıkken yavru kedi aldım 1.5sene oldu hala bizimle.Canavardan farkı yok gerçi çok vahşi ama buna değer..:)

bende bundan 1 ay önce sokakta bir yavru köpek buldum o kadar aç o kadar zayıftı ki gerçi daha yeni doğmuştu yürüyemiyordu bile bende onu aldım besledim veterinere götürdüm aşılarını yaptırdım ve şuandada birlikte yaşıyoruz biraz cazgır ve dişleri çok sivri vee çok ısırıyor ama olsun o benim pasha'm..

bir çok hayvan besledim bunlardan biri de sokaktan aldıgım yavru bir kopekti cok tatlı ve cok sagdıktı, yine bulsam bir tane bakıma muhtac yine alır beslerim

elbette.........

bi tane köpek vardı çok tatlıydı karamel renginde kızdı sanrım cinsini bilmiorum ama nese bizde geceleyn borumda bi yere gitmştk eglenmeye eglence dönüşü arabann yanndaydı ayagıda sakattı yanıma geldi sirinlk yapıor ama o zamnlar daha köpek bakma gibi bi sorumluluk alamazdım cunku 1 ay sonra biliorum köpeğe bakmaktan sıkılırdım ama keske alsaydım diorum hala aklımda eger karsıma yine öle bi köpek cikarsa hiç düşünmeden alır bakımını yaptırırım ve bi daha da ayrılmam ondan...

Daha Dün Bitanesini Çok Feci Şekilde Dayak Yemiş Hâlde Buldum. Kan Revan içindeydi Heryer.

Tabi Öyle Can Çekişen Köpeği Görünce Tüylerim Diken Diken Oldu.

Hangi Allahsız Insan Bunları Yapabilir Diye Kendi Kendime Soruyordum.

Yanına Yaklaştım, Kaçtı Biraz. Tabi Bende Köpek var Onun Kokusunu Aldı, Hafif Hafif Alıştırdım Kendimi.

Benim Köpeğin Mamasından Falan Veriyorum Şimdi. :melek

Yarın Öbürgün Veterinere Götürürüm artık Allah Bilir :melek..

benimkide bi nevi evde besleme gibi bişey .evin arkası bahçe, kışın kedi ve köpekler kendilerini doyurması zor olduğu için onlara bahçede yemek veriyorum. zaten vijdanı el vermiyo insanın o hayvanlara zarar vermeye ağzı var dili yok kıyamıyo insan.

2 tane kedim vardı geçen bir tane daha buldum 3 oldular.:clap:clap:clap
Aslında birer birer arttılar.Önce 1 di,sonra 2..vee 3..
Birinin tek gözü yok birininde kuyruğunun yarısı...Hepsini sokakatan buldum.Ve onlar için abartmıyorum canımı veririm.Okuldayken özlüyorum eve gelip sarıldığımda dünyanın en mutlu insanı oluyorum.
Şu an 3 taneler ama biliyorum yine sokakta gözümün içine o güzel gözleriyle bakan bir tanesi olursa onuda eve getiricem.Çünkü dayanamıyorum.Elimde olsa tüm sokaktaki çaresiz hayvanları yanıma toplar tüm yaşamımı onlarla geçirirdim.Onlarsız bir yaşam düşünemem...Ve hayvanlarımı abartısız hiçbirşeye değişmem...

bende alırım bir kaç defa kedi yavrusu alıp yıkaıp bi müddet baktımda zaten. bence hayvan sevmeyen ve onlara eziyet eden kişi insan da sevemez...

Geri